Sari la conținut

ady_tuning

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ady_tuning

  1. Am si eu o yamaha fzr 600 din 1993 tip 3HE ,am pornit-o astazi ,parca nu mergea rotund am turat-o in viteza 1 pana pe la 10.000 si dintr-o data s-a oprit brusc fara sa mai am curent deloc la ea.Am verificat si era arsa o siguranta care se afla sub carena din partea stanga in lateralul sezutului.Acum am schimbat siguranta,are curent,invarte electromotorul dar nu mai da scanteie la bujii deloc.Ce poate sa aibe?S-a mai intalnit cineva cu problema asta?

  2. Stie cineva daca se poate anula vasul de apa acela de sub carena dreapta la un yamaha fzr 600 3he?mie mi l-a anulat un mecanic,mi-a unit furtunele alea 2 care intrau in vas dar acum tot imi curge apa sub motor pe furtunul care cred ca este pentru surplus.

  3. Buna!!Mi-am luat un Suzuki Scooter 50 daca stiti modelul,an 1999,si nu`mi merge mai tare de 55-60 la ora!I-am schimbat setul(piston,segmenti+cilindru alezat),i`am curatat toba,i`am schimbat bujia,i`am schimbat jiglorul(avea 47,5 si i`am pus 58,i`am schimbat bilele la variator si nu prea se vede nici o imbunatatire!!Ar mai fii o chestie,unde evacueaza gazele de unde ies din cilindru gaura aia unde intra toba ii astupata pe jumatate cu cv fier(pare turnat din fabrica).S-ar putea sa fie un fel de limitator si sa trebuiasca scos cumva de acolo??Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!!

  4. Buna!!Mi-am luat un Suzuki Scooter 50 daca stiti modelul,an 1999,si nu`mi merge mai tare de 55-60 la ora!I-am schimbat setul(piston,segmenti+cilindru alezat),i`am curatat toba,i`am schimbat bujia,i`am schimbat jiglorul(avea 47,5 si i`am pus 58,i`am schimbat bilele la variator si nu prea se vede nici o imbunatatire!!Ar mai fii o chestie,unde evacueaza gazele de unde ies din cilindru gaura aia unde intra toba ii astupata pe jumatate cu cv fier(pare turnat din fabrica).S-ar putea sa fie un fel de limitator si sa trebuiasca scos cumva de acolo??Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!!

×
×
  • Creează nouă...