Sari la conținut

Neamtu

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Neamtu

  1. In rest, voi face cu deathu un drum cu o saptamana inainte pentru a ne asigura ca este totul in regula. Totusi stiu oameni care au facut Transu din mai pana in Octombrie (si aici ma refer la Trans complet nu pana la Vidraru sau alte glume de genul).

     

    Eu nu voi merge cu voi, dar astept noutati despre Transfagarasan. Nu am mai fost de vreo 3 ani ca era foarte rau asfaltul. Am inteles ca au reparat una din parti.

    Drum bun!

  2. Dragos, eu ma bag la plimbare, dar sa fie pe drumuri fara gropi (asta e utopie in rro) sau macar sa fie d'alea pe care sa ai loc sa ocolesti gropile si sa nu dormim pe noi. ;) Daca mergem pina la Baia Mare, poate mai vine un prieten sa vada o motoreta de cross.

    Cu Alex ai vorbit? Bunicu isi ia liber cu o zi inainte ca sa ne prinda de la urma? ;) :cheers:

  3. Vreau si eu... pleaca cineva din Buc?

     

    Daca vrei sa pleci miine dimineata la ora 8 de la Petrom Miorita, dar cu ocolire prin Buzau-Siriu, merg si eu la intrunire.

    Diferenta ar fi cam de 50 km, dar drumul e mult mai frumos si cu multe viraje :laugh:

  4. Jeane mi-ar face placere sa calatorim impreuna, dar eu m-am hotarit sa nu mai intru cu mobra pe drumuri neasfaltate mai lungi de 1 km. Simbata dimineata o sa plec spre Buzau-Siriu-Brasov cu citiva amici, iar de acolo o iau razna de unu' singur prin Moldova citeva zile :rock: si apoi o sa vin spre Hunedoara la intrunire si ne intilnim acolo sa ciocnim un paharel. :laugh:

    Drum bun!

  5. Salut maine seara o sa plec din Milano cu motociclieta si o sa ajung in Arad duminica seara.

    De luni 3/08 pana pe 8/08 as vrea sa colind toata romania (cat mai mult se poate, evident)

     

    nu am prea mult valize, pt ca le trimit in bucuresti acasa cu o dubita, o sa am necesaru pt 5 ziile.

     

     

    cine vrea sa vin cu mine? chiar si pt o portie mica de drum, dar macar nu sant singur :polite:

     

    astept un raspuns..

     

    Simone

     

    Eu o sa am liber in perioada asta si poate facem citiva kilometri impreuna, dar atirn de o tija de ambreiaj. Pina nu vine aia, nu am cu ce pleca :unsure:

    Lasa-mi un nr. de tel pe PM si te sun daca repar mobra.

    Drum bun!

  6. 2.Tulcea - Braila - Buzau - vulcanii noroiosi - siriu - de aici devine putin neclar traseul, punct final pentru zi ar trebui sa fie Piatra Neamt.

     

    Intre Vulcanii Noroiosi si Siriu poti vizita Muzeul Cihlimbarului si Complexul rupestru de la Alunis. Trebuie sa faci dreapta undeva, dar nu mai tin minte exact in ce sat... drumul e rupt, dar se poate ajunge si cu naked-ul pina la intrarea in Alunis. Acolo lasi motoreta si mai urci vreo doua sute de metri. Eu am incercat sa urc, dar drumul era cam abrupt si plin de grohotis, asa ca motoreta a inceput sa mearga cu spatele la vale :laugh:

     

    6. Orsova - Targu Jiu - Tismana - Hobita (Brancusi) - Horezu - Transalpina sau daca mijloacele tehnica n-o vor permite atunci Ramnicu Valcea

     

    De la Orsova poti merge la Baile Herculane si apoi sa urci pe Cheile Cernei, treci muntii spre Baia de Arama (si aici drumul e rau), vizitezi Cheile Sohodolului (undeva faci stinga, dar nu mai tin minte unde :D ), apoi ajungi la Tg. Jiu.

     

    Drum Bun!

  7. 690 enduro, supermoto si duke au acelasi bord, care se pare ca a fost reproiectat si acum ar trebui sa vina un lot nou din spania, unde sunt fabricate. poate mai bine la faceau in china. mai stiu un 690 enduro cu 2 borduri schimbate. asta sa fie tot necazul, ce sa zic...

    De unde ai aflat despre reproiectare? Sper sa fie adevarat! De ce oare dealer-ul meu nu stie asta?!

    Am citit pe un alt forum (www.superduke.net) ca, anul trecut, in USA a fost rechemat un lot de Superduke pentru schimbarea bordului. Sa le fi schimbat si pe ale lor tot cu unele la fel de proaste, asa cum mi l-au schimbat mie? :friends:

    Intr-adevar, nu e un mare necaz atita timp cit este doar el defect, pentru ca ma descurc foarte bine si fara el. Nu am neaparat nevoie de turometru, vitezometru, becuri martor pentru lumini si semnalizare sau pentru rezerva de benzina, dar sper sa nu am nevoie vreodata de martorii pentru pompa de injectie sau presiunea de ulei... :P

×
×
  • Creează nouă...