Sari la conținut

Dan Tatoiu

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://dementor.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1991
  • Motocicleta
    .....
  • Numar Moto
    .....
  • Club
    Dementor Racing

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ccca 200

Dan Tatoiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Maine Miercuri 25/11/09 se deschide oficial magazinul KTM Dementor situat in sos pipera 48 evenimentul va avea loc la ora 18 ! Cu aceasta ocazie va avea loc o mica petrecere ! Va asteptam !!
  2. Organizez eu pt tine un discount de 35 % pt bascula noua la Dementor vorbeste cu George Salutari
  3. cu mare placere , pt tine si al vostru club oricand !!!
  4. Foarte simplu Fiecare participant beneficiaza de 147 Ron Comenzi la 0733 ktmktm (586586) -- claudiu www. dementor.ro sau claudiu@dementor.ro andreea@dementor.ro dementor@dementor.ro trebuie copie dupa buletinul persoanei in cauza. lista celor care au luat startul la Cislau se afla la sediul Dementor KTM , Bucuresti Sos. Pipera 48 Deja au fost destui care au ridicat contravaloarea oferita Spor la cumparaturi Toate piesele se pot livra in 4 zile lucratoare daca se afla pe stocul fabricii din Austria , sau evident pe loc daca sunt pe stocul Dementor.
  5. Stimate Domn , Est binevenit sa adaugi din buzunarul Dumitale propriu cate premii speciale doresti ! Pentru ce plateste Dementor KTM este decizia luata. De altfel esti si tu pe lista. Mesaj completat Tara a schimbat gumele fata + spate Sambata dimineata la prima ora la Dementor KTM si nu o sa i se ceara banii !!
  6. Dementor KTM Bucuresti vine si promite si sprijin de specialitate Multa Bafta !
  7. Din pacate am observat ca foarte multi au plecat de Sambata ( ca si noi dupa ce am fost informati ca este anulata cursa ) Dupa parerea mea cursa a fost compromisa in secunda in care au inceput diversele modificari ad-hoc fara a fi ceva clar si mai ales fara plan de rezerva pt ploaie.
  8. Bravo !! Foarte bine scris ! Este o mare greseale a organizatorilor si o moda in a copia Romaniacs ! Acela este un caz special ca si "Erzberg sau Last man standing " si au clientela lor specifica . Nu este deloc modul in care atragi si faci sportul placut , iar daca cei care astazi invata , renunta datorita unui astfel de eveniment atunci poate maine vom pierde un posibil sportiv care ar fi devenit foarte bun ! Exact si observatia mea legata de dificultatea traseului de hobby si nu numai. Traseele trebuiesc impartite pe categorii si daca cei care incearca hobby se cred mai buni pot trece mai departe. Mai este un aspect important de care nu ai mentionat si anume siguranta participantului : Adica zi mersi ca ai venit acasa suparat si nu spitalizat ! Din pacate asta este o problema foarte mare atunci cand trimiti pe traseu un novice care se trezeste brusc in fata cu obstacole la care nu stie cum sa reactioneze si se poate accidenta grav. Aviz tuturor organizatorilor !! Eu personal prin intermediul Dementor KTM Bucuresti voi perfecta ture de placere cu posibilitatea de a invata , in viitorul apropiat. Fara incepatori nu exista avansati !!!!!
  9. Dementor KTM Bucuresti Sos. Pipera 48 Sector 2 anunta ca fondul de premii in valoare de 15000 RON destinat evenimentului organizat la Cislau se va impartii in mod egal tuturor celor care au luat startul Sambata 3 Octombrie , indiferent de distanta parcursa. In acest fel premiile devin prima de start. Asteptam datele de la organizator dupa care vom posta lista cat si instructiunile pt a intra in posesia premiilor. Am luat aceasta decizie pentru a rasplati in mod egal eforturile tuturor celor care au luat startul in conditiile de acolo.
  10. Multumesc Ionut , vom tine steagul sus indiferent de greutati. echipa este in formare , cu greutatile si piedicile de inceput dar se avanseaza. promit multe evenimente si actiuni pe teme moto on sau off road te astept la magazin can ai timp
  11. Dementor Action Shop ! Noua reprezentanta si unica din Bucuresti pt KTM localizat in sos Pipera (strada cu United Motors , Honda , Yamaha , Motorside Fost showroom Tata si Pinum ) Se va deschide oficial in prima jumatate Octombrie si va fi ca la carte !! momentan se poate aduce orice piesa sau moto in 4 zile . dupa deschidere promit ca vor avea tot ce trebuie pe stoc plus super service Tot acolo se va putea vedea KTM X-Bow
  12. Bravo ! Pe masura ce te specializezi incearca sa investesti in echipament si apoi un motor mai usor dar nu mai mare de 250 4t. La enduro fiecare kg conteaza si caii prea multi dauneaza. Esti pe drumul cel bun!!!
×
×
  • Creează nouă...