Sari la conținut

kwrazy

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Club
    nil

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki

kwrazy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Daca are cineva nevoie de garaj peste iarna, se inchiriaza unul pentru una sau mai multe motoare in zona Grivita - Domenii, pret 120 RON/luna. Detalii pe PM." Mesajul de mai sus a aparut in acelasi subforum, zona Cringasi, 1 Mai , Domenii
  2. Pe fetele alea abracadabrante de la KTM le-a pozat cineva????
  3. Modelul asta de a-ti lua banii de mai multe ori se practica si-n alte domenii. De exemplu la muzeul de egiptologie din Cairo platesti - firesc - biletul de intrare, dupa care daca vrei sa vezi mumuia lui Tutankamon trebuie sa platesti in plus.
  4. Depinde de ce fonduri dispui...banuiesc ca nu te-ai gindit la ceva gen Sofitel. Cu toate ca asta ar fi cel mai aproape.
  5. Parca actiunii respective ii spune "MARSUL MOTOCICLISTILOR FAIRPLAY"....nimic despre scooter-isti, ATV-isti, biciclisti. Nu e absolut nicio discriminare, ....la urma urmei se poate organiza duminica viitoare, de catre firmele de catering ( spre exemplu)- marsul scooteristilor.
  6. Eu cred ca aceasta combinatie salon/shopping center este ceea ce se cere acum de catre consumatorul moto din bucuresti/romanica. Altfel spus, se imbina utilul cu placutul: faci o plimbarica pe kiseleff (eventual de dai pe-o roata ca sa te vada fetele), vezi mobre frumoase sub blonde siliconate si bronzate, iar daca se intimpla sa-ti trebuiasca ceva de cumparat...ei bine, toate magazinele de profil sunt la nasul tau. Nu spun ca e bine, zic doar ca talmes balmesul ala de la pavilionul expozitional este poate mai util decit un adevarat salon moto, ca cel de la Koln de exemplu.
  7. N-am negat importanta sociala a militienilor...,m-a intrigat faptul ca si-au ales exact ziua, ora si aprox acelasi traseu cu cel al motociclistilor, in conditile in care evenimentul AMR era anuntat de aproape 1,5 luni. Cit despre "sfatosul" care a facut glume proaste si dorite a fi ironice referitor la forum-ul politistilor, probabil ca ar fi dorit ca miine sa mergem impreuna pe traseu, "in cuget si-n simtzire"!!!! sigur tat-su este militzian ( d'ala vechi, la minister).
  8. Mai baiatule, daca-i iubesti asa tare pe gabori si te-ai ofuscat asa tare, ia raspunde tu in cel de-al 379-lea post al tau : Taticul tau este militzian????
  9. ]Stiati ca fac si militzienii miine un marsh de protest??? Tot pe la 10:00. Ce draq vor astia, ca toti sunt burtosi, gushati si cu ceafa groasa.In fine, sper sa nu iasa scandal ....cu toate ca ar fi tare mishto!!!
×
×
  • Creează nouă...