Sari la conținut

Vlaaad

EX+
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Vlaaad

  1. bun ... am inteles ca is scutere bune ....dar chiar la toate se duce injectoru la 25.000 ??? pt ca eu o sa ii bag numa Carrera si ulei mobil1 sau castrol (ce-i mai bun) si eu nu is nici masochist (cu scuterele) si am grija de ele asa ca sper sa nu se duca la 25.000. Eu o sa caut in general Sr-uri din germania deoarece acolo sunt ingrijite si toate au acte !

  2. Pe injectie e mai nervos, stiu de la un prieten, merge 90 si ajunge repede la viteza aia, suna si mai frumos...

     

    Tine cont de kilometri si vezi ca un injector duce cam 25.000 km! Si app... unul original nou e 500 de iepuroi :cheers:

    In plus injectia cere mai multa grija, benzina buna, ulei bun, si nu trebuie bruscata! Acceleratie constata si lin...

     

    Carburatorul e mai usor de intretinut...

     

    Bafta!

    iepuroi=lei/euro (ca daca e euro e bai mare :D )

  3. mi-am propus sa imi cumpar sapt viitoare sau peste 2 sapt (ma duc in targurile auto) un Aprilia SR50 ....acum nu stiu de care daca pe carburatie sau pe injectie(depinde de ce gasesc). La ce trebuie sa am grija cand cumpar un SR ... adica sa imi spuneti pe ce sa pun accent la testarea si vizualizarea acestuia ca sa nu i-au teapa ca nu am mers niciodata pe un SR.... buget am 1000e .... sper sa gasesc ceva frumos dupa '98 ! asfalt uscat !

  4. Asta e si ideea Vlad, dar tu vad ca nu prea bei lapte. Vitezometrul arata multe, viteza maxima data de fabricant e cu totul alta. Stilo-ul ala cel putin are vreo 180-185 km/h ca viteza declarata de producator.Si mai lasa matematica aia ca te prostesti.

    exact cum zici .... cum naiba sa arate cu 40km/h mai putin ...te-ai prostit ... cand la 180pe bord gpsu arata 174 !!!!! ba tu nu ai habar deloc despre chestile astea ... asa ca mai bine stai in banca ta !!!!!! incheiat discutie !!!! sa nu te mai aud ....ca poluezi fonic cat si multa prostie !

  5. Ma bucur ca ne intelegem. Dezkreator, firul roz e valabil la scutere chinezesti cu GY6 de 50 cmc, nu la minarelli.

    Vlaad, am mers si cu 250 km/h, stai linistit. Si am si calculat puterea necesara atingerii vitezei maxime la mai mult de o masina. Daca vrei aduc si eu imediat o poza cu o Dacia 130 la 180 km/h si 3000 rpm, ca mai avea pedala. Oricum nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun eu.

    ca sa iti dovedesc cat de putin ai habar despre masini ... nici daca ar avea 6 viteza dacia aia nu ar fi putut sa aiba 3000rpm la 180km/h ....vezi ca te faci de ras !

  6. pt einstein1984 tu ai mers vreodata si cu alta masina inafara de dacia 1300 si logan ? no eu am mers si pot sa iti spun ... ca fiatul tatalui meu Stilo 1.6 16v 103cp o ajuns la 220km/h pe bord si Marea de 1.9JTD 110cp o ajuns la 205km/h !!!! asa ca nu iti trebuie milioane de cp ca sa prinzi o viteza foarte mare ...conteaza foarte mult pneurile si aerodinamica masinii, poza este de la Stilo ! bafta !

    post-37438-1211372469_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...