Sari la conținut

aa2

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

aa2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce a fost, a fost???????? Da, poate pt el, ca acum doar pt el e mai usor. Nu mai sufera, nu mai trebuie sa dea socoteala pt ce a facut. Dar toti ceilalti au ramas sa traga... Parintii, familia si prietenii - sa sufere toata viata datorita pierderii lui, soferul - sa suporte moral si legal consecintele faptelor acestui copil! Vi se pare corect?? Dumnezeu sa il ierte!
  2. Din pacate, parintii (atat ai baiatului, cat si ai fetei), nu sunt constienti de toate lucrurile astea si il acuza din plin pe soferul golfului. Ceea ce inseamna ca va fi un proces greu si lung pt un om nevinovat si ghinionist, pe deasupra. Dar asta parca paleste in fata faptului ca baiatul este din ce in ce mai rau si nu mai are multe sanse de supravietuire...
  3. Tot ziceai ca esti prieten cu Manu - dupa ce isi va reveni, listeaza toate paginile de aici si du-le parintilor lui sa le citeasca. Daca sunt oameni cu cap, ar trebui sa le deschida macar un ochi. Speranta e totusi ca acest accident le-a deschis amandoi ochii. Ramane de vazut...
  4. Nu-mi vine sa cred ce se intampla in orasul asta. M-am nascut si am crescut in acest oras, e adevarat ca am plecat demult prin alte parti ale tarii, dar nu as fi crezut niciodata ca astfel de lume traieste in orasul meu natal. De la politie pana la copiii astia teribilisti si pana la parintii lor, care probabil, odata ce au dat de bani si s-au simtit importanti in orasel, au uitat cum se stapaneste un copil si cred ca totul se cuvine copiilor lor, negandindu-se la pretul vietii lor! Si cand mai vad si postarile de aici, ale altor motociclisti din Caransebes, simt ca mi se inmoaie genunchii...E inimaginabil, e inuman! Am strabatut multe sosele de-a lungul timpului, cu masina, si ne-am intors in vizita acasa, ca sa simtim socul produs de un copil pe care parintii l-au invatat probabil ca doar el conteaza, ca orice face, e bine si ca nu trebuie sa tina cont de nimic, ca ei sunt acolo si il sustin, impreuna cu politia si cu toti cei ce pot fi mituiti in orasul asta! Sa dea Dzeu sa isi revina, sa fie amandoi niste oameni normali in continuare...dar cel mai mult ma rog la Dzeu sa ii dea minte, lui si parintilor, ca sa poata invata ceva pe viitor din acest accident!
  5. Bun, sa inteleg ca tu esti Alin atunci? Si ia spune, Ovidiu Bacila s-a oprit cu motocicleta imediat dupa accident? Ca dupa cate imi amintesc eu, o singura motocicleta a ramas imediat dupa impact. Si totusi erati 3... Da, nu are farmec nici sa te trezesti cu o motocicleta infipta in tine, sa stii!
  6. Ma citez singura - vedeti mai sus - mai ales pt roster, care ori nu citeste, ori nu stie ce vorbeste. E adevarat, soferul trebuia sa acorde prioritate de dreapta. Ceea ce a si facut, pt ca s-a oprit in intersectie, a semnalizat stanga si s-a uitat in dreapta. Intr-adevar, acolo erau 3 motociclete. La o distanta de 200-300 de m, sau cati or fi exact de la intersectia de la cosana pana la cealalta intersectie, unde erau ei. Sa-mi spuneti voi, cei care sunteti si soferi, pe langa motociclisti, cati nu v-ati fi bagat in intersectie, daca i-ati fi vazut asa departe? Cat timp ai sa faci stanga intr-o intersectie mica sau in orice intersectie, cand cel din dreapta e la o distanta asa de mare? Iar la reconstituire s-a vazut cel mai bine - motocicleta care a participat la reconstituire a venit usor pe sosea, indreptandu-se cu viteza mica, catre masina asezata in intersectie. Nici nu-mi venea sa cred cata diferenta e intre viteza ei si cea cu care s-a apropiat, in 3 secunde, motocicleta de duminica. Roster, daca tu consideri ca strazile din Caransebes sunt destul de largi si bune ca sa-i dai in gura pe ele, atunci nu esti cu nimic mai bun decat Manu. Iti doresc multa sanatate! Imi pare rau ca eu nu stiu sa desenez schite, pot doar sa povestesc ce s-a intamplat din postura de persoana direct implicata in acest accident. Nu stiu nici macar sa imi las prietenii intinsi pe strada, plini de sange, si sa gonesc mai departe cu motocicleta, de frica probabil, asa cum au facut cei care erau cu Manu in ziua respectiva! Moral - vina e 100% a motociclistului! Din pacate, in proces se va porni de la culpa comuna. Sper totusi sa se faca dreptate si manu sa suporte consecintele faptelor lui. La fel si politia din Caransebes, care stia de mult ca acest copil circula fara carnet, totusi l-au lasat in continuare pe strazile orasului si sunt la fel de partasi la accidentul produs.
  7. Da, in momentul de fata cel mai important e sa se faca bine. Amandoi! Ne rugam cu totii pt asta. Mai apoi, important e sa plateasca pentru ceea ce a facut. Lui, fetei si soferului in care s-a infipt si care isi va reveni cu greu din soc. Daca nu a ascultat de voi, prietenii lui, macar sa asculte de lege! Cum o mai fi si aia in tara asta, ca dupa antecedentele pe care le are, nu stiu zau ce cauta el pe soselele din oras calare pe motocicleta..
  8. roster, e constienta familia lui manu de ce se va intampla, din punct de vedere legal, dupa ce manu isi revine?
  9. Cred totusi ca avea un pic mai mult de 130, dupa impact si distanta pana unde au fost proiectati. De mentionat, pt cei care nu stiu, ca, Caransebesul e un oras mic, cu strazi inguste si putine. O viteza de 130 in Caransebes e echivalenta cu una de 80 poate, pe un bulevard din Bucuresti. Ne rugam din tot sufletul sa traiasca si sa fie intregi amandoi!
  10. Din pacate, legea nu e asa logica cum credem noi. Si uite asa un om nevinovat va trai toata viata cu socul si vina ca a produs aceasta nenorocire... Nu e o tragedie daca se va declara culpa comuna si omul va trai cativa ani cu dosar penal, nevinovat. E o tragedie ca acest copil a fost lasat sa circule pe strazi. Verisoara lui Manu, nu poti sa spui ca parintii nu stiau de antecedente....ca a avut acum 2 ani un accident cu scuterul, a lovit o fetita si a fugit de la locul accidentului...??In aceste conditii, parintii inca il lasau sa se urce pe motor? Tatal lui oare nu isi da seama, ca, platind politia ca sa acopere faptele copilului, i-a platit putin cate putin moartea?? Imi cer scuze, revin cu o completare, mi se pare interesant sa auziti si cei care nu ati avut dea face cu politia (si nici nu va doresc sa aveti!), sa vedeti cam cum stau lucrurile. Citez un comentariu al comandantului politiei catre soferul "vinovat": "mai, aveam pretentii de la tine, ca esti om cu scoala, tu nu stii ca astia merg ca nebunii??" No comment!!!!!
  11. Mai degraba pasiunea lui era nebunia, si nu motocicletele. Imi cer iertare ca sunt asa dura, dar am fost direct implicata in accident. E cunoscut in tot orasul ca un teribilist, in cercul de motociclisti se faceau pariuri, in gluma, in ce zi nu se va mai intoarce din drum, datorita felului in care alerga prin oras. Fata a fost avertizata dinainte sa nu se urce cu el pe motocicleta... Intr-adevar, acum toata lumea se roaga pt ei. Inclusiv soferul, care se intereseaza in fiecare zi de starea lor. Erau 5 persoane in masina, dintre care un copil de 11 ani. Cu ajutorul lui Dumnezeu, au scapat teferi. Dar vor ramane mereu cu socul. Si daca Doamne fereste se intampla ceva cu baiatul, soferul il va avea pe constiinta toata viata. E drept? As avea o intrebare pt cea care zice ca e verisoara lui, poate stie ea mai bine: parintii lui la ce s-au gandit in momentul in care i-au cumparat motor, stiind ca avea alte antecedente si ca era vitezoman? Si la ce s-au gandit cand l-au lasat sa plece cu motorul de acasa, stiind ca nu are carnet? Multumesc!
  12. 1. baiatul care spune ca a fost in spatele lui manu - te rog sa mentionezi cu ce viteza va deplasati??atentie: pe o strada din mijlocul orasului, si nu undeva in camp! 2. soferul cu golful i-a vazut foarte bine (pt cei care sunt din caransebes, erau la coltul dinainte de comexim, atunci cand golful s-a incadrat pt viraj la stanga in fata la cosana). deci era timp sa faca stanga de 3 ori. pacat ca nu s-a gandit ca pe strazile din caransebes se circula cu 150-200 la ora si ca motocicleta ar putea sa fie in 3 secunde in el. greseala lui,nu? 3. baiatul nu e mort, a trecut din coma de gradul 3 in coma de gradul 1. deci e spre bine. fata are multe oase rupte, dar e bine. recuperarea va fi grea. baiatul nu avea carnet, fata nu avea casca! e drept?
×
×
  • Creează nouă...