Sari la conținut

anitzei22

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000

anitzei22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vazut threadurile foarte recent. Nu o cunosc pe fata, dar am depus si eu. O clipa de neatentie/ghinion ne poate afecta brusc viata.. Cat suntem sanatosi avem impresia ca lumea e a noastra, ca suntem de neatins. Urmaresc evolutia ei, si sper sa ma uimeasca din nou! Multa bafta Ruxandra!
  2. Revin. L-am sunat de cateva ori pe baiatul care are scuterul si pare foarte de treaba. Dar din pacate, situatia se prezinta asa: 1) scuterul este inscris de catre cineva din Vrancea, care acum este plecat in Italia, deci numerele nu sunt pe numele actualului proprietar. Eu as dori sa l inscriu pe numele meu, el mi-a spus ca l pot lasa pe numere de VN fara probleme oricat. Intrebarile mele: a)daca il inscriu, nu trebuie sa fie radiat de catre omul din Vrancea? b)daca merg cu el asa, pot lua amenzi si sa vina pe adresa celui din VN? c)daca e pe numere de VN pot merge cu el in Bucuresti (auzisem ca exista parca o regula ca de interzicere la mai mult de 30 km de locul in care a fost inscris). 2) actualul proprietar are talon si e dispus sa facem act de vanzare cumparare dactilografiat la Udriste. 3) Din pacate, proprietarul spune ca scuterul nu are CI, dar ca asta nu e problema, ca nu te intreaba nimeni de ea. Si ca se poate elibera una oricand.. E adevarat? 4) Eu nu sunt in tara pentru 2 saptamani, si mi-a spus ca daca trimit buletinul scanat, poate face el actele de vanzare cumparare, urmand mearga acasa la mine, sa lase scuterul in curte si sa ia banii de la verisoara mea. Ca pana ma intorc eu, el va pleca din tara... Sunt foarte incantat de scuter, dar chiar nu stiu cum a procedez. Multumesc pentru orice raspuns/sfat! P.S.: Cu ingaduinta moderatorilor, dau linkul catre anunt: http://forum.computergames.ro/87-auto-moto...a-scarabeo.html
  3. Va multumesc foarte mult! La obiect si prompte informatiile (chiar nu ma asteptam la un raspuns atat de rapid)! Daca mai am nedumeriri, va deranjez. Asfalt uscat!
  4. Salut, Doresc de mult timp sa mi cumpar un scuter. Acum, am gasit pe alt forum o oferta destul de buna, iar omul pare a fi serios. In fine, problemea este ca am cautat si nu am gasit o varianta completa/ definitiva a actelor necesare cand se cumpara un scuter SH. Scuterul a fost adus din Italia si este inmatriculat in Romania. In cazul asta, trebuie sa fac act de vazare-cumparare la notar? Ce acte trebuie sa cer// sa-mi dea vanzatorul (talon, carte identitate)? Daca deja este inmatriculat, mai trebuie sa merg si eu la Politie / Primarie? Daca nu am domiciliul din buletin in Bucuresti, dar locuiesc aici, pot sa l inscriu la primaria de sector? Multumesc mult!
  5. Garelli Romania: http://www.garelli.ro/index.php?module=main Daca e sa luati Garelli va rog sa dati un semn. Sunt curios daca sunt atat de fiabile pe cat se spune.
  6. N-am mai urmarit threadul de vreo 2 saptamani si imi pare rau pt asta.. Crimen, eu sunt foarte interesat de intalnire. Ti-am scris pe messenger.
×
×
  • Creează nouă...