Jump to content

sergiulio

INACTIV
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About sergiulio

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti-Ploiesti
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  Kawasaki Z1000
 • Numar Moto
  ...

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Balius II, Suzuki Bandit 400Gsf
 1. Bineeee. Si daca ma urc in masina si bat eu 2000 de km pana la tine, ca sunt suficient de nebun ca sa fac asta, pe unde scoti camesha mandrulito? Acu sa te vaz cat esti de viteaza....
 2. Bombonico sunt gelos! Mie mi-ai spus cine-i in poza, in noiembrie de ziua mea. Cui te-ai confesat tu mai inainte? Ia zi? Zi repede ca deja sunt inspirat de filmuletele de pe youtube, app de codul genetic Si io care credeam ca esti mica si cuminte, cand colo ea face rivalutii pe motoretism...tz,tz,tz. Esti prea razboinica, ceva mai soft n-ai gasit?
 3. Io maine plec in concediu si nu vroiam belele sau sa dau cu subsemnatul pe la politie. De-aia m-am suparat mai mult pe amica mea. Ca asa cum spuneai si tu, daca ne urmareau si ne prindeau dadeam amandoi de drku. Dar ea zice ca nu i-a dat cu casca peste figura, ci i-a prins mai mult un antebrat sub barbie, iar ala si-a muscat limba ca prostu si de-aia era plin de sange la gura. Logic ar fi cum zice ea, ca altfel, ar fi avut sange pe casca, care e alba. Si in cazul asta n-aveau cum merge la politie. Ce sa faca ala? Sa scoata limba la politist?!
 4. am retinut doar ca aveau nr de IF si am presupus ca sunt niste localnici carora le-am calcat teritoriul. acum am vb. cu un prieten la telefon care imi zice ca aia din Clinceni au boala pe motociclisti din cauza drumului care leaga comuna de dig. intr-adevar e un drum de 4 km, ca i palma, pe care nu circula masini deit rar, paralel cu aeroportul. si pe-acolo poti sa-ti incerci motorul. dar pe cine deranjeaza? ca sunt 4 km de cimp si pe o parte si pe alta...tembeli! La capatul drumului sunt doar niste vile, dar sunt departe.
 5. Motorul il tin intr-un garaj din apropierea blocului.
 6. amica mea regreta si zice ca gestul a fost involuntar si ca n-a crezut ca o casca poate sa-i sparga buza omului. ce sa-i mai zic acum, faptul e consumat.
 7. cu pasagera, doar nu era s-o las acolo. am mai fost pe dig de nenumarate ori si nu mi s-a intimplat asa ceva
 8. Azi pe la pranz, sun o prietena si ii propun sa mergem la o plimbare. Initial am vrut sa mergem pe DN1, dar am schimbat destinatia pentru ca am vazut ca sunt semne de ploaie. Asa ca am hotarit sa ne ducem prin Clinceni pina pe malul lacului Bragadiru, la dig. Am ajuns acolo si doar ce am plecat sa iau niste sucuri reci de la o dugheana, ca au aparut niste unii intr-un Tuareg cu nr de IF, au deshis portierele si au dat maneaua la refuz. Am plecat un km mai incolo. Au venit si ei dupa noi. Unul dintre ei s-a apropiat si ne-a luat cu ce ba, va deranjam? Nu l-am bagat in seama. Au mai venit doi care au inceput sa misune pe linga motor, iar unul a zis ca poate ii trage un sut si mi-l arunca in sant. Mi-am dat seama ca oamenii aia cautau scandal. Ne-am ridicat si am dat sa plecam. S-au indepartat si ei, cu multe injuraturi la adresa noastra. Eu eram deja urcat pe motor, iar amica mea inca se echipa, cind cel care ne-a abordat prima oara s-a luat de ea. A jignit-o si a incercat sa-i puna mina pe fund. Asta n-a stat prea mult la discutie si i-a ars o casca in figura si l-a umplut de singe. Am fugit, pentru ca daca ala se dezmeticea, luam bataie de la tovarasii lui. Intrebarea mea e ce fac, daca aia depun acum plingere la politie? Sigur mi-au luat numarul.
 9. Bravo shining! Sparge-i fatza! off topic: plec si io ca omu' 2 zile la mare si cand ma intorc te gasesc fiara, cu dintzii infipti in jugulara omului...rea te-ai mai facut micutzo dar e corect ce-ai spus acolo
 10. Eu o iubesc pe Lena How can I tell you that I love you, I love you But I can't think of right words to say I long to tell you that I'm always thinking of you I'm always thinking of you, but my words Just blow away, just blow away It always ends up to one thing, honey And I can't think of right words to say Wherever I am girl, I'm always walking with you I'm always walking with you, but I look and you're not there Whoever I'm with, I'm always, always talking to you I'm always talking to you, and I'm sad that You can't hear, sad that you can't hear It always ends up to one thing, honey, When I look and you're not there I need to know you, need to feel my arms around you Feel my arms around you, like a sea around a shore And - each night and day I pray, in hope That I might find you, in hope that I might Find you, because heart's can do no more It always ends up to one thing honey, still I kneel upon the floor How can I tell you that I love you, I love you But I can't think of right words to say I long to tell you that I'm always thinking of you I'm always thinking of you.... It always ends up to one thing honey And I can't think of right words to say http://www.youtube.com/watch?v=lBwUkPYzjKs...feature=related
×
×
 • Create New...