Sari la conținut

valentinurosu

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    cu sot
  • Club
    alcolistii anonimi

Informații profil

  • Motociclete detinute
    no
  • Interests
    magia neagra

valentinurosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa ma cam gandeam si eu ...un dr 350.In alta ordine de idei...Ce sa ti spun????Ti am citit topicul maniaco-depresiv si pot spune ca e entuziasmant.Se pare ca intalnirea asta o ratez si o spun cu mare parere de rau.Din partea mea ai toata simpatia.Foarte frumos!!
  2. Multumesc pentru raspuns Atillas Am scris ce vreau sa fac cu el,nu hard enduro sau cine stie ce ci sa ma bucur de peisaje si mers pe motor pe un drum forestier ,drumuri de munte,prin padure,stuff like that. Am cautat pe forum si m am oprit la yamaha wr,suzuki dr 350.Ma intreb de asemnea daca una mica de 125 ar fi potrivita pentru ce vreau eu,de exemplu honda xr 125(am vazut o pe mobile.de cu 999 euro) Sunt dispus sa dau pana la 1500 iar pt intretinere anuala,eu stiu,2,3 sute
  3. Gand la gand cu bucurie in leg cu discutiile interminabile dar daca vechii forumisti sunt plictisiti sunt liberi sa ignore topicul.probabil ca odata toti ne am pus aceleasi intrebari la care am asteptat raspunsuri.Ciudat e ca unii chiar binevoiesc sa raspunda destul de aplicat,ma mir ca ei nu s au plictisit.Am cautat si eu destul pe aici si m am oprit la cateva modele si voiam sa vad daca se regasesc si in interventiile altora,voiam cateva pareri in plus,atata tot. Nu ma atac daca cineva imi recomanda o mobra pentru ca in fond poate ca are dreptate dar cand spui ceva doar sa fie spus nu i vad rostul.Credeam ca forumul e pentru cei pasionati de enduro nu pentru cei plictisiti. In rest,numai bine.
  4. de scurta e scurta si de obicei asta e problema cu obiectul. Am zis clar ce vreau marca si model,fara mari pretentii ,usor de intretinut...etc,etc.Comentarii superioare si generalizatoare sunt usor de facut,vad.
  5. 29.Totusi am zis ca nu am facut cea mai fericita comparatie.Da l incolo de Trabant. Voiam sa spun ca nu mi pasa cum arata si cat de vechi este daca ma duce in spate.E adevarat ca la enduro din cate am auzit motoarele nu traiesc ca la celelalte dar,repet,ideea era de ceva fara pretentii.
  6. Da,am cam fortat putin comparatia cu Trabantul insa cred ca ideea nu e greu de prins.Vreau pur si simplu ceva sa merg pe coclauri si sa nu ma lase in drum iar un Varadero nu e tocmai ce mi trebuie pentru asta.In plus vreau ceva ieftin pentru ca am programat peste o luna un Hornet 600 s si nu mi raman multi bani pentru enduro desi probabil satisfactiile pot fi mai mari ca pe sosea.Ma intereseaza marca si model pt ca nu ma pricep.PepsiMan mi a dat o prima idee interesanta.Am vazut pe siteuri de vanzari moto unele ieftine cu situatia actelor incerta si ma intrab daca nu ar trebui sa mi iau una din aia ca oricum pana la munte as duce o cu trailerul si nu as merge pe drumuri publice cu dumneai.Pareri ceva?
  7. Salut am si eu o intrebare pentru enduristi.Vreau sa traiesc si eu senzatia aceea de plimbare motorizata prin peisaje naturale ca pana acum doar am forjat un scuter Piaggio prin vie si pe ulite de tara si as vrea sa mi cumpar un motoras pentru asta. Problema e ca nu stiu ce anume dar stiu exact ce ma intereseaza.Vreau unul doar pentru placerea plimbarii pe drumuri de mica dificultate cum ar fi un drum forestier ,un drum prin padure sau un traseu montan.Nu conteaza cum arata,nu conteaza puterea,nu conteaza cum bazaie sau cat de veche este,ci doar sa fie ieftina de intretinut si sa ma folosesc de ea cat am chef si cand am chef.Daca exista o marca de enduro cum e trabantul printre masini astept sa mi spuneti.Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu dezinteresul meu pentru marca si specificatii tehice dar in fond senzatia pe motor cred ca ne leaga pe toti cei de aici.Si oricum cred ca o sa ma indragostesc de primul meu motoras enduro,indiferent de cat de putin fitzos ar fi acesta. Astept raspunsurile voastre si mulltumiri celor care vor avea amabilitatea sa ma indrume cat de cat. PS. Inca nu am cautat cu atentie pe forum,my fault,dar exista ceva topicuri cu trasee interesante prin tara sau fiecare merge pe unde vrea?
×
×
  • Creează nouă...