Sari la conținut

ssergiu_tuning

INACTIV
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Mures
  • Carnet moto din
    septembrie-octombrie 2008 :D
  • Motocicleta
    Aprilia SR
  • Numar Moto
    Este scris negru pe galben!

ssergiu_tuning's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Exact.Suna a lant.Este in 2t.La relanti suna destul de incet,nesemnificativ,insa cand accelereaza suna tare.Stii care ar putea fi cauza?
  2. Salut.Un prieten are o problema la scuter...nu mai are putere(nu mai trage)si suna ceva(ca si un lant...nu stiu cum as putea explica in cuvinte,insa suna destul de tare).Ce parere aveti,problema poate fi de la piston sau la transmisie(variator,ceva)?
  3. Nu stii ce cerinte minime are GTA IV?
  4. Salut.Imi puteti atasa o poza va rog,cu un carburator de Aprilia SR,cu inscriptia locului unde trebuie pus furtunul prin care vine uleiul? Multumesc anticipat.
  5. Foarte reusite pozele!Dar cum se comporta telescoapele prin padure..?
  6. Azi am dat examen(prima data)...pentru a1.Am facut 21 de puncte(senzational!!!foarte tare ~x( ).Mi-au spus cei de acolo ca de maine o sa se dea si la noi examinarea pe touchscreen.Eu stiu ca in alte orase deja s-a pus in functiune noul sistem(sa ne f*tem in tot sistemul romanesc).Ati dat careva examenul pe calculator?Daca da,cum a fost cu programarea,cum au fost intrebarile...?
  7. De vreo 2 zile mor de ras cand intru pe forum.Deci chiar nu sunteti intregi!
  8. Mai nu sunteti intregi :lol nu la variator se aude zgomotul ciudat?
  9. Ati avut zile! Oricum,"nasol" accident!
  10. L-as schimba si cu o dacie dar...peste 2 ani.Frumos hobby-ul asta,insa te ploua,te ninge,ingheti de frig...
  11. Am reusit sa pornesc scuterul.Azi a pornit la a3a pedala...Am mers sa fac o tura,iar dupa 5 minute a inceput sa paraie(sa sune mai tare si urat) din senin.Ca si cum nu ar fi toba pusa bine,sau filtrul de aer(asta cred eu..).Furtunul care duce de la filtrul de aer la carburator este putin crapat... Ce imi recomandati?
  12. Acum sta in aer liber,insa nu il ploua.SA vad dimineata daca porneste!O sa verific si filtrul de aer,merci...
  13. Am o mare problema.Azi am mers cu scuterul pe ploaie si l-am lasat sa il ploua aprox.3 ore.Asta a fost de dimineata.Acum,seara am fost pana in oras cu el,si cand acceleram la maxim dadea in nas(se inneca).Am ajuns la destinatie,l-am oprit.Dupa 15 minute am dat la pedala de vreo 20 de ori si a pornit.Venind spre casa,in unele momente nu se mai tura deloc motorul chiar daca tineam acceleratia la maxim.Apoi intr-o intersectie a murit motorul.Nu l-am mai pornit nici cu 50 de pedale.Imi puteti spune va rog daca problema poate fi de la ploaie,sau de la benzina ROMANEASCA? Interesant este faptul ca in timp ce faceam conditie fizica,dand la pedala(in intersectie),a trecut pe langa mine un scuterist care isi impingea motorul(oprit),iar altui om venit la semafor intre timp i-a murit motocicleta(600cmc) si s-a chinuit putin pana sa o reporneasca. ps:Sa-mi bag toata carnea din frigider si congelator in vremea asta!!!!
  14. Off:a uite de cine dau pe aici! On:La mine depinde foarte mult consumul de stilul de mers.Daca il forjez ia cam 4 si ceva la suta,daca merg frumos pot scoate si 2,5%.Bafta!
×
×
  • Creează nouă...