Sari la conținut

alex66

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alex66

  1. va salut. odata /sapt ii mai dau si eu cate un 13-14mii rpm. (pe loc nu in mers). prima oara scoate mult fum negruuu , a 2 -a oara mai putin a 3-a si mai putin si cam atat nu-i mai dau. peste 1 sapt ( 300km rulati) iarasi ii dau si se intampla tot la fel mult fum prima oara mai putin a 2-a si tot asa. eu zic ca e funingine din galerii depusa in turatii joase(normale). mai am 2 prieteni zzr si yzf tot asa de prin 96-97 oricat si oricand le-ar coxa nu scot gram de fum. sa fie problema de la amestecul aer-benzina sau ceva infundat???? ms mult

     

    Eu zic s-o mai intetzesti si tu in mers la 13-14mii din cand in cand, nu numai pe loc.

  2. relantiul sta constant? daca nu eu cred ca un carb e infundat iar daca sta cred ca ai nevoie de o sincronizare<ehilibrare intre ele>

    ps . mai intinde si lanut ca in mers constant 3-4000 mai da si socury

     

    lantul

     

    Carburatoarele le-am desfacut si le-am spalat. Nu este niciunul infundat. Intr-adevar relantiul oscileaza putin, dar in sarcina nu cred ca relantiul mai are vreo influenta. Lantul de asemenea l-am verificat.

  3. ...pare o problema de carburatie sau ar putea fi un contact 'rece' undeva in instalatia electrica...... cel mai bine mergi la cineva care are vacumetre si se pricepe la asta :)

     

    aaa...........acumm mi-am amintit ca am avut o problema aseamanatoare la un zx6 si defectul era la releul de incarcare care incarca excesiv ........... asadar verifica tensiune pe baterie, si nivelul de electrolit

     

    Merci mult!

    O sa verific.

     

    Am verificat tensiunea. Totul este in regula.

    Dar am desfacut putin capacele la carburator si cuiele sunt cam uzate. Ma gandesc ca vine benzina multa, iar in sarcina merge bine pentru ca o arde.

    Poate fi motivul?

  4. Salut baieti!

    Ma confrunt cu o problema destul de ciudata. Pur si simplu ma dispera, nu stiu ce sa mai fac.

    Cand mentin viteza constanta incepe si intrerupe (mai ales pe la 3000-4000 de ture) pana se ineaca, iar daca o accelerez mai tare merge foarte bine.

    Deci merge bine numai daca demarez puternic.

    Am incercat bujii noi, deja am schimbat doua seturi. Filtru de aer l-am verificat, ba chiar l-am scos de tot si nici o schimbare. Carburatoarele le-am dat jos si le-am spalat.

×
×
  • Creează nouă...