Sari la conținut

dare_par

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dare_par

  1. E oricum o dezbatere fara final. @maa nu m-am referit la tine. Data viitoare cand vei fi pus intr-o situatie asemantoare stii ce vei face.
  2. Toti cei cu 'experienta' care sar acuma ca arsi si arata cu degetul spre noi dc nu au dat sfaturile in timp ce era organizata plimbare, sau oare sunt aceeasi care cauta senzationalul pe la rubrica ACCIDENTE si isi arata maiestria jignind . Senzationaulul nu e pe acest topic cautati-l diseara la OTV. Fiecare a invatat ceva si a tras o concluzie , nu cred ca este necesara prezenta voastra acuma pentru a critica plimbare noastra. Experienta nu o dobindesti daca stai pe forum sau prin baruri. Conducatorul grupului nu a tras de gaz. Daca cineva a fost deranjat de mersul grupului a avut oricand optiunea sa paraseasca grupul , lucru care s-a si intamplat. Nu am vazut nici un post care sa sune ceva de genu: ' Felicitari pentru ce ati facut , dar poate anumite lucruri ar fi trebuit facute altfel .... ' . Accidentul nu a avut nici o legatura cu stilul de mers al grupului , a fost o eroare personala.
  3. Astia de la FLY sunt niste moldoveni majoritatea la modul propriu , iar restul la modul figurat . Anul trecut mergeam cu fly obligat de firma unde lucram si se plangeau soferi de pe mercedes ca au adus astia numai moldoveni , le da 800 ron , cazare si un GPS si nu zic nici pssss. As ca orice pana la taximetristi de la fly . Urci un tractorist in masina. Si tot vara trecuta , cu fly taxi am patit 2 accidente la genul pupat pe altu. N-ai cu cine , niste tarani.
  4. Sa nu isi puna Mister_Sorin , maieul de gat de la atata misto .
  5. Super tare astia de la PRO TV , motocicleta era preparata cu azot . Adica se pune putin azot se lasa la gaz maxim , si se serveste pe A2 la 250km/h. Niste idioti.
  6. Observind cererea masiva de Maierui , vin in intampinarea clientilor cu o oferta de nerefuzat , al 2-lea maie la juma de pret. PS: sunt si masuri mici pe stoc. Maieul poate fi purtat si de fete in cadrul unui concurs de udat MAIERUI.
  7. Pentru toti cei interesati vand maieuri Replica mister_sorin . Contact pe PM.
  8. @flr_bmw Acum am citit postul tau , si pot sa confirm povestea , da fratilor asa s-a intamplat , abia ma puteam tine prin curbe dupa prietenul lui cu motorul . Am uitat sa precizez eu eram intr-un maieu si cu Ferrariul.
  9. http://www.hi5.com/friend/photos/displayPh...lbumId=47315210 Se pare ca a ramas fara maieu. http://www.hi5.com/friend/photos/displayPh...lbumId=47315210 aici recunoasteti ' the maieul '
  10. Incearca /index.php?...228709&st=0 gasesti mai multe detalii.
  11. Joia viitoare promit solemn ca o sa fiu
  12. Eu ma anunt ABSENT , sunt plecat din oras.
  13. Asa am procedat , ideea e ca sapt asta vreau sa rezolv. La comanda dureaza cam mult mi-au zis cei de la dual turs intre 2-4 saptamani .
  14. Cine ma poate ajuta cu un sfat deunde sa fac rost repede de scarita de pilot partea stanga , yamaha fz6s 2005 . Doar scarita .
  15. Lumea nu a putut sa stea mult , am mers si am baut un suc la Razoare.
  16. Cam putina lume fata de data trecuta , pe mai multi saptamana viitoare.
  17. Din pacate , a intervenit imprevizibilul nu stiu daca o sa ajung sigur diseara , cine ajunge sigur rog frumos sa imi trimita un pm cu numarul de telefon , daca intalnirea se prelungeste la Apasu poate ajung acolo .
  18. Data viitoare o sa fie mai multe
  19. Super intalnirea , pacat ca pe la 9 seara s-a anuntat furtuna. Sper sa fie mai multa lumea joi.
×
×
  • Creează nouă...