Sari la conținut

florin.radu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.heavyriders.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    CZ 250 Sport, Suzuki DL650A V-Strom
  • Club
    Heavy Riders MC Ploiesti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa-CZ 250Sport1975; Suzuki DL650A V-Strom

Vizitatori Recenți Profil

1.146 citiri profil

florin.radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, care ai de vanzare un radiator de ulei pt vstrom 650? Arde
  2. Aoleu in ce m-am bagat breee eu vroiam sa spun ca merge bine mersi asa si majoritatea nu au probleme cu statoarele daca nu isi bat joc de ele ca mine acum mi-am invatat lectia. Eu nu mai stiu vreun posesor de 650 de la noi sa fi schimbat statorul sau releul. Merge si asa garantatStiu ca tre sa schimbi ceva si nu mai ai ce dar uneori nu este cazul
  3. Perfect de acord dar statorul meu a crapat pentru ca am mers cu manerele incalzite+ proictoare de 110W iar de lene sa mai strang preloadul pe spate tineam destul de mult apasat butonul de pass, El de altfel este foarte bine gandit si nu este o problema generala: La depozitul suzuki din europa nu exista pe stoc si am asteptat sa vin din japonia o luna si ceva cam asta este cererea de statoare pentru 650 pe europa, nici unul pe stoc. Releul asta zic ca este oricum superior celui original la 1/3 din pret, fraier eram sa pun ceva mai scump si mai prost. Din cei care au probleme cu statoarele sau releele la 650 sigur majoritatea ca sa nu zic toti au incarcat instalatia electrica originala cu alti consumatori. De 1000 nu stiu nimic nu ma pronunt dar daca problema este temperatura prea crescuta as incerca cu un antigel mai bun, cu un ulei mai vascos sau mai calitativ, o curatare de radiator un ventilator suplimentar, o relocare a radiatorului de ulei din spatele esapamentului sau orice alta metoda sa tin temperatura motorului mai scazuta. La K8 650 magnetii rotorului nu sunt la vedere sunt capsulati si nu se mai dezlipesc.
  4. Ivan eu am un releu de incarcare de 50 Amperi cel mult merge caldut si variaza foarte putin, ca cel de masina in jur de 14 tot timpul Releul se numeste Mosfet FH012AA a fost 70 de euro de pe ebay. Eu am ars si stator si releu din vina mea. Statorul l-am pus original. releul nu m-a convins datorita variatiilor foarte mari si am mers pe Shindengen. de vreo 60k fara probleme... Releul asta il gasesti de serie pe zzr1400, r1 dupa 2008, fjr1300...
  5. Eu nu am mai pus simeringuri si le-am lasat pe cele vechi. Am preferat sa pun rulmenti capsulati (2RS) merg fara probleme cei de la roti, cel de la foaie l-am schimbat de vreo doua ori, prima data era spart a doua oara gripat. Bine ca i-ai adus in discutie pentru ca multi uita sa-l verifice sau sa-l schimbe. Oricum toti sunt ieftini si pica greu. Costuri mici de exploatare ca la v-strom nu cred ca mai gasesti la vreo mobra din zilele noastre. Este motocicleta pe care o cumperi ii schimbi periodic consumabilele si te bucuri de plimbari pe orice drumuri si pe orice vreme. Referitor la filtrul K&N eu il folosesc de peste 80k si niciodata nu am gasit praf in spatele lui, cu cel original din pasla se intampla destul de des. Il spal ung odata la doua schimburi de ulei 12000km sau mai repede daca incepe sa creasca consumul de benzina.
  6. Ivane mersul ala constant pe curbe este singura sansa sa poti merge cu rachete de peste 150 de cai in acelasi grup. ca daca te apuci sa franezi inainte de fiecare curba si apoi sa accelerezi pana in urmatoarea ramai in urma rau unde mai pui ca dezechilibrezi si mobra la ce suspensii lungi si moi are. Alt avantaj este ca nu se mai prinde pasagerul de halul in care mergi si nu trebuie sa mai opresti sa "picteze decorul"
  7. Daca mergi la consum pe curbe e al dracu de distractiv Eu incerc sa o tin la 90-100km/h indiferent de curbe daca vezi ce fete fac cei din grup cand ajungem in benzinarie mori de ras
  8. Nu se schimba si simeringurile. Scoti capacul la furca, scoti arcul+ distantierul, scurgi uleiul vechi, speli bine cu motorina, pana curge curata, lasi o ora doua la scurs pana nu mai curge nimic, pui ulei nou la nivel, arc+ distantier, capacul si e gata de drum. Am schimbat uleiul de vreo 6-7 ori pana sa schimb simeringurile, peste 100 de mii de km. Cand inlocuiti uleiul la motor schimbati si toate garniturile si simeringurile din el?
  9. Eu il schimbam si de doua ori pe an daca facea figuri. Singurul care rezista mai bine din astea ieftine (70 de lei litrul )este bel-ray SF-urile gen showa, kayaba etc or tine mai mult dar costa de te indoaie si nu le-am incercat pana acum. Eu folosesc 7w la v-strom. si sunt multumit de cum merge. Recomand un schimb des ca sa protejati cuzinetii si simeringurile. Cuzinetii la 102.000km aratau perfect nu aveau nici macar acele microzgarieturi pe ei pe care le gasesc la majoritatea furcilor servisate.
  10. @kog O fi luat vrea bmwita contagioasa de pe drum sau din vreo parcare ... ulei consuma?? Acum serios vorbind daca mergi cu ea in ture joase mai face? ca poate este filtrul de benzina infundat si ramane fara gaz la ture mari.
  11. Foarte bine arata crashbarul facut de Bogdan Harea Nu trebuie sa urce peste carene ca sa protejeze bine gen givi, trebuie sa fie cat mai iesit in exterior ca sa ramana mobra sprijinita pe el. eventual sa nu-ti pice vaca pe picior la tranta. Ovy71 e mult de discutat cu franele de vitezana
  12. Da despre H-ul ala este vorba Nu va mai complicati fratilor cu verificatul supapelor ca munciti degeaba si pierdeti aiurea banii si timpul. Jocul se micsoreaza pana cand supapele raman articulate si pierde compresie la rece. Cu alte cuvinte porneste intr-un piston la rece si la scurt timp pleaca si al doilea. Atunci trebuie umblat la supape si refacut jocul.
  13. Unul reglabil este SF pentru mine, n-am indemanare sa-l fac si nici nu cred ca ar rezista pe drumurile si potecile pe care merg eu. Varianta in care atunci cand da ghiocelul pun parbrizul scurt si cand da inghetul pun parbrizul touring de la puig se potriveste momentan cu preferintele mele. @vrajitoru La mine nu a rezistat suportul de plastic + parbriz givi in pozitia maxim sus montat cu 4 suruburi si s-a rupt. Sunt curios cum rezista la tine in doua suruburi. Folosesti de mult varianta asta?
×
×
  • Creează nouă...