Sari la conținut

Vladus

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vladus

  1. ti-am trimis pozele, sper sa te ajute si macar banii sa ii recuperezi.
  2. iti fac eu maine poza cu al meu din spate perfect ca sa nu se vada jantele. Da-mi mailul tau pe privat.
  3. da corect, se aude bazaitul.
  4. al meu porneste din prima la buton. La fel a pornit si sr-ul simplu din showroom atunci cand am fost.
  5. Superb si catelul, superbe si fotografiile. Ce aparat? P.S. say no more... te-am googleit. Da-mi si mie un PM cu tel tau poate lucram impreuna cand se iveste ocazia.
  6. da sunt foarte incepator, abia am 700km pe 2 roti cu motor. Am zis ca nu are rost sa imi aiu chinezarii si mai bine investesc in ceva de calitate.
  7. @ssergiu merci. prima mea dragoste ramane masina, dar o sa o folosesc numai iarna si la drumuri lungi. In oras nu mai merita sa merg cu ea, mai ales in Bucuresti. In plus a cam inceput sa imi placa si pe 2 roti asa ca daca are motor si roti imi place . Daca ai stii cat au ras toti si nu m-au crezut cand le-am zis ca imi iau scuter si ca nu mai merg cu masina. Acum ajung cu 30 min inaintea lor oriunde in oras si cu un consum minim.
  8. Aha, merci de informatii. Sunt ok cei de la service nu imi fac griji. Nu am carnet A sau A1, am numai B asa ca asta e motivul pentru care nu vreau sa-l delimitez. O sa dau de carnet si dupa o sa-l delimitez si o sa umblu la el. Pana atunci stau cuminte, oricum trebuie sa mai fac ceva km ca sa obisnuiesc bine cu 2 roti in loc de 4
  9. L-am cumparat in aprilie/mai 2008 dar din cate mi-a zis dealer-ul il aveau pe stoc deci e foarte posibil sa fie modelul 2007. Mai am cam 100km pana la prima revizie dar nu o delimitez acum. Sunt curios ce si cum se schimba la un scuter.
  10. merci. nu stiu de jante, al meu asa a venit cu ele albastre, dar sincer as fi vrut sa fie gri. Facem schimb? asta e cel pe injectie e posibil de aici sa fie diferenta.
  11. mai e loc de un SR50 factory?
  12. Caut garaj Dr. Taberei 34/Timisoara zona Mall-ului. Nu am nevoie de mult spatiu (scuter aprilia sr50 factory).
×
×
  • Creează nouă...