Sari la conținut

joedoe69

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de joedoe69

  1. Salut, Momentan sunt doar sofer de "conserva" dar am de cand sa-mi iau motor cat de curand. Pot sa va dau ceva indicii despre comportamentul soferilor pe sosea. Cea mai mare problema a "calaretilor" e viteza in trafic si strecuratul printre coloanele de masini. De viteza nu vreau sa va spun mai nimic pentru ca stim cu totii cam unde ne poate duce...Indiferent de timpii de reactie pe care ii avem odata cu cresterea vitezei creste si distanta de oprire pana la "inevitabil". Teribilismul omoara! Nu va asteptati ca soferii sa fie atenti la ce se intampla intre coloanele de masini aflate pe acelasi sens de mers. Conservele nu incap in acel spatiu deci...Pentru ce ar trebui sa fiu foarte atent la acea zona in conditiile in care eu sofer de automobil stiu ca fizic nu prea ar avea ce sa incapa intre masina mea si cea a vecinului din dreapta sau stanga? In acelasi timp mai stiu ca logica unui motor in oras tocmai asta este: eliminarea timpilor morti in trafic prin fentarea coloanei. Cred ca trebuie folosite toate posibilitatile de atentionare posibile: far, claxon dar mai ales turatii. Acestea din urma sunt percepute mai usor de soferi. Nu am trecut pana acum prin ceea ce treceti voi in trafic dar cu siguranta asta ma asteapta. Sper ca experienta de sofer sa ma ajute la anticiparea si evitarea pericolelor. Acum cativa ani am dus pe umeri, pe ultimul drum, unul de-al vostru. Accident stupid din cauza vitezei si a unei gropi in asfalt. Nu vreau sa o mai fac si sper din suflet ca nimeni sa nu mai fie nevoit treaca prin asta. Luciditate si asfalt uscat!
  2. Bunicule, Multumesc! Si te-as cumpara daca tot mi-ai raspuns primul. Stii vreun baiat serios care ar putea aduce ceva din Germania?
  3. Salut, Sunt un rookie, cam batran ce-i drept si m-a cam prins microbu'. Dupa vreo luna de studii intense pe net ma gandesc sa-mi iau un CB 500 sau un Kawasaki ER 5. Are cineva de vanzare asa ceva? Apreciez orice sfat din partea voastra. Am ramas placut surprins de ceea ce am vazut pe acest forum si de ceea ce inseamna comunitatea motociclistilor. Referitor la ceea ce ma gandesc sa achizitionez credeti ca e OK? Am 39 de ani, 1.83 m inaltime, 98 kg si ma cam omoara spatele. Vreau ceva usor manevrabil, cu o pozitie de condus cat mai comoda, cu care sa-mi pot face ucenicia vreo 2 ani. Multumesc tuturor celor vor sa-si piarda cateva minute pentru a indruma un incepator.
×
×
  • Creează nouă...