Sari la conținut

alex.cj

Membru
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alex.cj

  1. Deci nu pot sa cred... :disappointed:

     

    Viteza nu a fost, e drept ca nici echipament nu avea, dar totusi...cum s-a putut lovi atat de rau incat sa moara? Motocicleta era ca si intreaga :blink:

     

    Odihneacsa-se in pace! :rose: :rose:

     

    hemoragii interne in zona bazinului.

  2. Daca s-ar da lege cu masini pana in 800kg-1 tona si motor de maxim 800 in primii 5 ani sau ceva de genul ... mai mult ca sigur ar aparea mini-loganuri de 3000 euro si care daca ai intrat cu bicicleta in ele se fac praf.

    Ar trebui si restrictii pentru masinile vechi ... pentru ca sunt prea multe ... masina e un lux, nu oricine merita sa aiba.

    Dar adevarul e ca niciodata nu se va pune asta in practica ... cu toate ca mi s-ar parea al naibii de corect.

    Ce legatura are asta cu accidentele???

    Tot o ardeti pe treburi deastea cum ca ar trebui nu stiu ce masina sa isi ia fiecare.

    Tie ti se pare mai periculoasa o masina de 150 cai pt un incepator decat un speed de 150 cai? (avand in vedere raportul greutate/putere) Daca da, inseamna ca ai o problema la bibilica prietene.

    Hai sa o luam altfel : CATI DINTRE CEI CARE AU MOTOCICLETE SE INCADREAZA SAU SE INCADRAU IN CEI 25KW in primul an (sau primii 2??? nu mai stiu exact).

    Puterea nu e relevanta. Ce e relevant e piesa dintre volan si scaun la masina si cel de pe motor.

    Ar trebui sa nu se mai dea carnetul asa usor oricui aspira spre soferie.

    Baiatul care a murit, desi avea speed, fata de 95% dintre cei de aici care au speeduri era mult mai constient si ceasul rau a fost. A murit din cauza hemoragiilor interne.

    Lasati teoriile pentru discutiile la o bere nu pe topicuri cu accidente si morti.

    Usor e sa vorbesti, alta sa faci. Pe forumuri toti suntem dumnezei cu cartea de legislatie in mana dreapta, iar pe strazi multi uita ca sunt reguli de circulatie.

    Desi de o vreme nu mai sunt pe 2 roti stiu cum e si la ce pericole te expui, dar vad si acuma cum circula multi dintre cei pe 2 roti. Depasiri pe dreapta, depasiri fara sens, bagat printre masini si altele bine cunoscute.

    Sa privim lucrurile si din alte puncte de vedere ...

     

     

    RIP Mitza :rose:

  3. azi am dat o tura si fuge de rau asa ca trec cu vederea consumul o vreme

    stie cineva ce dimensiune au rolele de la variator originale?momentan le am de 12,5grame si imi pare ca sunt mai mult pentru demaraj

    pune de 14gr. ar trebui sa fie ok.

    referitor la consum: iti consuma normal. eu pe f12 (100cc) am carb de runner 180 (20.5) si imi ia cam 5-6-7 depinde cum ma duc, iar unui prieten tot cu runner 180 ii ia cam 9-10 (mers 'sportiv').

  4. da,in afara partii carosabile, corect. acum cateva zile mergeam cu motoreta mare in spatele unei masini cu 90 la ora media. masina faneaza brusc,aproape sa opreasca. eu eram in franare cu roata fata la bara ei,nu intelegeam ce naiba are de franeaza asa brusc. depasea un tip pe scuter cu pedale nesimtit ,tipul era nesimtit,nu scuterul, in loc sa mearga cat mai pe dreapta...muream naiba din cauza lui...

    pastreaza distanta si fi atent sa vezi ca nu mori :drink: si in afara de autostrada eu stiu ca ai voie pe oriunde. daca scuterul iti merge 45km/h e o chestie de bun simt sa mergi pe margine si parca e specificat si in legislatie ca daca nu trebuie sa te incadrezi pe alta banda pt schimbarea directiei de mers sa ti cat mai aproape de bordura sau margine...dupa caz. (pt mopede)

  5. TATA GALEN.... AMU FA UN GEST UMANITAR SI AJUTA PARINTII LUI DARIUS SA ISI VINDA CASA...

     

    DACA TOT AI VRUT SA II CUMPERI LAPTOP LA GAGICA... CUMP ACUMA O CASA....

    nu inteleg de ce tot postezi aiurea peste tot...

    cauti anturaj?

  6. thunderbyte,

     

    fiecare cu cei 7 ani de acasa si cu cata minte i`a dat dumnezeu. ce-i drept nu cunosc situatia prin bucuresti ca nu-s de acolo. prin cluj e cam alta treaba, nu umbla lumea prea aiurea... mai vezi 1,2,3 da' cam atata. fara casca rar am vazut. oricum, lasand asta la o parte posturile tale mi se par deplasate.

     

    marineskule,

    nu tre' sa ii faci tu 'scula' la om wc. cum tu faci wc un scuter si eu pot sa zic de 'sculta' ta ca e un wc ca nu e pe gustul meu si ca nu m-as da pe asa ceva niciodata, dar nah... am scris in primul rand de ce nu o fac.

  7. Propun sa te impusti alaturi de toti cretinii care cred ca:

    - daca si-au luat scuter sunt mai rapizi decat masinile (exceptand x5-urile) ;

    - nu e necesara semnalizarea cand schimbi directia de mers(de parca ar trebui sa simt in urina ce intentii are el);

    - pot merge pe banda de parca ar fi a lor si ar fi in stare de ebrietate(pentru dobitocii care au comentat faze de genu" da cat spatiu iti trebuie ma sa depasesti un scuter", cand vii chiar si cu 80 si iti sare un (cuvant urat) in fatza cu scuteru avand viteza de 50-60 km/h si merge pe banda aia de parca e sarpe ziceti-mi si mie pe unde il depasiti ???);

    - daca am motor mare, sau daca am numa motor si zic ceva de scutere si scuteristi cred ca eu defapt vreau sa ma laud ca vezi doamne cate sute de cai am eu sub mine si voi nu aveti;

    - daca ai motor o sa ajungi cu siguranta la urgente si ai sa ajungi iarasi cu siguranta sa mergi ca un robot(macar unii dintre noi mai ajung, pe cand la voi zmeii ... )

     

    Sub 50% dintre posesorii de scutere au macar curs de legislatie(nu mai zic luat pe propriile cunostinte), iar 70-80% dintre posesorii de scutere nu stiu nici macar 10% din regulile de circulatie, sa nu mai pomenim de respectul fata de ceilanti participanti la trafic. Sa se bage permise pt scutere si mopede sa vezi atunci gramada de dosare penale pentru zmeii soselelor, sa raspundeti si voi penal pentru faptele voastre, sa vedem atunci cum e

     

     

    am A-ul si am scuter si motor (care apropo are de vreo 3 ori puterea cb-ului tau) da' pt asta nu inseamna ca tre' sa-i dau 300km/h. limita legala in oras din cate stiu eu e 50km/h. asa ca tu, domnule, cel care vrea sa se faca respectat in trafic de ce incalci regulile de circulatie depasind viteza legala? de smecher?

    Util

    Servus,

     

    Nu stiti ceva magazin unde sa aiba arcuri de toate dimensiunile ? mersi

  8. ca tot veni vorba de piese...

     

    pt malaguti f12 100 un set motor ? exact ca originalul, din aluminiu ... nu din fonta.

     

    si asteptarea a meritat :x ieri l-am primit, l-am montat si acum rodajul. f multumit! recomand newrom !

  9. si ti se pare normal? eu am vazut doi la vitan ieri, maxim 12 ani, helmetfree, calareau de mama focului niste scutere pe trecerea de pietoni. am apucat sa-i dau doar la unul o castana, ca apoi s-au tirat printre marea de poporeni veniti la cascat gura. eu i-as baga la parnaie pe parintii astora, pe ambii, si pe mucos l-as duce la casa de copii.

    helmetfree :disappointed:) buna buna asta :kick: noua marca.

    normal ca nu mi se pare normal dar asta este... unii cauta sa-si ia echipament cat mai bun, altii sa-si intinda paru cat mai mult ;) si vezi si tu la cine dam cu rip`uri.

  10. Inteleg sa ii faci toate poftele plodului, dar scuter la 15 ani?

     

    in timpul meu liber ma mai duc la un prieten care are un service de scutere la o poveste etc.

    daca ai vedea cati copii sub varsta legala conduc scutere si nu chinezesti ce merg cu 45km/h...modificate etc. care bat suta lejer... ai ramane uimit

  11. :) :) si eu sant tot de aceiasi parere. mai bine-mi sterg transiratia de pe frunte, decat sa-mi stearga sangele de pe fata!. sau mai bine mor de cald, decat sa mor degeaba!!

     

    reisarii transpira mai mult... e mai mare stresu. cati mai trebuie sa moara ca sa-si dea unii ca , casca aia ii facatoare de minuni?

    inca unu fara casca .. inca un RIP

  12. inca un scuterist mort :)

     

    /index.php?showtopic=385211

     

    stii care-i faza... unii se cred regii soselelor si considera ca n-au nevoie ca lor nu li se poate intampla nimic.

     

    daca avea o amarata de casca de calitate medie la 100-200e mai traia acum si ramanea cu sperietura + cateva zgarieturi... da asa uitate ce se intampla... asta este ... inca un RIP

  13. am mai descoperit azi ceva la scuterasul meu...am dat jos toba si acolo unde se prinde toba(pe chiuloasa) nu am gaura de evacuare rodtunda cum ar trebui sa fie...sa fie asta limitarea ce ziceti? a mai intalnit cineva?

    lol amice deja o dai in sf-uri. scuterul tau merge 65 ca ai role prea usoare. nu exista nici o limitare la 65km/h pe f12. am avut f12 50 AC, f12 50LC si acum am F12 100 AC da pe niciunu n-am avut limitare la 65 si nici n-am auzit sa aiba la asa viteza...deci incearca sa schimbi rolele cu unele mai grele (6gr ar fi ok)

×
×
  • Creează nouă...