Sari la conținut

xvs650

Super Membru
  • Număr conținut

    652
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xvs650

  1. Da si tu informatii mai multe...saua lui este modificata la Timisoara pe inaltimea mea...el fiind mult mai inalt are nevoie de un set de sei originale...o sapt. cred ca il poate ajuta cineva cu un schimb...este omul agitat maxim sa mearga cu noua achizitie.
  2. Pai si cine cobora la mintea ta???...
  3. Accept ei "provovocarea"...ZaiR are altceva mai bun de făcut. ..ok???...nu vorbim de circuite în România.
  4. Salutare...intrebare la care astept un raspuns pt un prieten....hornet 2010...la ce turatie trebuie sa stea la ralanti??.
  5. Asa cum am mai spus de multe ori...nu as cumpara niciodata...dar niciodata un motor sau o masina din Romania...adevarat este ca nu este la mana oricui sa aduca un motor de afara dar merita orice efort.
  6. Aloo...Florine tata MM isi arunca protectia de pe viziera...nu il i invita pe Rossi...of of mai mai....
  7. POFTIM???...EU???...te tog sa te trezesti....nu sunt nici mama nici tatal tau...fiecare intelege ce vrea...sau...isi pune mana in cap singur.
  8. Prostul dacă nu-i fudul, parcă nici nu-i prost destul. Semnaturi Honda46 B the Best Mikul Las
  9. Pfff....2003, 2004, 2005, 2008, 2009...no comment.
  10. Nu pot aa cred...asta deja istoria MotoGP....nu sunt inventate cuvinte de multumire pt initiativa si munca voastra...pt asa ceva a fost inventat un forum in opinia mea...RESPECT. Si nu pot tac...am o mancarime...2003-2013....10 ani...din care in 7 am auzit doar Rossi...mda...unii este prea fanboisti....sau poate realiatea este mult prea evidenta???
  11. HA...ce cursa...am stat in sectorul A, stiu ca am stat chiar in virajul de stanga in care Lorenzo l-a depasit pe Rossi si in acelasi viraj in turul urmator a cazut Lorenzo...iar in 2008 tot acolo in virajul imediat urmator de dreapta a cazut Stoner....o sa caut fotografiile.
  12. Pustiul asta este bun de pus la rana dar vreau sa vad ce face in urmatorii doi ani...eu zic ca nu va fii usor...anul asta a avut mare noroc.
  13. Hai mai amorezilor ca inchiriez eu o camera pentru voi...prea pe fata...
  14. Foarte tare..asta ii place..asta stie..asta face...un om fericit...ce poate fii mai frumos decat sa traiesti din ceea ce te face fericit.
  15. He he..acum am revazut cursa..
  16. Eu am crezut ca bat campii eu cateva posturi in urma...dar se pare ca nu..eu am cumparat mobea din Germania si am fost multumit dar dupa revizia facuta la Dan am plecat acasa cu alta mobra...
  17. Din pacate nu....lenea....la Ducati este normal sa fie asa doar sunt la ei acasa.
  18. Simfonie...nu este de mare calitate dar sper sa va incante pana la urmatoarea cursa... https://d.transfer.ro/20130602_094505-transfer_ro-06jun-9e28f5.mp4
×
×
  • Creează nouă...