Sari la conținut

buyuc1

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buyuc1

  1. Exact asata am facut acum...am luat un furtun de radiator de dacia,am polizat bucsa aia de cauciuc putin conic...cat sa intre fortat in furtun,apoi am prins in doua coliere si gata.Merge mai bine decat atunci cand l-am cumparat.Sa vedem cat tine.....
  2. Suruburi ? Cum asa ? Se vede ca sunt rotunjite in cap,cu ce "cheie" le desfac ? Sa zicem ca as gasi teflon,nu asta-i problema,dar cu ce il lipesc de stutul acela de meteal ?Multumesc.
  3. Tocmai aici este problema,cauciucul s-a dezlipit de tot intre timp...
  4. Am luat si eu de curand un burgman de 125 din 2004,si acum cateva zile mi s-a rupt cauciucul de la galeria de admisie,partea care intra in carburator . Are cineva asa ceva ?Aveti vreo idee cum s-ar putea repara ? Si inca ceva...se vede ca flansa de la galerie e prinsa in niste bolturi ciudate,cum pot fi desfacute ? Oare pot pune suruburi dupa ce scot chestiile alea ?
  5. Am luat si eu de curand un burgman de 125 din 2004,si acum cateva zile m-i s-a rupt cauciucul de la galeria de admisie,partea care intra in carburator . Are cineva asa ceva ?Aveti vreo idee cum s-ar putea repara ? Si inca ceva...se vede ca flansa de la galerie e prinsa in niste bolturi ciudate,cum pot fi desfacute ? Oare pot pune suruburi dupa ce scot chestiile alea ?
×
×
  • Creează nouă...