Sari la conținut

Anthos

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Anthos

  1. Anthos

    CHOPPER & CUSTOM

    Mai jos de Rompetrol. Eu acolo am schimbat si a fost OK.
  2. Suna super! Daca reusesc sa-mi fac timp pe weekend dau de stire pana maine seara.
  3. Pentru weekend-ul 2-4 septembrie ar fi frumos sa organizam o plecare din botosani pentru toti cei care vor sa mearga.
  4. Anthos

    CHOPPER & CUSTOM

    Ceva detalii poti sa dai? o locatie, un numar de telefon?
  5. Salutare frati motociclisti! Ca o informare: 11-13 august party cu "B.O.I.I. din roman" (o sa fie ceva micut, fara formatii si alte galagii, la o padure langa roman pe malul siretului) 25-27 august intrunire la radauti la strand 1-3 septembrie intrunire la agapia - organizator "soimii nemteni" Cele 3 intalniri mentionate mai sus sunt locuri unde cel putin 5 botosaneni mergem. E pacat sa nu ajungem la aceste distractii cu putini km distanta de noi. Daca mai sunt doritori rog reply sau yahoo mess pentru o plecare organizata de sambata dimineata si intoarcere duminica dupa masa..
  6. Anthos

    CHOPPER & CUSTOM

    Stie cineva, in Botosani, daca face cineva cromari sau piese la comanda din inox?
  7. Deci daca mai sunt intarziati care merg sambata la bacau astept un mesaj pana maine la 9, la 10 ar fi plecarea.
  8. Cu tot respectul! Daca e intalnire atunci intalnire sa fie. Ar fi chiar culmea sa organizam noi intalnirea celor care nu merg. De ce sa nu o organizam intr-un weekend cand nu avem unde merge?
  9. Sambata dimineata ma pornesc si eu spre Bacau. Mai merge cineva sambata sa nu ma plictisesc pe drum?
  10. Anthos

    CHOPPER & CUSTOM

    Salutare frati motociclisti! Am deschis topicul asta in speranta ca ne va fi mai usor sa comunicam subiecte legate de o pasiune comuna: CHOPPER & CUSTOM. Mesaj completat O sa incerc sa ma prezint pentru inceput. Numele meu este Sergiu si am un Kawasaki Vulcan de 800 din 2005. Motorul e import state la inceputul 2006 in plus avand roata fata groasa de 130 (fata de celelalte vn-uri) si... sper ca nu o problema, semnalizarile care stau aprinse incontinuu si clipind doar cand se semnalizeaza(stas american - probabil din cauza de a te face mai vizibil).
  11. Salut baieti! Ma numesc Sergiu, detin un Kawasaki VN800 clasic din 2005 si sper sa gasim un loc pe forumul asta unde sa ne fixam si intalnirile noastre locale. Aud de peste 100 de motoare inmatriculate in botosani - sincer eu nu le vad. Poate asta o fi locul care sa ne stranga laolalta!
×
×
  • Creează nouă...