Sari la conținut

moshulik2

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    b 90 fge

moshulik2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ares, e garaj incalzit si pazit , dar si platit (500.000 pe luna) la Parcajul subteran Obor (intr in pasaj, din orice directzie, si la un moment dat se face in dreapta intrarea catre parcarea subterana).
  2. Am glumit la treaba cu insurubatul in rezervor. Normal ca nu merge, ca am rezervor de plastic ))))) Daca era de tabla... ii sudam ) Cu instalatia de racire a motorului.. tot asa... mai mult o gluma... desi nu e asa complicat cum pare. Tot ce-mi trebuie este o cutie goala cu doua stutzuri, pe care o inseriez cu doua furtunase undeva pe circuitul principal. O sa ii prind pe carcasa vechiului releu, dar e mai complicat decat pare... Trebuie o data ceva de gen "mica" - acum am recuperat niste cauciuc subtzire folosit in acelasi scop la trazistorii din sursa ATX de calculator. Mai trebuie insa niste izolatori - o data un tubuletz de plastic, care sa imbrace surubul pe grosimea tablei, apoi o saiba de textolit, ca piulitza sa poata face strangerea ca lumea. Mai trebuie sa curatz si "aripioarele" de aluminiu ale releului, ca sa aiba piulitza suprafatza de strangere. A.. alta intrebare serioasa: Ce zicetzi, sa torn iar vreun zmac (cica exista rasini epoxi pe la chimicale) peste piese sau le las asa, ventilate cu aer ?
  3. Din auzite, uite cam cum s-ar manca amortizorul central : Trebuie sa-i pui ceva ulei, dar nu plin ochi (nu stiu exact cat), dupa care trebuie sa-i bagi presiune de aer !!! (uleiul joaca doar rol de etansare mi se pare). Surubul ala dintre amortizor si butelia aia nu face decat sa mai adauge aer cu presiune (stocat in butelia aia) cand se pierde cel din amortizor. Deci pune mana pe pompa, vezi pe unde se poate umfla butelia, apoi transferi aerul presurizat din pompa in amortizor. Se pare ca forumul a cam luat-o urat pe freza.. Ba imi blocase accesul la reply, ca nu au trecut 10 secunde, ba acum a inceput sa amestece ordinea mesajelor...
×
×
  • Creează nouă...