Sari la conținut

Mad Max1

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mad Max1

  1. Pt ca m-a imbolnavit viitoarea sotie cu enduro trebuie sa fac loc in curte asa ca vand motocicleta care ma servit 5 ani impecabil fara nici o problema.

    Suzuki GSX-R 2002 K2 ,stare buna,consumabile schimbate (ulei 300v,filtru sport K&N,bujii ngk) furtune racing fata+spate, pompe de frina Racing Brembo ,cauciucuri aproape noi 95% Pirelli Supercorsa;telescop voblaj,baterie Varta,parbriz double-bubble MRA , toba finala Akrapovic etc.file_393465_phpvPEmXh.jpg file_393465_phpKiiK67.jpg Pret 2550 E Tel 0721485264 Bogdan

  2. @vaduva88, de ce vrei neaparat GSX-R?

    In general japonezele sunt fiabile, dar:

    Din pct. meu de vedere, mobrele sport, cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai proaste. Nu este o regula, evident, dar daca o gandim logic, genul asta de motocicleta este condus de oameni nu tocmai "linistiti cu duhul" :lol:

    Verifici cadrul, discurile de frana, furtunasele de frana, furca ... si lista poate continua.

     

    Total gresit. Astfel de gandire nu trebuie sa existe. Iti pot arata motociclete de acum 10 ani care merg si arata mai bine decat unele actuale. La motociclete este vorba pe linga altele si de gust! :)

  3. Salut

     

    Vecinul meu are un Gsxr K1 de 750 si vreau sa ii fac vitezometru sa mearga. La cine sa ma duc? Senzorul este bun l-am verificat eu. Am senzatia ca lipsesc niste piese de pe pinion acolo unde citeste senzorul. Motocicleta asa a fost cumparata. M-am uitat la a mea sa vad daca e ceva diferit dar probabil trebuie sa desfac mai mult ca sa imi dau seama dc nu merge. Mai merg si eu cu ea si e f enervant cand trec de la a mea la asta sa nu vad viteza mai ales ca nici nu pot vedea cati km am facut.

     

    A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta.

     

    A treia intrebare este ce solutie de astupat gauri sa bag in radiator ca azi am pierdut niste lichid , cred ca sa spart pe undeva. Maine cand s-o termina cu ploaia asta o sa merg sa vad daca mai curge, si capacul de sus era un pic desfacut.

     

    Merci

  4. butonul de taiat curentul? sau vreun senzor care nu mai inregistreaza ca ambreiajul e tras(in cazul in care se poate porni numai cu ambreiajul tras cum e la a mea)

     

     

    Sa iti dea domnu multa sanatate. Mi-ai dat o idee f buna si m-ai facut azi fericit. Mi-ai dat o idee care nu mi-a venit in cap sa verific :laugh: . Vezi ce bun poate sa fie un forum. Am stat azi toata ziua bosumflat si nu am avut chef de nimic din cauza asta. Deabia am refacut moto in intregime si sa ma apuc sa o desfac din nou toata nu aveam chef.

     

    Moto porneste instant daca e impinsa. Senzorul de la maneta de ambreiaj este sarit pt ca surubul care il tine sa rupt si nu am apucat sa il schimb si acuma nu mai trebuie sa apas maneta de ambreiaj cand pornesc motorul adica cu alte cuvinte daca e in viteza si dau la demaror poate sa plece in fata dar am motoreta de 3 ani si sunt obisnuit cu ea. Senzorul de la maneta de ambreiaj era blocat ,l-am apasat de 2-3 ori si acuma porneste motoreta la buton ca inainte. Sunt un zambet tot ca si cum as primi o bomboana in copilarie. :wacko:

     

    Ms mult, raman dator !!!!

  5. Salut

     

    Ma lasat motoreta ieri pe la pucioasa in sensul in care daca apas la buton sa o pornesc nu da nici un semn de viata. Reactionaeaza ca si cum ai apasa pe buton fara cheia in contact, adica nu face nimic. Am verificat toate sigurantele , am spalat toate mufele , nimic. Ce sa mai verific ? Ca prea a picat asa fara nici un semn.

  6. Deabia astept sa raspunda cineva la intrebarea ta. Unu din gsx-r-urile mele are aceasi problema. Am scos senzorul si se pare ca el in sine e ok. Dar cred ca e o problema cu piesele din spate. La tine verifica senzorul de viteza , se scoate f usor cu un imbus. Dai cu un magnet peste el si vezi daca se schimba 0 ala de la viteza.

  7. are cineva o aripa fata de 600 K1?

     

    Salut . daca esti din buc si vrei aripa te pot rezolva eu cu una de fibra de sticla. Treaba ta va fi sa o vopsesti. :cheers:

    Mesaj completat

    Are cineva discuri SH de srad 600 din 2000 in stare buna? Cumpar chiar si unul singur. 0745037022.

     

     

    salut

     

    Daca verei discuri am eu . Sunt de K1 si sunt in stare f buna.

  8. salutare lume,

    azi am fost sa Florin sa imi curete si sa imi unga lantul,printre altele sa uitat la ea si mi a dat un verdict care m a cam pus pe ganduri.

    se pare ca sau cam dus discurile pe fata

     

    nu stiu ce sa fac,unele noi pt k3 am inteles ca sunt undeva la 200-250euro+

    daca aveti vreo idee sa scap mai ieftin as ramane dator :drink:

     

    Salut

     

    Daca ai nevoie de discuri de frina da un semn. Am eu 2 de fata si unu de spate !!!

  9. Cand va aud cu 4000 km nu stiu cum faceti . De cand am moto ultima am facut 20000 km am avut numai supercorsa fata-spate, si am avut doar 2 seturi SH uzate . Acuma mi-am luat un set nou ca am prins la ocazie 100 euro . ,Cred ca astea o sa ma tina pina dau moto si merg destul de agresiv.

  10. Atunci ramane batut in cuie Brasov sau mai frumos Poiana Brasov sa ne dam un pic la inaltime :wacko: Eu ma gandeam ca ar fi ok si o intalnire la Transfagarasean pt ca in iulie chiar este superb.

     

    Primul weekend din iulie cade 2-3-4 . Vineri sambata si duminica. Pina atunci cadem de acord locatie-zi !!!

×
×
  • Creează nouă...