Sari la conținut

Mad Max1

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mad Max1

  1. Daca sti iesirea din Buc spre Chitila prin zona aia. Intra pe id meu yahoo bogdani43 si iti explic cum sa ajungi. Parca am dat 84 euro nu mai stiu exact.
  2. Pt ca m-a imbolnavit viitoarea sotie cu enduro trebuie sa fac loc in curte asa ca vand motocicleta care ma servit 5 ani impecabil fara nici o problema. Suzuki GSX-R 2002 K2 ,stare buna,consumabile schimbate (ulei 300v,filtru sport K&N,bujii ngk) furtune racing fata+spate, pompe de frina Racing Brembo ,cauciucuri aproape noi 95% Pirelli Supercorsa;telescop voblaj,baterie Varta,parbriz double-bubble MRA , toba finala Akrapovic etc. Pret 2550 E Tel 0721485264 Bogdan
  3. Foarte ieftin ai pus-o la vanzare pt una dintre cele mai intretinute K2. Oricum cu ce Honda vrei sa faci schimb? Tradezi echipa Suzuki?
  4. Ma intereseaza si pe mine articolul cu k1-k9 (bogdani43 at yahoo.com) Merci frumos
  5. Total gresit. Astfel de gandire nu trebuie sa existe. Iti pot arata motociclete de acum 10 ani care merg si arata mai bine decat unele actuale. La motociclete este vorba pe linga altele si de gust!
  6. Salut Trebuie sa schimb kitul de lant la un K1-K3 de 600. Ma puteti ajuta cu o recomandare la un pret decent? Merci
  7. Deci revin cu problema pt vitezometru. Nu mai am nici un chef sa desfac ambele motociclete ca sa vad ce si cum deocamdata, asa ca va rog spuneti-mi la cine sa ma duc sa imi faca vitezometru functional? Multumesc
  8. Pei o am pe a mea de 600 care e completa si o sa demontez sa vad cum e facuta. Daca e simpla o fac , daca nu o sa ma uit pe la dezmembrari daca gasesc. Multumesc, mi-ai dat o idee buna.
  9. VA multumesc pt raspunsuri, inca mai astept pe cineva cu un sfat pt vitezometru. Din cate am auzit costa roluitul cam 190 ron.
  10. Salut Vecinul meu are un Gsxr K1 de 750 si vreau sa ii fac vitezometru sa mearga. La cine sa ma duc? Senzorul este bun l-am verificat eu. Am senzatia ca lipsesc niste piese de pe pinion acolo unde citeste senzorul. Motocicleta asa a fost cumparata. M-am uitat la a mea sa vad daca e ceva diferit dar probabil trebuie sa desfac mai mult ca sa imi dau seama dc nu merge. Mai merg si eu cu ea si e f enervant cand trec de la a mea la asta sa nu vad viteza mai ales ca nici nu pot vedea cati km am facut. A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta. A treia intrebare este ce solutie de astupat gauri sa bag in radiator ca azi am pierdut niste lichid , cred ca sa spart pe undeva. Maine cand s-o termina cu ploaia asta o sa merg sa vad daca mai curge, si capacul de sus era un pic desfacut. Merci
  11. La mine a fost cu senzorul de ambreiaj dar la tine cred ca e butonul rosu problema..........
  12. Am fost azi la salon ......... slaeb de tot anu asta. Se vede criza
  13. Sa iti dea domnu multa sanatate. Mi-ai dat o idee f buna si m-ai facut azi fericit. Mi-ai dat o idee care nu mi-a venit in cap sa verific . Vezi ce bun poate sa fie un forum. Am stat azi toata ziua bosumflat si nu am avut chef de nimic din cauza asta. Deabia am refacut moto in intregime si sa ma apuc sa o desfac din nou toata nu aveam chef. Moto porneste instant daca e impinsa. Senzorul de la maneta de ambreiaj este sarit pt ca surubul care il tine sa rupt si nu am apucat sa il schimb si acuma nu mai trebuie sa apas maneta de ambreiaj cand pornesc motorul adica cu alte cuvinte daca e in viteza si dau la demaror poate sa plece in fata dar am motoreta de 3 ani si sunt obisnuit cu ea. Senzorul de la maneta de ambreiaj era blocat ,l-am apasat de 2-3 ori si acuma porneste motoreta la buton ca inainte. Sunt un zambet tot ca si cum as primi o bomboana in copilarie. Ms mult, raman dator !!!!
  14. Salut Ma lasat motoreta ieri pe la pucioasa in sensul in care daca apas la buton sa o pornesc nu da nici un semn de viata. Reactionaeaza ca si cum ai apasa pe buton fara cheia in contact, adica nu face nimic. Am verificat toate sigurantele , am spalat toate mufele , nimic. Ce sa mai verific ? Ca prea a picat asa fara nici un semn.
  15. Tocmai am iesit si eu cu a mea a doua tura dupa ce a fost refacuta. Cam asa arata :
  16. Deabia astept sa raspunda cineva la intrebarea ta. Unu din gsx-r-urile mele are aceasi problema. Am scos senzorul si se pare ca el in sine e ok. Dar cred ca e o problema cu piesele din spate. La tine verifica senzorul de viteza , se scoate f usor cu un imbus. Dai cu un magnet peste el si vezi daca se schimba 0 ala de la viteza.
  17. Buna idee sa ne vedem la salon intr-un colt. Cand ajung in buc pun poza si cu jucaria mea refacuta.
  18. Salut . daca esti din buc si vrei aripa te pot rezolva eu cu una de fibra de sticla. Treaba ta va fi sa o vopsesti. Mesaj completat salut Daca verei discuri am eu . Sunt de K1 si sunt in stare f buna.
  19. Salut Daca ai nevoie de discuri de frina da un semn. Am eu 2 de fata si unu de spate !!!
  20. Stie cineva cum se scoate filtru de benzina la rezervorul K1-K3 ??? Am desfacut rezervorul am scos tot ce era sub el dar nu am gasit nici un filtru ....
  21. Supercorsa SC 1 am fata si spate SC 2
  22. Cand va aud cu 4000 km nu stiu cum faceti . De cand am moto ultima am facut 20000 km am avut numai supercorsa fata-spate, si am avut doar 2 seturi SH uzate . Acuma mi-am luat un set nou ca am prins la ocazie 100 euro . ,Cred ca astea o sa ma tina pina dau moto si merg destul de agresiv.
  23. Atunci ramane batut in cuie Brasov sau mai frumos Poiana Brasov sa ne dam un pic la inaltime Eu ma gandeam ca ar fi ok si o intalnire la Transfagarasean pt ca in iulie chiar este superb. Primul weekend din iulie cade 2-3-4 . Vineri sambata si duminica. Pina atunci cadem de acord locatie-zi !!!
  24. Pei eu am facut o mica gasca de posesori de K1 , daca e iesim la o tura.
  25. Am doua GSX-R K1 , Unu de 600 si unu de 750. Poti sa te compari si cu un 600 , e posibil sa ai osurpriza
×
×
  • Creează nouă...