Sari la conținut

ady_tuning

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ady_tuning

  1. L-am desfacut astazi si este prajit,sunt prajite mai multe rezistente pe acolo din ce am vazut si un tranzistor.nu are nimeni o schema electrica pentru cdi de yamaha fzr 600 3HE?
  2. Da,cea generala a fost doar ca la mine era de 20A,am pus acum de 30A ca asa am gasit.Sper sa se poata repara CDI-ul sa nu trebuiasca sa il schimb!
  3. Voi verifica maine cdi-ul.Era de 20A siguranta arsa.Un alt CDI la ce pret ar fi aproximativ?
  4. Am si eu o yamaha fzr 600 din 1993 tip 3HE ,am pornit-o astazi ,parca nu mergea rotund am turat-o in viteza 1 pana pe la 10.000 si dintr-o data s-a oprit brusc fara sa mai am curent deloc la ea.Am verificat si era arsa o siguranta care se afla sub carena din partea stanga in lateralul sezutului.Acum am schimbat siguranta,are curent,invarte electromotorul dar nu mai da scanteie la bujii deloc.Ce poate sa aibe?S-a mai intalnit cineva cu problema asta?
  5. Recomand un Gilera Runner 180 cmc 4 timpi,te poti strecura usor cu el prin oras,destul de puternic si este model parerea mea cat de cat frumos.
  6. Stie cineva daca se poate anula vasul de apa acela de sub carena dreapta la un yamaha fzr 600 3he?mie mi l-a anulat un mecanic,mi-a unit furtunele alea 2 care intrau in vas dar acum tot imi curge apa sub motor pe furtunul care cred ca este pentru surplus.
  7. As alege in locul tau un Aprilia Leonardo 250,am fost cu unul si am ramas placut impresionat pentru un scuter.
  8. Nu am stiut treaba asta,bravo ca ti-ai dat seama si multumim !!
  9. Ar merge sa montez la fzr de 600 pe spate un cauciuc de 130/70/18 ?Acum am de 150/60/18.
  10. Imi pare rau de ce se intampla,este de speriat cate accidente au fost si sezonul este doar la inceput!
  11. Recomand si eu in loc de Jawa sa iti iei mai bine un MZ ETZ de 250 cmc am mers cu unu mult timp si sincer am fost impresionat de el mergea fara nici o problema.
  12. Am om care sa`mi faca rotunda gaura de la evacuare am gasit pe cineva!!Dar oare nu se pierd prea usor gazele si isi pierde din compresie daca fac gaura aia rotunda??
  13. Buna!!Mi-am luat un Suzuki Scooter 50 daca stiti modelul,an 1999,si nu`mi merge mai tare de 55-60 la ora!I-am schimbat setul(piston,segmenti+cilindru alezat),i`am curatat toba,i`am schimbat bujia,i`am schimbat jiglorul(avea 47,5 si i`am pus 58,i`am schimbat bilele la variator si nu prea se vede nici o imbunatatire!!Ar mai fii o chestie,unde evacueaza gazele de unde ies din cilindru gaura aia unde intra toba ii astupata pe jumatate cu cv fier(pare turnat din fabrica).S-ar putea sa fie un fel de limitator si sa trebuiasca scos cumva de acolo??Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!!
  14. Buna!!Mi-am luat un Suzuki Scooter 50 daca stiti modelul,an 1999,si nu`mi merge mai tare de 55-60 la ora!I-am schimbat setul(piston,segmenti+cilindru alezat),i`am curatat toba,i`am schimbat bujia,i`am schimbat jiglorul(avea 47,5 si i`am pus 58,i`am schimbat bilele la variator si nu prea se vede nici o imbunatatire!!Ar mai fii o chestie,unde evacueaza gazele de unde ies din cilindru gaura aia unde intra toba ii astupata pe jumatate cu cv fier(pare turnat din fabrica).S-ar putea sa fie un fel de limitator si sa trebuiasca scos cumva de acolo??Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!!
×
×
  • Creează nouă...