Sari la conținut

axelanti

Membru
  • Număr conținut

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de axelanti

  1. salut, ai putea fi un pic mai concret in legatura cu aceste catacombe?
  2. Asta e, imi pare rau, dar momentan ramane asa. Daca l-ai fi citit pana la capat si ai fi lasat comentariu pe blog, poate ca as lua mai in serios sugestia.
  3. Macabru in ce sens? Ca-i plin de gunoaie? E ceva normal pt un loc parasit. Sincer mi s-a parut kiar curat avand in vedere ca e perfect pt a depozita deseuri de orice fel. Observatia asta ma face sa cred ca a fost abandonat nu de mult timp. Cat despre "loc de joaca", da, e un fel de a spune, desi dak stau sa analizez as putea numi locatia o adevarata galerie in aer liber. Ms de urare, dar nu imi ajunge! astept o implicare mai activa.
  4. l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii. Am revenit in forta cu un blog, iar primul articol este cu informatii promise despre tunelul de la Lujerului. Lasati comentarii va rog. http://axelanti.blogspot.com/
  5. si nici macar nu-s motociclist, dar merg pe 2 roti, autopropulsat. am o nelamurire in legatura cu lipsa de interes de mai bine de 6 luni fata de acest subiect. daca vizitati blogul va rog sa lasati comentarii. orice informatie in plus ajuta.
  6. gata, v-ati oprit din planificat? vad ca in leg cu forturile nu ati facut mari progrese. aruncati un ochi aici si lamuriti-va http://forturibucuresti.blogspot.com/2008_08_01_archive.html am luat parte la majoritatea expeditiilor.
×
×
  • Creează nouă...