Sari la conținut

roberttulli

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.easyriders.com
  • Yahoo
    roberttulli@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Fagaras, Bucuresti mai nou !
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda TransAlp
  • Numar Moto
    BV xx ZOX,
  • Club
    Fagaras Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    moto guzzi v35 II, yamaha xj 600 diversion, Honda TransAlp

roberttulli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poze facute de cei din Fagaras Riders se pot gasii in semnatura. Felicitari si sa ne vedem sanatosi si la anul. Mesaj completat Poze facute de cei din Fagaras Riders se pot gasii in semnatura. Felicitari si sa ne vedem sanatosi si la anul.
  2. Cei din Fagaras vor fi prezenti si anul acesta, sper in numar mai mare . Va salutam cu farul.
  3. Salutare, acel buton minune e de la manere incalzite si mai e unul de la avarii , saua e facuta de maestrul Darian, e din Bucuresti omul , stie ce face si face bine. Preturi foarte OK. Recomand cu incredere, are si un topic pe forum si puteti vedea si alte lucrari frumoase. Va salut cu farul , in curand !
  4. Salutare, Vroiam sa ma despart de el pentru ca vroiam sa trec la o alta categorie dar am analizat putin si o sa mai facem multi KM impreuna de acum incolo. Investitia din aceasta iarna a fost mare , nici nu am apucat sa-i rodez seaua sau consumabilele . Diversionist pana la moarte Va salut cu farul.
  5. Chestia e ca eu am intarit pe interior acele mici carene de care vin prinse oglinzile cu 3 mm fibra sticla. Grosimea acum e de 4 mm si sunt foarte rezistente ceea ce face sa nu vibreze si sa pot vedea la viteze mai mari de 70 in spate. S-a redus putin vizibilitatea dar sunt ok. Pot oricand sa le pun pe cele de pe ghidon inapoi. Multumesc pentru aprecieri si Un an nou motociclist. Va salut cu farul.
  6. roberttulli

    Reparatii sei

    Inca o piesa de arta a Maestrului Darian , o sa de Diversion. Cateva poze inainte si dupa.
  7. Salutare iubitori de Diversion. Urmaresc de mult acest forum dar nu am avut curaj sa ma bag in seama. Am sa v-o prezint pe amanta mea Yamaha Xj 600 Diversion din 92', 53000 km parcursi din care 14000 cu mine. Am adaugat eu niste ''chestii'' facand-o pe placul meu. Pot spune ca momentan e tot cea ce imi doresc de la un motor . Va doresc un an nou plin de realizari, sanatate si asfalt uscat. Va salut cu farul.
  8. roberttulli

    Reparatii sei

    Salutare, Cum am promis am sa pun si eu niste poze cu doua sei modificate se Maestrul Darian. Lucrare de exceptie.Recomand cu incredere. Multumesc. Va salut cu farul. Ps: in poza cu Intruderul se vad seile nemodificate.
  9. roberttulli

    Reparatii sei

    Ok , cand pot venii cu cele de Intruder VS? Dau un telefon inainte?
  10. roberttulli

    Reparatii sei

    Salutare Maestre, am si eu o sa de Intruder(de fapt sunt doua ) e mai clasica si as vrea daca se poate sa arate ca cele din poze.M-ar interesa un pret pentru ele si cand pot venii cu ele sau cum facem? Si mai am una de Diversion care as vrea sa o modific ca pe aceea din poza care e de BMW de fapt. Poti sa imi spui daca merge facut ceva la ea si cat m-ar costa? In ultima poza se vede saua de Diversion originala pe care vreau sa o modific. Multumesc.
  11. Ok ambreiaj sa fie? bataia se aude sus la capac , dupa ce se incalzeste, bataia se muta cam pe la mijlocul motorului , ea se aude in motor. Nu ma deranjeaza acum dar sper k in timp sa nu se a agraveze ceva mai rau.Sa nu afecteze puterea sau sa se fac o uzura mai mare a motorului. Chestia e ca nu ma pricep prea bine. Multumesc de ajutor.
  12. Ok dar bataia e asemanatoare si e chiar puternica atunci cand o pornesc, dupa un minut doua nu se mai aude asa de tare dar persista. Daca e lantul, de unde pot sa iau unul sa il schimb?
  13. Multumesc prieteni, am dat comanda pe Louis si acum astept sa vina bunatatile A mea de 12000 km nu a mai avut schimbate bujii, filtru aer , kit lant si placute frana dar acum ar fii timpul. Va salut cu farul.
  14. Multumesc de idee si cred k asta o sa si fac. Merge lantul de la DID cu X-RING , asta era mai ieftin cam 100E ?
  15. Salutare prieteni posesori de XJ-uri. Ma gandeam ca ma puteti ajuta cu o idee sau o sugestie, vreau sa imi schimb lantul si pinioanele. Am auzit ca se demonteaza bascula si apoi se scoate lantul mai usor ? Si mai am o problema : motorul are 52000 km si a inceput sa se auda o bataie(cred k tacheti ) Va multumesc si va salut cu farul.
×
×
  • Creează nouă...