Sari la conținut

Ruxique

INACTIV
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ruxique.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008

Ruxique's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok, deci asa cum am promis, pentru Razvanush si Didi, o motoreta la care nici un sofer nu va mai putea spune ca "nu te-am vazut" cel putin teoretic.... Si pentru finu' meu scump si drag care viseaza la o remorca, ia d-aci puiu model! Ideea e ca ambele apartin unei bune prietene de-ale mele din state, deci motoreta "pom de craciun" e aceeasi din poza de mai jos. Mie mi se pare foarte tare! Sebi zice ca nu-i place. Nu stiu, oi fi eu ciudata, dar mi se pare super. Bucuresti, noaptea... imposibil sa nu te vada cineva ) Mesaj completat Si pentru Dan aka Enduristu': http://www.youtube.com/profile?user=simonscat#g/u Simon's Cat ca vorba aia, avem pisici si stim ce inseamna ) Mesaj completat Ok, deci asa cum am promis, pentru Razvanush si Didi, o motoreta la care nici un sofer nu va mai putea spune ca "nu te-am vazut" cel putin teoretic.... (la replica asta prietena mea a zis "you'd be surprised") dar merita: Si pentru finu' meu scump si drag care viseaza la o remorca, ia d-aci puiu model! Ideea e ca ambele apartin unei bune prietene de-ale mele din state, deci motoreta "pom de craciun" e aceeasi din poza de mai jos. Mie mi se pare foarte tare! Sebi zice ca nu-i place. Nu stiu, oi fi eu ciudata, dar mi se pare super. Bucuresti, noaptea... imposibil sa nu te vada cineva ) Mesaj completat Si pentru Dan aka Enduristu': http://www.youtube.com/profile?user=simonscat#g/u Simon's Cat ca vorba aia, avem pisici si stim ce inseamna.
  2. Am ras cu lacrimi, credeam ca mai rau decat la noi in romanica nu se poate sa fie, dar intotdeauna se pare ca e loc de... si mai rau!
  3. Bueeeeeiiiii!!! Nu mai faceti mishto de motoru' meu ca nu va mai dau pateu!
  4. Matinal domne ! Noi ne-am trezit la 2:00 pm si nici atunci parca nu m-as fi dat jos din pat... Hai cu pozele ca de-abia astept sa le vad!
  5. Bai, voi va carciuniti, eu va urez sa va craciuniti fericiti pe unde puteti, si va urez craciunei fericiti la toti. Fericiun Cracit!
  6. Asa a zis si doctoru', nitel mai mult calciu, important e sa se prinda (si sa fie viabil, adica sa se refaca circulatia prin os, ca altfel moare si se lasa cu necroza). Oricum la vara va insotesc, nu scapati de mine, pe XR, pe Domi, pe ce-o fi (Sebi zice ca XR nu e bun de mine ca are pornirea la pedala, si daca se opreste motoru'n panta, am pus'o, ca e pe piciorul drept, adica exact ALA) da' mie-mi place, n-or fi si XR-uri cu pornire la buton? Intreb si eu ca prostu' ca nu stiu!
  7. Cumplit, n-am cuvinte! Dumnezeu sa-l odihneasca!
  8. Va multumesc tuturor. Din pacate cazuri de genul asta sunt cu gramada, eram in spital dupa accident la o saptamana cand am aflat cazul motociclistilor (pilot+pasager) morti in urma impactului cu un cal... La situatia in care ma aflam eu atunci... a fost groaznic... parca a cazut o stanca pe mine... am plans... Intr-o situatie critica (asta pentru ca am stat si m-am gandit mult la ce s-a intamplat si cum a decurs filmul accidentului) mi-am dat seama de un lucru care cred eu ca e important. NU MI-A FOST FRICA NICI MACAR O FRACTIUNE DE SECUNDA! si asta pentru ca nu am apucat sa-mi fie frica. Din momentul in care am vazut magarul in fata noastra la cativa metri, am constientizat instantaneu ca nu avem cum sa evitam impactul, ca nici o frana din lume nu ne va putea opri, DAR NU AM APUCAT SA-MI FIE FRICA! si probabil asta i s-a intamplat si lui Sebi. A reactionat extraordinar, a tinut motoreta pe drum, cu ghidonul blocat spre dreapta si frana fata blocata (disc stramb de la impact) nu stiu cum a facut dar in dreapta era prapastie si daca ajungeam acolo, nu cred ca va mai povesteam acum nimic. Stiu ca sunt multi carcotasi pe acest forum, nu conteaza, eu vreau sa va povestesc ce am trait si simtit eu, nu stiu, poate ajuta... Cui nu-i convine, sa se duca la biserica, pe mine nu ma intereseaza. Si ca sa va zic pana la capat, am fost la control, osu' nu s-a prins inca (deci nu e foarte bine) dar... am putut sa ma urc pe motoreta ( o Honda XR de 250 a unui prieten) si am putut sa o tin. Adica m-au tinut picioarele! Pentru mine a fost o chestie suprema! Va pup pe toti si va urez tot binele din lume!
  9. Pentru ca vreau sa va tin la curent cu ce se mai intampla in acest caz, momentan pot sa va zic doar ca "cica" proprietarul magarilor nu a putut fi identificat. Bineinteles ca asta e poveste lunga... politia banuia pe cineva, l-au chemat la audiere, iar omu' a zis ca nu stie daca magaru' in cauza era al lui, si vrea sa-l vada (dar cadavrul magarului disparuse in primele 12 ore de la accident, luat de... oare cine?) La ultima intalnire am pus la dispozitia politiei un set de fotografii ale turmei de magari (facute de un prieten care era de fata la accident) inclusiv al celui decedat in urma accidentului. Ramasese sa mai aiba loc o audiere a presupusului proprietar de catre procurorul cauzei. Inca nu stim ce s-a intamplat. Tot la ultima intalnire ni s-a spus ca dosarul se va inchea cu NUP pentru Dominator72(aka Sebi, sotul meu, impotriva caruia era facut dosarul de "vatamare corporala grava") ceea ce mi se pare si normal, din moment ce nu a avut nici o vina, ba din contra, a reusit sa ne salveze viata si mie si lui. Oricum, acest NUP ar fi trebuit sa se dea in apoximativ o saptamana, iar noi sa fim instiintati... ceea ce inca nu s-a intamplat, desi a trecut cam o luna jumate. Deci, inca asteptam un rezultat... Cam astea ar fi ultimele noutati in acest caz, adica mai nimic... ceea ce e frustrant... nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea experiente si sa mai si ramana cu sechele pe toata viata din cauza asta. Ce vreau sa spun? Motoreta ne-o reparam pe banii nostri ca nu avem casco, fiind din '96 (bine ca avem ce repara, ca putea fi mai rau), eu voi ramane cu un picior mai scurt si unul mai lung pentru tot restul vietii (momentan inca nu pot sa merg cu toate ca sunt deja 3 luni de la accident) si as fi multumita sa mai pot merge cat de cat normal, in masura in care se poate, si sa nu mai fiu nevoita sa mai fac o operatie in care sa mi se puna proteza de os... dar asta urmeaza sa aflu saptamana viitoare cand voi merge la control. Sa-mi tineti pumnii Asfalt uscat va doresc la toti si va rog din suflet sa aveti grija de voi...
  10. Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi Ma ajutati? Sa va dau detalii: concursul se tine pe www.redbubble.com. Ca sa votati trebuie sa va faceti cont (din pacate) dar nu e mare lucru. Acesta e designul: Link-ul catre zona de votare este acesta: Votare Va trebui sa cautati intr-o lista de imagini pana sa o gasiti pe a mea. Puteti vota si alte imagini care va plac, dar sa nu ma uitati pe mine Multumesc mult! Dau o
  11. Bai pana la urma treaba e foarte simpla: daca vrem sa o facem o facem, indiferent cui nu-i convine. Cine vrea sa fie alaturi de noi, e binevenit, cine nu, treaba lui.
  12. Ma bucur ca gandim la fel, nici eu nu ma refeream la <<"campioane" care danseaza pe mese cocktail-uri & stuff>> ci la acel "altceva". Gata
  13. Eu zic ca discutia asta chiar nu-si are rostul si nu trebuie reluata/continuata... A inceput intr-un moment prost, cand toti eram intr-o anumita stare de spirit indusa de anumite persoane, asa ca hai sa o lasam asa cum a cazut, sa trecem peste si sa mergem mai departe. Cat despre SPIRIT, grupul nostru are un spirit extraordinar, este in fiecare dintre noi, asa ca putem merge oriunde ca spiritul exista.
  14. Noi de abia am ajuns inapoi de la Sibiu, asa ca nu avem cum sa venim, dar beti voi o bere in "sanatatea" lui Domi (saracutu' are o moaca stalcita si cu smocuri de par de magar pe ea ) dar se face el bine, pupe mama pe el
×
×
  • Creează nouă...