Sari la conținut

alex.cj

Membru
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://malaguti.com
  • Yahoo
    all3x_cj

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    '08
  • Numar Moto
    fara numar
  • Club
    bamboo, obsession :D

Informații profil

  • Interests
    ce nici nu te-astepti

alex.cj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ficatul, splina au fost varza, vena cava si mai multe... cat pentru Cristi: nu am vrut sa jignesc. Ceea ce am vrut eu sa spun acolo e ca nu e relevanta treaba pe care ai spus-o tu cu masinile gen tico.
  2. alex.cj

    Cu si despre accidente

    hemoragii interne in zona bazinului.
  3. Ce legatura are asta cu accidentele??? Tot o ardeti pe treburi deastea cum ca ar trebui nu stiu ce masina sa isi ia fiecare. Tie ti se pare mai periculoasa o masina de 150 cai pt un incepator decat un speed de 150 cai? (avand in vedere raportul greutate/putere) Daca da, inseamna ca ai o problema la bibilica prietene. Hai sa o luam altfel : CATI DINTRE CEI CARE AU MOTOCICLETE SE INCADREAZA SAU SE INCADRAU IN CEI 25KW in primul an (sau primii 2??? nu mai stiu exact). Puterea nu e relevanta. Ce e relevant e piesa dintre volan si scaun la masina si cel de pe motor. Ar trebui sa nu se mai dea carnetul asa usor oricui aspira spre soferie. Baiatul care a murit, desi avea speed, fata de 95% dintre cei de aici care au speeduri era mult mai constient si ceasul rau a fost. A murit din cauza hemoragiilor interne. Lasati teoriile pentru discutiile la o bere nu pe topicuri cu accidente si morti. Usor e sa vorbesti, alta sa faci. Pe forumuri toti suntem dumnezei cu cartea de legislatie in mana dreapta, iar pe strazi multi uita ca sunt reguli de circulatie. Desi de o vreme nu mai sunt pe 2 roti stiu cum e si la ce pericole te expui, dar vad si acuma cum circula multi dintre cei pe 2 roti. Depasiri pe dreapta, depasiri fara sens, bagat printre masini si altele bine cunoscute. Sa privim lucrurile si din alte puncte de vedere ... RIP Mitza
  4. pune de 14gr. ar trebui sa fie ok. referitor la consum: iti consuma normal. eu pe f12 (100cc) am carb de runner 180 (20.5) si imi ia cam 5-6-7 depinde cum ma duc, iar unui prieten tot cu runner 180 ii ia cam 9-10 (mers 'sportiv').
  5. pastreaza distanta si fi atent sa vezi ca nu mori si in afara de autostrada eu stiu ca ai voie pe oriunde. daca scuterul iti merge 45km/h e o chestie de bun simt sa mergi pe margine si parca e specificat si in legislatie ca daca nu trebuie sa te incadrezi pe alta banda pt schimbarea directiei de mers sa ti cat mai aproape de bordura sau margine...dupa caz. (pt mopede)
  6. venim si din cj cativa daca se iese undeva la munte (ex: brasov)... pana la mare e prea obositor + ca trebuie sa ai si cu cine sa mergi pana acolo. nu sa te duci in grup cu scutere care merg maxim 70km/h...pana la munte se accepta
  7. thunderbyte, fiecare cu cei 7 ani de acasa si cu cata minte i`a dat dumnezeu. ce-i drept nu cunosc situatia prin bucuresti ca nu-s de acolo. prin cluj e cam alta treaba, nu umbla lumea prea aiurea... mai vezi 1,2,3 da' cam atata. fara casca rar am vazut. oricum, lasand asta la o parte posturile tale mi se par deplasate. marineskule, nu tre' sa ii faci tu 'scula' la om wc. cum tu faci wc un scuter si eu pot sa zic de 'sculta' ta ca e un wc ca nu e pe gustul meu si ca nu m-as da pe asa ceva niciodata, dar nah... am scris in primul rand de ce nu o fac.
  8. am A-ul si am scuter si motor (care apropo are de vreo 3 ori puterea cb-ului tau) da' pt asta nu inseamna ca tre' sa-i dau 300km/h. limita legala in oras din cate stiu eu e 50km/h. asa ca tu, domnule, cel care vrea sa se faca respectat in trafic de ce incalci regulile de circulatie depasind viteza legala? de smecher?
  9. citeste din nou topicul... nu zice nimeni CA S-A SCOS! a fost o intrebare in care am raspuns ca mie mi-a cerut-o ... atentia asta ne mananca zilele!
  10. hmm... n-am auzit sa se fi scos. faza e ca pe mine cand m-au oprit anul asta mi-au cerut si asigurarea...
  11. alex.cj

    Util

    Servus, Nu stiti ceva magazin unde sa aiba arcuri de toate dimensiunile ? mersi
  12. alex.cj

    Malaguti Fanclub

    si asteptarea a meritat :x ieri l-am primit, l-am montat si acum rodajul. f multumit! recomand newrom !
  13. alex.cj

    Malaguti Fanclub

    normal ca e limitat. cele delimitate sunt alea de tuning : malossi etc. care merg pana in 20000rpm (daca ai si ce sa mearga la rotatiile alea)
×
×
  • Creează nouă...