Sari la conținut

Vlaaad

EX+
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vlaaad

  1. Vlaaad

    First Bike

    ESTE O MARCA DE (cuvant urat) . PUNCT .
  2. scuza-ma ca iti zic .....da daca ai ramas in clasa a 5-a corijent inseamna ca esti praf in general .... bafta ca tu ai nevoie ficior !
  3. din acelasi motiv nu e bine nici sa scoti flacara pe poponeata .... ma intelegi ?
  4. ala din film avea cel putin 150-160 la sigur ... pai eu stiu cand merg eu cu 120 cum se vede !!!
  5. pune banda de hartie pe far in ce forma vrei tu ... si i-ati un spray dinala de faruri si de stopuri si iti faci pe unde vrei !!!
  6. ba ... mai strange bani si i-ati masina !!!!!! si gata treaba !
  7. ar trebui sa fie metrouri in toate orasele http://www.infopro.ro/stiri/monden/video-s...-la-metrou.html
  8. v-ati uitat azi la marele premiu al italiei la MotoGP ? io da
  9. faci o alegere foarte buna
  10. ce vrei sa iti iei in loc la runner ?
  11. cere 600e ca sigur il dai
  12. bun ... am inteles ca is scutere bune ....dar chiar la toate se duce injectoru la 25.000 ??? pt ca eu o sa ii bag numa Carrera si ulei mobil1 sau castrol (ce-i mai bun) si eu nu is nici masochist (cu scuterele) si am grija de ele asa ca sper sa nu se duca la 25.000. Eu o sa caut in general Sr-uri din germania deoarece acolo sunt ingrijite si toate au acte !
  13. cu bicicleta fac si wheelie si stopie !!!! cu scuteru nu am incercat
  14. tot nu mi-ati raspuns ce probleme is cele mai frecvente la SR50 .... inca mai astept ...ca am timp pana sambata !
  15. m-am linistit .... e 100+ euro ....nu e foarte scump !!!
  16. nu se poate ....cum sa fie atat ? jumate din scuter ? cred ca nu sti tu bine ! totusi ... nu sti un site ...sa vad cat costa ?
  17. iepuroi=lei/euro (ca daca e euro e bai mare )
  18. mi-am propus sa imi cumpar sapt viitoare sau peste 2 sapt (ma duc in targurile auto) un Aprilia SR50 ....acum nu stiu de care daca pe carburatie sau pe injectie(depinde de ce gasesc). La ce trebuie sa am grija cand cumpar un SR ... adica sa imi spuneti pe ce sa pun accent la testarea si vizualizarea acestuia ca sa nu i-au teapa ca nu am mers niciodata pe un SR.... buget am 1000e .... sper sa gasesc ceva frumos dupa '98 ! asfalt uscat !
  19. exact cum zici .... cum naiba sa arate cu 40km/h mai putin ...te-ai prostit ... cand la 180pe bord gpsu arata 174 !!!!! ba tu nu ai habar deloc despre chestile astea ... asa ca mai bine stai in banca ta !!!!!! incheiat discutie !!!! sa nu te mai aud ....ca poluezi fonic cat si multa prostie !
  20. ca sa iti dovedesc cat de putin ai habar despre masini ... nici daca ar avea 6 viteza dacia aia nu ar fi putut sa aiba 3000rpm la 180km/h ....vezi ca te faci de ras !
  21. pai nu eu conduceam ... fratemi-o era soferu ...asa ca aveam timp
  22. pt einstein1984 tu ai mers vreodata si cu alta masina inafara de dacia 1300 si logan ? no eu am mers si pot sa iti spun ... ca fiatul tatalui meu Stilo 1.6 16v 103cp o ajuns la 220km/h pe bord si Marea de 1.9JTD 110cp o ajuns la 205km/h !!!! asa ca nu iti trebuie milioane de cp ca sa prinzi o viteza foarte mare ...conteaza foarte mult pneurile si aerodinamica masinii, poza este de la Stilo ! bafta !
  23. la banii tai poti sa incerci un Malaguti Madison sau Yamaha Majesty ....parerea mea !
  24. la anu din care ii iti zic io ca atat consuma la relanti
×
×
  • Creează nouă...