Sari la conținut

marcel bv

Membru
  • Număr conținut

    379
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bv
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    R-1200-GS A
  • Club
    Kronstadt Bikers MC

Vizitatori Recenți Profil

1.521 citiri profil

marcel bv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca vreti sa va umflati rotile folosind ca sursa bricheta din dotare,uitati. De la acea bricheta puteti incarca doar telefoane,aparate foto,etc. Pentru compresor trebuie montata alta bricheta.
  2. Salutare. Putem spune ca am fost mutumiti de vreme.In Islanda ne-a plouat doar ultimele 2 zile,in nord.Noi am facut traseul in sensul acelor de ceasornic, invers fata de voi.Temperatura era scazuta,dar nu ne-a suparat nici pe departe cat a facut-o vantul.Si norii care furau peisajele.In Feroe nu am avut decat jumatate de zi de vreme buna,am apucat sa vedem doar insula Vagar,cea din vest. Dar....se putea si mai rau. Numai bine.
  3. Am System 6 de la bmw,care mi se pare mai silentioasa decat Schubert C 3 Pro (pe care am avut-o inainte). Port si doape in urechi. La toba trebuie sa umblu,nu la casti.
  4. Banuiesc ca nu foarte diferit de o Akrapovic,pe care am suportat-o doar un drum. Motorul trage altfel,e adevarat,dar eu am alte nevoi de la el. Deci,oameni buni,pot sa fac o toba originala mai silentioasa?
  5. Salutare Nu stiu cati dintre voi sunteti deranjati de toba(originala),dar pe mine ma scoate din minti dupa vreo 200 km. Asta cu doape in urechi. Ca atare va cer ajutorul,daca stie careva,cum dracu sa o fac mai silentioasa? Am intrebat si la Bavaria,astept raspuns. Multumesc
  6. Salut Traseul nu am cum sa-l trimit.E mult prea mare,in plus de asta nu-l pot salva exact cum este,deoarece,fiind drumuri inchise pe timp de iarna google maps face bucle ( ocoluri). De exemplu daca vrei sa ajungi de la Skjolden, Norway la Lom,Norway nu te duce pe 55,ci face ocol pe E 39.Pe cand eu am fost pe 55. http://goo.gl/maps/jt47f Singura solutie e sa urmaresti posturile mele.Am dat indicatii destul de clare.
  7. Mai trebuia lichidul de frana fata-spate si uleiul din grup. Asta daca nu cumva l-au schimbat la revizia de 1.000. Ma refer la ulei
  8. Eu am ales varianta plasa de sarma. Am mers cu un RT peste 200.000 km ,nu am luat nici o piatra.Iar RT-ul are farul de vreo 5 ori mai mare. Deci nu pentru protectie am ales-o.Pentru design.
  9. Am comandat placute fata ca rezerva. Cei de la Contempo Brasov mi-au spus ca nu sunt la fel.In program ar fi 2 coduri.Doar pentru fata.
  10. Salutare. Oare e adevarat ca difera placutele de frana de la GS LC fata de GS Adv LC ? Apropo,cei de la Corbin au scos sa pentru modelele noastre. http://www.corbin.com/bmw/bmwgs12cds13e.shtml » Post actualizat in 22 Jul 2014 18:11 Ieri am vazut un motociclist din Moldova care avea prinse niste genti pe capacele cutiilor si al topcase-ului. Mi se par foarte utile,asa ca le-am gasit la Wunderlich http://www.wunderlich.de/shop/de/wunderlich-topcase-tasche-elephant.html
  11. Dupa o tura de 7.000 km,i-am pus 200 ml ulei. Mie mi-au dat gume Continental,care nu le recomand. Spuneti-mi,va rog,daca stiti ce pot sa fac cu zgomotul.Ma deranjeaza,cu tot cu doape in urechi.Si nu vorbesc de vant,ci de toba. Apropo,ofer spre vanzare toba Akrapovici(sper ca am scris corect),folosita 1.000 km.
×
×
  • Creează nouă...