Sari la conținut

kwrazy

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kwrazy

  1. Modelul asta de a-ti lua banii de mai multe ori se practica si-n alte domenii. De exemplu la muzeul de egiptologie din Cairo platesti - firesc - biletul de intrare, dupa care daca vrei sa vezi mumuia lui Tutankamon trebuie sa platesti in plus. :wacko:

  2. Salutare,

     

    Poate ca s-a mai discutat, dar nu am vazut...

     

    Un loc de cazare imi poate recomanda cineva prin zona Romexpo ?

    Depinde de ce fonduri dispui...banuiesc ca nu te-ai gindit la ceva gen Sofitel. Cu toate ca asta ar fi cel mai aproape. :love:

  3. Eu cred ca aceasta combinatie salon/shopping center este ceea ce se cere acum de catre consumatorul moto din bucuresti/romanica. Altfel spus, se imbina utilul cu placutul: faci o plimbarica pe kiseleff (eventual de dai pe-o roata ca sa te vada fetele), vezi mobre frumoase sub blonde siliconate si bronzate, iar daca se intimpla sa-ti trebuiasca ceva de cumparat...ei bine, toate magazinele de profil sunt la nasul tau. Nu spun ca e bine, zic doar ca talmes balmesul ala de la pavilionul expozitional este poate mai util decit un adevarat salon moto, ca cel de la Koln de exemplu.

  4. Nu e vorba de "iubit" politisti.E vorba sa-i respecti ca au si ei rostul lor in societate. Daca nu ar exista legi si oameni care sa le aplice ,incepem sa ne omoram unii pe altii pe strada. :angryfire:

     

    N-am negat importanta sociala a militienilor...,m-a intrigat faptul ca si-au ales exact ziua, ora si aprox acelasi traseu cu cel al motociclistilor, in conditile in care evenimentul AMR era anuntat de aproape 1,5 luni.

    Cit despre "sfatosul" care a facut glume proaste si dorite a fi ironice referitor la forum-ul politistilor, probabil ca ar fi dorit ca miine sa mergem impreuna pe traseu, "in cuget si-n simtzire"!!!! sigur tat-su este militzian ( d'ala vechi, la minister). :angryfire:

×
×
  • Creează nouă...