Sari la conținut

alex66

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex66

  1. Caut Service Manual pentru SUZUKI GSX-R 750 1991. Pana acum am gasit doar Manual cu toate componentele. Multumesc!
  2. La aceasta motocicleta este de aproximativ 31 mm diametrul. La voi cum este? Va intreb pentru ca la una din '91, tot de 750, este de 38 mm. Multumesc! Chiar n-are nimeni un gsxr din 95?
  3. Cred ca s-a dus ambreiajul. Faptul ca-ti patineaza de cand ai schimbat uleiul e o pura coincidenta.
  4. Eu zic s-o mai intetzesti si tu in mers la 13-14mii din cand in cand, nu numai pe loc.
  5. Carburatoarele le-am desfacut si le-am spalat. Nu este niciunul infundat. Intr-adevar relantiul oscileaza putin, dar in sarcina nu cred ca relantiul mai are vreo influenta. Lantul de asemenea l-am verificat.
  6. Merci mult! O sa verific. Am verificat tensiunea. Totul este in regula. Dar am desfacut putin capacele la carburator si cuiele sunt cam uzate. Ma gandesc ca vine benzina multa, iar in sarcina merge bine pentru ca o arde. Poate fi motivul?
  7. Salut baieti! Ma confrunt cu o problema destul de ciudata. Pur si simplu ma dispera, nu stiu ce sa mai fac. Cand mentin viteza constanta incepe si intrerupe (mai ales pe la 3000-4000 de ture) pana se ineaca, iar daca o accelerez mai tare merge foarte bine. Deci merge bine numai daca demarez puternic. Am incercat bujii noi, deja am schimbat doua seturi. Filtru de aer l-am verificat, ba chiar l-am scos de tot si nici o schimbare. Carburatoarele le-am dat jos si le-am spalat.
×
×
  • Creează nouă...