Sari la conținut

Ruxique

INACTIV
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ruxique

  1. Ok, deci asa cum am promis, pentru Razvanush si Didi, o motoreta la care nici un sofer nu va mai putea spune ca "nu te-am vazut" cel putin teoretic....

     

    post-37304-1267143718_thumb.jpg

     

    Si pentru finu' meu scump si drag care viseaza la o remorca, ia d-aci puiu :cheers: model!

     

    post-37304-1267143815_thumb.jpg

     

    Ideea e ca ambele apartin unei bune prietene de-ale mele din state, deci motoreta "pom de craciun" e aceeasi din poza de mai jos. Mie mi se pare foarte tare! Sebi zice ca nu-i place. Nu stiu, oi fi eu ciudata, dar mi se pare super. Bucuresti, noaptea... imposibil sa nu te vada cineva :o)

    Mesaj completat

    Si pentru Dan aka Enduristu':

    http://www.youtube.com/profile?user=simonscat#g/u

     

    Simon's Cat ca vorba aia, avem pisici si stim ce inseamna :D)

    Mesaj completat

    Ok, deci asa cum am promis, pentru Razvanush si Didi, o motoreta la care nici un sofer nu va mai putea spune ca "nu te-am vazut" cel putin teoretic.... (la replica asta prietena mea a zis "you'd be surprised") dar merita:

     

    post-37304-1267143718_thumb.jpg

     

    Si pentru finu' meu scump si drag care viseaza la o remorca, ia d-aci puiu :cheers: model!

     

    post-37304-1267143815_thumb.jpg

     

    Ideea e ca ambele apartin unei bune prietene de-ale mele din state, deci motoreta "pom de craciun" e aceeasi din poza de mai jos. Mie mi se pare foarte tare! Sebi zice ca nu-i place. Nu stiu, oi fi eu ciudata, dar mi se pare super. Bucuresti, noaptea... imposibil sa nu te vada cineva :))

    Mesaj completat

    Si pentru Dan aka Enduristu':

    http://www.youtube.com/profile?user=simonscat#g/u

     

    Simon's Cat ca vorba aia, avem pisici si stim ce inseamna.

  2. Acum m-am trezit practic ,ca de fapt m-am dat jos din pat pe la 10 ,am umblat zombi prin casa,am fost pana la magazin iar cand m-am intors am adormit la loc.

    O sa pun pozele pe o Picasa sau transfer.ro si va anunt.

    Nu stiu cine a castigat proba de costume dar daca ar fi fost si proba de machiaj cred ca Ruxi merita locul 1.

     

    Matinal domne :kiss: ! Noi ne-am trezit la 2:00 pm :P si nici atunci parca nu m-as fi dat jos din pat... Hai cu pozele ca de-abia astept sa le vad!

  3. Anunt pentru AJUTOR UMANITAR!

     

    Unul dintre cei mai buni prieteni ai motociclistilor din Bucuresti, pe care multi dintre voi probabil ca l-ati cunoscut cu ceva vreme in urma, este intr-o situatie disperata.

     

    Este vorba despre Adi, cel care a lucrat ca administrator al Barului Etrusco, situat in P-ta Alba Iulia, pe vremea cand acesta era (si putea fi) frecventat de motociclisti - datorita lui.

     

    Fara sa il cunosc sau sa fi auzit despre el pana ieri, am aflat despre cazul lui de pe un al topic al forumului, respectiv acesta.

     

    Pe scurt a fost diagnosticat cu cancer, mai exact Neoplasm rinofaringe T4N1M0, stadiul IV A, iar situatia sa materiala este crunta (pe scurt: sta cu chirie intr-o camera de 6mp - care include si "bucataria" - impreuna cu sotia si baietelul lor de 5 ani; restante la chirie 800 lei cu "sanse" mari de evacuare in curand, dependent de morfina si analgezice, dantura pierduta, nu se poate alimenta decat cu lichide etc... mai multe detalii pe link-ul de mai sus).

     

    --------

     

    Astazi am fost la Adi, ocazie cu care l-am si cunoscut personal.

     

    Nu vreau sa folosesc multe cuvinte, insa cei care citesc acest post trebuie sa stie ca atat el, cat si familia (sotia + baietelul) au nevoie de sprijin constant, atat material cat si moral. Adi este un luptator, desi medicul sau curant i-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru el, iar Adi constientizeaza acest lucru. Ii alimenteaza dorinta de viata existenta copilului (prea mic ca sa priceapa suferinta tatalui, a familiei), precum si a sotiei.

     

    Este foarte important ca isi doreste sa traiasca si inca nu este rapus de durerile si suferintele cumplite prin care trece in fiecare moment, din cauza carora nu se poate alimenta normal (doar cu lichide sau legume pasate, asa cum s-a mai spus), nu poate sa doarma decat pe scaun (altfel, in pat, il dor oasele, carnea) etc.

     

    In fine, am reusit sa le asigur necesarul de hrana pentru doua-trei zile si lemnele pentru soba pentru o saptamana (dar la modul foarte dramuit la care folosesc lemnele, s-ar putea sa le ajunga si doua saptamani; oricum, le voi mai duce lemne saptamana asta). Apropos, stiti ce ardeau in soba noaptea (fac focul numai noaptea, din ratiuni de economie), ca sa incalzeasca (sau sa afume?) camera micuta in care locuiesc? Ei bine, aflati ca singurul combustibil solid erau niste... saci de canepa (de baza!!!) si o mana de scandurele de la laditele de fructe! sad.gif

     

    Ca sa concluzionez: sunt infioratoare "conditiile" de care dispun (mai ales in situatia data) si, repet, au nevoie de sprijin, si nu numai material! Dar si cel material este important, mai ales in situatia de criz in care sunt vis-a-vis de plata restantei la chirie (cei 800 de lei) si iminenta evacuarii in cauzl in care nu platesc (asta e o alta poveste urata).

     

    Astfel ca cei care puteti sa donati o suma oricat de mica (oricat de mica vi s-ar parea voua), adunata cu alte contributii, ganditi-va ca pot face miracole pentru Adi si familia sa! Eu voi merge din nou vineri la ei sa le mai duc cate ceva, iar daca va ganditi ca-i puteti sprijini si voi, putem organiza joi, la sedinta o colecta - in limita posibilitatilor fiecaruia. In seara asta am vorbit cu Shadow si cu Nico si ne vom putea baza si pe sprijinul lor. "Poarta" e deschisa!

     

    (Mai puteti lua legatura si cu Ralucone sau cu Dana D si vedeti cum si ce mai puteti face.)

     

    Pe de alta parte, in urma celor discutate cu Adi si constatate personal, are nevoie imediata de urmatoarele:

     

    1. Butelie - reincarcat butelia existenta (strict necesara pentru preparea hranei si incalzirea lichidelor/ceaiului). In momentul de fata foloseste cuptorul cu microunde, insa, desi este util, face mai mult rau decat bine. Pentru cei care nu stiu, microundele au un efect secundar (nedorit) asupra hranei incalzite/preparate cu ajutorul acestora: distrug substantele nutritive, vitaminele, proteinele din mancarea respectiva. Inclusiv ceaiul preparat, incalzit cu microunde devine o zeama chioara. Astfel incat ajungi sa mananci "burete" in loc de mancare daca aceasta este preparata/incalzita la microunde. Este exact ceea ce ii trebuie lui mai putin: distrugerea substantelor utile din hrana. Deci o butelie la doua saptamani ar fi mana cereasca pentru organismul lui (si asa "otravit" cu morfina si analgezice).

     

    2. Miere. Din cate am inteles, consum cel putin 1kg de zahar pe saptamana, pentru cu nu poate ingera decat alimente foarte puternic indulcite. Insa zaharul, mai ales in cantitati deja industriale, este si el toxic si total neindicat. L-am intrebat si mi-a confirmat ca ar folosi cu placere mierea.

     

    3. Fructe (mere, citrice, banane) si morcovi. A primit un blender (de fapt, un mic robot de bucatarie) care are un dispozitiv ce permit faramitarea fructelor si a legumelor (le face ca pe un soi de piure - evident, nefiert). Piureul respectiv si-l poate "dilua" cu ceai sau suc si il poate bea (rezevor natural de vitamine).

     

    4. Sucuri neacidulate. De exemplu, Prigat cu pulpa de fructe sau - si mai sanatos - Ciao (cutii de 2 litri cu suc de rosii, piersici si alte fructe).

     

    5. Suc (gel) de Aloe Vera. Se gaseste in farmacii (Help Net) la bidoane de 1 litru. Ii este foarte util pentru detoxifiere si fortifiere (contine peste 75 de nutrienti, 200 de componenti activi, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine). Daca nu va descurcati pana joi-vineri, incerc eu sa fac rost.

    I-am povestit despre el si a fost de acord sa il introduca in dieta.

     

    6. Filtru de cafea. Nu pentru cafea, ci pentru preparea si mentinerea calda a ceaiului! Trebuie sa bea - si bea - foarte des lichide calde si dulci (ceai, in mod special).

     

    7. Algocalmin fiole.

     

    8. Nu in ultimul rand: bani!

     

    9. Un job sigur/stabil pentru sotia lui. Nu cred ca va e usor sa va imaginati in ce conditii si pe ce suma de nimc lucreaza in momentul de fata.

     

    10. Mediatizarea cazului(?) in vederea obtinerii unui sprijin substantial, fie din partea autoritatilor, fie din partea altor persoane care pot si doresc sa ii ajute.

     

    11. Un telefon mobil functional, deoarece pe al lui i l-au furat la ultima vizita pe care a facut-o la Spitalul Fundeni. Evident, nu se pune neaparat problema unui aparat nou, ci poate fi foarte bine unul folosit, dar functional. In conditiile actuale, in caz de necesitate nu are cum sa apeleze la ajutor medical specializat (ambulanta)!

     

    12. Un topor pentru spart lemne.

     

    Cei care doresc sa il ajute, ma pot contacta pentru a le oferi detalii.

     

    Cei care sunt din Bucuresti si pot strange/dona ceva pentru Adi si familia lui (cate ceva din lista de mai sus, alimente, bauturi din gama celor recomandate, hainute pentru baiatul de 5 ani, sume de bani), va rog sa ma contactati, deoarece (repet) vineri voi merge din nou la el.

     

    Va anticipat multumesc in numele lui Adi!

     

    ------------------------------------------------

     

    Pe de alta parte, va amintiti ca la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie 2008 s-a discutat aprins pe acest topic, precum si la vreo doua sedinte din perioada respectiva despre initiativa de a merge in gasca si de a dona cate ceva la un camin de copii si/sau de batrani, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

     

    Au fost voci care au sustinut ca nu trebuie sa ne raportam (doar) la evenimente cum ar fi Craciunul si/sau Pastele, ca e mai "altfel" daca o faci asa, pur si simplu. Altii au fost de parere ca momentul sarbatorilor este unul potrivit si au enumerat considerentele etc.

     

    Cert este ca dincolo de aceste discutii nu s-a intamplat nimic concret la nivel de grup, nici cu ocazia sarbatorilor si nici altcandva de atunci incoace.

     

    Consider ca acum este un moment oportun sa trecem la ceva concret. Evident, benevol.

     

    Se intrunesc toate "conditiile" care au aprins discutiile din decembrie: nu nici copil, nici batran, nici motociclist, nici "ne-motociclist", nu sunt nici sarbatori de iarna, nici Paste. Putem ajuta pur si simplu un om, o familie, sa treaca pe cat se poate mai usor prin niste momente negre!

     

    Si nu va spun decat ce am vazut cu ochii mei astazi.

     

    Si cu atat mai mult va spun cu cat am vazut ce inseamna licar de speranta, clipa de fericire cand vine cineva la usa ta (situata intr-un colt de Pantelimon - comuna, unde a intarcat mutu' iapa), intr-un loc in care nimeni dintre noi nu si-ar inchipui ca poate locui o familie (mai ales cu problemele pe care le au) si, precum spuneam, o persoana pe care o vezi pentru prima data in viata ta iti intinde o mana de ajutor si sta cu tine si iti asculta ofurile. Asta in conditiile in care probabil ca cel mai des le deschide usa proprietareasa sa le ceara chiria si sa ii ameninte ca ii da afara daca nu se grabesc cu plata.

     

    Apropos de proprietareasca - o bestie cu chip de om, dupa parerea mea - trebuie sa stiti ca le-a inchiriat acea "baraca" (asta ca sa nu spun vagauna) aflata in spatele unei vile imense aflata in constructie, a carei amprenta la sol are cel putin 180mp. Si stiti de ce ii preseaza cu banii? Pentru care cativa muncitori pe care nu i-a mai platit de mult si, altfel, vor sa plece!

     

    Iar ca sa aveti masura aprecierii sprijinului pe care il puteti oferi, imaginati-va ca la plecare cu greu am reusit sa il conving pe Adi (care abia se mai tine pe picioare) sa ramana pe scaun si sa nu ma mai conduca pana la poarta.

     

    ------------------------------------

     

    Scuze pentru postul meu neobisnuit de lung. Chiar am simtit nevoia sa va povestesc in amanunt despre necazurile acestui om si ale familiei lui.

     

    De ce am simtit nevoia?

     

    Pentru ca sunt convins ca putem sa ii impreuna ajutam pe acesti oameni!

     

    ------------------------------------

     

    Concluzie:

     

    Daca printre voi se numara pesoane care pot contribui pana joi la sedinta cu cate ceva din lista (restransa) enumerata mai sus, va rog sa anuntati.

     

     

    Chiar nu se baga nimeni????? :D

     

    :)

  4. Ruxi, numai bine iti doresc! Daca inca nu-i bine cu osu, nitel mai mult calciu si data viitoare va fi mai bine, da? :laugh: Oricum la vara ne insotesti pe XR, asa-i? :laugh:

     

    Asa a zis si doctoru', nitel mai mult calciu, important e sa se prinda (si sa fie viabil, adica sa se refaca circulatia prin os, ca altfel moare si se lasa cu necroza).

     

    Oricum la vara va insotesc, nu scapati de mine, pe XR, pe Domi, pe ce-o fi (Sebi zice ca XR nu e bun de mine ca are pornirea la pedala, si daca se opreste motoru'n panta, am pus'o, ca e pe piciorul drept, adica exact ALA) da' mie-mi place, n-or fi si XR-uri cu pornire la buton? Intreb si eu ca prostu' ca nu stiu!

  5. Va multumesc tuturor.

     

    Din pacate cazuri de genul asta sunt cu gramada, eram in spital dupa accident la o saptamana cand am aflat cazul motociclistilor (pilot+pasager) morti in urma impactului cu un cal... La situatia in care ma aflam eu atunci... a fost groaznic... parca a cazut o stanca pe mine... am plans...

     

    Intr-o situatie critica (asta pentru ca am stat si m-am gandit mult la ce s-a intamplat si cum a decurs filmul accidentului) mi-am dat seama de un lucru care cred eu ca e important. NU MI-A FOST FRICA NICI MACAR O FRACTIUNE DE SECUNDA! si asta pentru ca nu am apucat sa-mi fie frica. Din momentul in care am vazut magarul in fata noastra la cativa metri, am constientizat instantaneu ca nu avem cum sa evitam impactul, ca nici o frana din lume nu ne va putea opri, DAR NU AM APUCAT SA-MI FIE FRICA! si probabil asta i s-a intamplat si lui Sebi. A reactionat extraordinar, a tinut motoreta pe drum, cu ghidonul blocat spre dreapta si frana fata blocata (disc stramb de la impact) nu stiu cum a facut dar in dreapta era prapastie si daca ajungeam acolo, nu cred ca va mai povesteam acum nimic.

     

    Stiu ca sunt multi carcotasi pe acest forum, nu conteaza, eu vreau sa va povestesc ce am trait si simtit eu, nu stiu, poate ajuta... Cui nu-i convine, sa se duca la biserica, pe mine nu ma intereseaza.

     

    Si ca sa va zic pana la capat, am fost la control, osu' nu s-a prins inca (deci nu e foarte bine) dar... am putut sa ma urc pe motoreta ( o Honda XR de 250 a unui prieten) si am putut sa o tin. Adica m-au tinut picioarele! Pentru mine a fost o chestie suprema!

     

    Va pup pe toti si va urez tot binele din lume!

  6. Pentru ca vreau sa va tin la curent cu ce se mai intampla in acest caz, momentan pot sa va zic doar ca "cica" proprietarul magarilor nu a putut fi identificat. Bineinteles ca asta e poveste lunga... politia banuia pe cineva, l-au chemat la audiere, iar omu' a zis ca nu stie daca magaru' in cauza era al lui, si vrea sa-l vada (dar cadavrul magarului disparuse in primele 12 ore de la accident, luat de... oare cine?) La ultima intalnire am pus la dispozitia politiei un set de fotografii ale turmei de magari (facute de un prieten care era de fata la accident) inclusiv al celui decedat in urma accidentului. Ramasese sa mai aiba loc o audiere a presupusului proprietar de catre procurorul cauzei. Inca nu stim ce s-a intamplat.

     

    Tot la ultima intalnire ni s-a spus ca dosarul se va inchea cu NUP pentru Dominator72(aka Sebi, sotul meu, impotriva caruia era facut dosarul de "vatamare corporala grava") ceea ce mi se pare si normal, din moment ce nu a avut nici o vina, ba din contra, a reusit sa ne salveze viata si mie si lui. Oricum, acest NUP ar fi trebuit sa se dea in apoximativ o saptamana, iar noi sa fim instiintati... ceea ce inca nu s-a intamplat, desi a trecut cam o luna jumate. Deci, inca asteptam un rezultat...

     

    Cam astea ar fi ultimele noutati in acest caz, adica mai nimic... ceea ce e frustrant... nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea experiente si sa mai si ramana cu sechele pe toata viata din cauza asta. Ce vreau sa spun? Motoreta ne-o reparam pe banii nostri ca nu avem casco, fiind din '96 (bine ca avem ce repara, ca putea fi mai rau), eu voi ramane cu un picior mai scurt si unul mai lung pentru tot restul vietii (momentan inca nu pot sa merg cu toate ca sunt deja 3 luni de la accident) si as fi multumita sa mai pot merge cat de cat normal, in masura in care se poate, si sa nu mai fiu nevoita sa mai fac o operatie in care sa mi se puna proteza de os... dar asta urmeaza sa aflu saptamana viitoare cand voi merge la control. Sa-mi tineti pumnii :D

     

    Asfalt uscat va doresc la toti si va rog din suflet sa aveti grija de voi...

  7. Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi :D Ma ajutati?

     

    Sa va dau detalii: concursul se tine pe www.redbubble.com. Ca sa votati trebuie sa va faceti cont (din pacate) dar nu e mare lucru.

     

    Acesta e designul:

     

    Ruxique

     

    Link-ul catre zona de votare este acesta: Votare

     

    Va trebui sa cautati intr-o lista de imagini pana sa o gasiti pe a mea. Puteti vota si alte imagini care va plac, dar sa nu ma uitati pe mine :laugh:

     

    Multumesc mult! Dau o :lol:

  8. ai PM

     

     

     

     

    spirit nu se cheama "campioane" care danseaza pe mese cocktail-uri & stuff... spiritul de care vorbesc eu e cu totul si cu totul altceva.. poate aveti, poate n-aveti... important e sa va simtiti voi bine, si, pe cat se poate si cei din jur

     

    :rock:

     

     

    din punctul meu de vedere topic inchis| o sa raspund lui switch pe PM and that's that.

    Ma bucur ca gandim la fel, nici eu nu ma refeream la <<"campioane" care danseaza pe mese cocktail-uri & stuff>> ci la acel "altceva".

     

    Gata :what:

  9. La Apashu incap 250 de persoane pentru ca acolo exista o chestie care se cheama SPIRIT si poti numara pe degete locurile de pe la noi care mai au asa ceva... dar asta poate insemna totul pentru unii si nimic pentru altii (asa cum esti tu). Iar cand alegi sa vorbesti/jignesti lucruri pe care nu le cunosti... arati ca-ti lipsesc chestii esentiale.

     

     

    :rock:

     

     

    Eu zic ca discutia asta chiar nu-si are rostul si nu trebuie reluata/continuata... A inceput intr-un moment prost, cand toti eram intr-o anumita stare de spirit indusa de anumite persoane, asa ca hai sa o lasam asa cum a cazut, sa trecem peste si sa mergem mai departe.

     

    Cat despre SPIRIT, grupul nostru are un spirit extraordinar, este in fiecare dintre noi, asa ca putem merge oriunde ca spiritul exista.

  10. nu vreau sa incep sa intru in detalii urmareste disputa personala de mai sus si referirea la motocicleta.. referirea era doar ca domnul endursitul crede ca detine cine stie ce motocicleta de enduro care defapt este decat un tourer si atat si facea din necunostiinta de cauza referiri eronate asupra motocicletei mele (doar ca un misto f prost)..pe care sunt f convins ca nu este in stare sa o stapaneasca (mai ales cu ale lui calitati de offroad stie el f bine la ce ma refer). nu mai interveniti aiurea fara sa cititi discutiile si sa nu revin cu inca un reply si pt domnul de mai jos pe care il sfatuiesc sa mentina un ton politicos pt ca nu ne cunoastem si nici nu vad logica sa se implice intr-o discutie care, cu siguranta il depaseste referitor la motivul disputei

     

    pt domnul enduristul aceasta iesire fara rost si lipsita de noima are motive personale si doar personale. greu de inteles..... in fine va rog nu va mai implicati aiurea am zis ca nu o sa mai postez aici desi nu vad nici o logica pt ca nu este un grup sau o bisericuta ci doar un topic pt iesiri pe transalpina ceea ce m-ar tenta si pe mine dar in fine...

     

    Atata timp cat topicul este public, se poate implica oricine in discutie, cum te-ai "implicat" si tu dealtfel, doar ca sa-ti bati joc. Da, e topic despre Transalpina, deci bataia ta de joc la adresa unui tip de motor si la experienta cuiva ti se pare ca au legatura cu subiectul? Si totusi continui cu asta! Daca ai ceva de spus despre Transalpina, foarte bine. Daca ai intrat aici doar ca sa-ti bati joc de noi, si in mod special de Enduristul, o sa-l citez pe prietenul de mai sus si o sa-ti spun "pe un ton politicos": la revedere papitoiule! :(

  11. Super fratilor, iar fierbe singele in mine ca nu am fost acolo cu voi, cat despre incident Sebi, un "clasic" scapat mana in gas se intampla des cand nu cunosti bine motorul pe care te dai, eu zic sa nu te descurajezi fata de enduro are si satisfactiile lui

     

    Asfat Liber

     

    Pai cine a zis ca se descurajaza? N-auzisi ca mai vrea si d-abia asteapta? :(

     

    Da' ma gandesc eu ca, asa, cu timpul, incepi sa faci bataturi in locurile cu care dai de pamant, si nu te mai doare :(

×
×
  • Creează nouă...