Sari la conținut

sharkfilm

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sharkfilm

  1. Ai dreptate, doar ca de la 80 km/h in sus fara geam e nasol...Ideea este ca poti sa-l pui si sa-l scoti destul de usor . Si eu cred ca este cam scump, dar l-am comandat.
  2. Se poate.Costa intre 350-450 euro.Incearca la nenea ala care are magazin la Romana in statia de metrou.
  3. Salut, poti sa-ti dau eu daca vrei manualul, dar asa de curiozitate, nu ai primit de la dealer? p.s. Felicitari pentru noua achizitie.Sa o stapanesti sanatos!
  4. L-am adus si eu acasa in sfarsit Am fost singur sa-mi iau numar provizoriu....Am umblat toata ziua prin oras dupa tot felul de hartii dar pana la urma l-am luat .E foarte tare!!!
  5. "Salut! In cateva zile voi fi posesorul unui Intruder C 1800. As dori sa achizitionez un set de crash bar (engine guard) pentru acesta. Ma poate ajuta cineva cu o firma importatoare? Multumesc! " Salut, incearca la B&S(Stefan cel Mare sau Tunari). Eu am comandat un engine guard si un windshield de la ei. Joi a ajuns si Vzr-ul meu(silver) Ieri seara cand am fost sa-l vad la Elf in Popesti Leordeni era inca in cutie Luni cica e programat la RAR asa ca marti ,daca nu apar surprize, ne vedem pe strazi . Nu uitati de Amckart cu AK Raptor care ne asteapta de un an pe acolo
×
×
  • Creează nouă...