Sari la conținut

xvs650

Super Membru
  • Număr conținut

    652
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de xvs650

  1. Sal'tare

     

    am o mare rugaminte daca se poate. pt imprumut o saptamana, as vrea sa fac schimb de sei la R1150RT, cea actuala ma doare rau fundu ca e modificata. joi plec in Macedonia si sunt 660 km.

     

    PS: sunt in Bucuresti.

     

     

    pliiizzz

    Da si tu informatii mai multe...saua lui este modificata la Timisoara pe inaltimea mea...el fiind mult mai inalt are nevoie de un set de sei originale...o sapt. cred ca il poate ajuta cineva cu un schimb...este omul agitat maxim sa mearga cu noua achizitie.

  2. Zair, potoleste-te, si Florin Digi Ion ti-a atras atentia ca esti dus cu capul.

    Ce vrei tu de fapt?? Te plateste cineva sa ma defaimezi? Dani Pedrosa te plateste, Jorge Lorenzo? Rossi?? :o :O

    » Post actualizat in 21 Aug 2014 07:58

     

    p.s. - daca esti asa smecher te invit la doua ture de circuit sa vedem care-i mai bun.

    Ca sa nu te simti prost o sa merg si eu cu un Ducati.

    Accept ei "provovocarea"...ZaiR are altceva mai bun de făcut. ..ok???...nu vorbim de circuite în România.
  3. Nu pot aa cred...asta deja istoria MotoGP....nu sunt inventate cuvinte de multumire pt initiativa si munca voastra...pt asa ceva a fost inventat un forum in opinia mea...RESPECT.

     

    Si nu pot tac...am o mancarime...2003-2013....10 ani...din care in 7 am auzit doar Rossi...mda...unii este prea fanboisti....sau poate realiatea este mult prea evidenta???

  4. HA...ce cursa...am stat in sectorul A, stiu ca am stat chiar in virajul de stanga in care Lorenzo l-a depasit pe Rossi si in acelasi viraj in turul urmator a cazut Lorenzo...iar in 2008 tot acolo in virajul imediat urmator de dreapta a cazut Stoner....o sa caut fotografiile.

    asta e fata mea dupa ce a castigat cursa in 2009 la Brno.

    hai sa iti vad eu fata dupa ce a castigat rossi :)

    acum trebuie sa faci "fata" provocarii :P


    attachicon.gifDSC03106.jpg

  5. Valentino Rossi to enter VR46 Racing team in Moto3 in 2014

     

    Published on Friday 20 September 2013 by Toni M.Despite the usual denials in the last few weeks from Valentino Rossi regarding his entering a Moto3 team in the World championship team in 2014, his project, according the Gazzetta dello Sport has been officially formalized.Rossi and his VR46 Racing Team or Team VR46, is one of the 17 applicants that submitted their requests last Friday at the San Marino Grand Prix, that have been provisionally accepted.Rossi’s new team will however have to lodge a security deposit, by October, in order to guarantee their entry with details regarding their proposed riders.VR46 Racing team is a new step forward for the former World champion after creating the VR46 Riders’ Academy at his Motor Ranch in Tavullia in order to prepare young racing talents.For the debut season, the new two rider squad is expected to field two competitive KTM Moto3 machines, and with all probability Romano Fenati will be at the helm of one of the bikes while Rossi’s step brother Luca Marini could be riding the second, if he doesn’t decide to continue to ride in the CEV to gain more experience, with a couple of programmed wildcard appearances in Moto3.Rossi will also be collaborating with the Italian Motorcycle Federation to also find new budding Italian racing talents.

    Foarte tare..asta ii place..asta stie..asta face...un om fericit...ce poate fii mai frumos decat sa traiesti din ceea ce te face fericit.

  6. Nu stiam ca exista un nou model de litrometru. Cel putin anul trecut in Iulie cand l-am schimbat eu pe al meu nu exista. Sau nu pt RT, poate doar pt ST, dar ma indoiesc ca nu "impart" anumite repere de service.

     

    In alta dezordine de idei, pt revizia de 40.000 anul asta am ales sa merg la Dan Cata la Cluj, pt a avea un termen de comparatie cu lucrarile efectuate in reteaua oficiala BMW din tara, atat ca si costuri cat si ca (virgula) cum se simte motocicleta dupa intretinerea curenta. Nu am avut de facut operatiuni foarte complexe (gen schimbat ambreiaj), doar revizie cu schimb de ulei si filtru, schimbat toate fluidele (grup, cutie, lichid de frana), joc tacheti si sincronizare. Rezultatul este ca acum parca merg pe alta motocicleta - lucru datorat mai ales sincronizarii, facute cu tester si calculator.

     

    Celor care inca nu ati fost la el, vi-l recomand din toata inima, eu fiind cel mai tipicar si chisat om cand vine vorba de motocicleta. Dane, multumesc, ne vedem la sfarsitul lui iulie pt revizia de 50.000!

    Eu am crezut ca bat campii eu cateva posturi in urma...dar se pare ca nu..eu am cumparat mobea din Germania si am fost multumit dar dupa revizia facuta la Dan am plecat acasa cu alta mobra...

  7. Salut,

     

    Hai ca la a doua postare in forumul asta vin cu o belea...

     

    Am gasit..uite ca mkbra ta a fost vedeata...

     

    Am ceva probleme la motor, am ajuns cu ea la un mecanic care mi-a zis poate fi, ori de la CDI ori de la releul de incarcare.

     

    Am inteles ca CDI-ul costa ceva si mi-a sugerat sa gasesc pe cineva cu acelasi model si sa ii dau CDI-ul meu sa vada daca ii face si lui figuri, inainte sa ma apuc sa caut altu...

     

    Acum, eu stiu ca ceea ce zic pare de domeniul SF, dar din pacate chiar nu am nici o cunostinta cu acelasi model...

     

    Ar fi cineva (din Bucuresti) dispus sa incerce sa testeze piesa, va rog?

     

    Din nou, mi se pare putin mult si mie, dar aparent nu am alta solutie, daca nu vreau sa cumpar o piesa care merge...

     

    Multumesc!

    Am gasit..iti spuneam ca mobra ta a fost vedeata..

    post-36348-0-59909700-1370621018_thumb.jpg

    post-36348-0-51936300-1370621033_thumb.jpg

  8. super! te face sa iti doresti sa fii in tribune :) apropos - faine tribunele ducati, par mai organizati decat galbenii ;) ai si mp3-urile din boxe cu mobre diferite de care ziceai?

    Din pacate nu....lenea....la Ducati este normal sa fie asa doar sunt la ei acasa.

×
×
  • Creează nouă...