Sari la conținut

Natural Mystic

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Natural Mystic

  1. naturalmystic79 e id-ul de mess.Vorbim
  2. ohooo Roby...ce zici poate facem un session de 24 de ore de garaj ) Sa vedem ce ne bate (lubenitele)
  3. Salut robby:-j Cum nu pot sta locului am turnat cateva seturi de aripi din fibra sti ca nu ma pot abtine. Am mai facut si niste lucrari interesante.O sa pun poze cand sunt gata.
  4. Vand aripa spate VN Drifter.....La comanda se poate si aripa fata. Daca este cineva interesat.
  5. RaduKu-le sa nu ma intelegi gresit. Nu ma refeream la Alin,departe de mine acest gand si eu am prieteni care sau dus si nu imi este usor sa vad ca un ( compatriot ) se duce. Imi pare rau ca apsiunea noastra pentru motociclete ne costa asa de mult ( viata ) Sper ca intelegi ce vreau sa zic . Sincer imi pare foarte rau.
  6. Nu ma refeream la motociclistul in cauza.
  7. Atat va vaicariti pe toate forumurile si faceti campanii peste campanii anti accidente iar vina tot timpule este al ( conservarului ). Cati au capul pe umeri si inteleg ca in orase nu ai ce cauta cu peste 100 la ora? Voi nu vedeti ca nu avem sosesele si respect in trafic? Daca nici voi nu aveti grije, e numai prostia voastra. Eu din cate vad majoritatea accidentelor moto sunt cauzate de cei care se cred Rossi si tot timpul gasiti pe alti vinovati. Cu toate ca acum toti veti sari cu gura atat am avut de spus. Dumnezeu sa il odihneasca.
  8. Am vazut un drifter de 1500 la S.M.A.E.B. pictat tot de zoliart. Sa ne cunoastem.
×
×
  • Creează nouă...