Sari la conținut

yfazer

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    numarul 1
  • Club
    unde s-o nimeri

yfazer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mersi de ajutor. o sa lipesc maneta asta chiar daca o inlocuiesc cu una noua. asfalt uscat !
  2. am gasit maneta undeva in oradea. astept sa mi-o trimita. acum caut semnale pentru fata. am modelul carenat. trebuie sa caut ceva special sau se potrivesc toate?
  3. salut unde gasesc o maneta de frana fata pt bandit 600 din 2000 ? sau gasesc undeva sa o lipesc ? din cate am vazut e din aluminiu...
  4. Salut. Carburatia era de vina. Am dus-o in 3 pistoane pana la un service si i-am facut revizia. Acum merge foarte bine. multumesc pentru raspunsuri. PS : y(why)fazer se citeste nicku nenorocit.
  5. Salut, Am probleme cu banditul. Degeaba i-am schimbat bujiile. Merge in trei pistoane, nu pleaca de pe loc din ambreiaj si daca ii trag socul se ineaca. Suna cum nu trebuie, asta e clar. Toba scoate pocnituri cand turez... iar daca ii dau gaz pana la 3000 - 4000 se opreste cateva secunde la 2000, dupa care scade sub 1000 si se opreste in final... stiti despre ce e vorba ? imi recomandati un service cat mai aproape de centru ? mersi !
  6. Am patit-o din nou. Am ramas fara benzina cu robinetul pe verticala cum mi-a explicat cuki /index.php?...t&p=1170968 Am oprit pe dreapta, ca nah... facea ca dracu... am invartit robinetul de pe verticala pe orizontala, dar tot n-a pornit. Inca o data... sa o luam de la inceput....
  7. salut alex. trebuie sa fie de la bujii. fa rost de o cheie pt bujii, scoate-le si curata-le,iar daca nu merge asa, schimba-le cu unele noi. noroc ! inca ceva pentru banditi... avem avarii sau nu ? talharul meu nu stie asta. de ce?
  8. salutari de la un nou posesor de talhar carenat... ca prima intrebare... cum umplu rezerva? ca am patit-o de la primul drum. credeam ca e pusa, dar m-am trezit cu 0 grame in rezervor. chiar era greu sa puna un ac pentru rezervor ?
×
×
  • Creează nouă...