Sari la conținut

1Bandit

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 1Bandit

  1. gata Fefeleaga mai trebuie sa rezolv cu cauciucul si e brici.

    post-8528-0-44380300-1333355924_thumb.jpgpost-8528-0-12650300-1333355937_thumb.jpgpost-8528-0-86567700-1333355948_thumb.jpgpost-8528-0-53680400-1333355963_thumb.jpg

    Ai vopsit-o frumos, s-o folosesti sanatos si fara probleme asa cum n-am avut nici eu! Dar mergeau si autocolantele cu yamaha taiate la cutter-ploter din culoare argintie ,sub lac, cum le-a avut pe cele negre.Pe fondul ala albastru ar arata bestial.

  2. A existat forum TDM pana in 31 decembrie 2011

    Nu-mi spune ca nu ai stiut :scratch:

    Bineinteles ca stiam de forum, chiar si de forumul pornit de tine Nicule, dar acum ma refeream strict la site-ul tdm romania care sper sa devina Home-ul TDM-istilor asa cum trebuie si cum este normal, nu

    numai un forum gazduit de alt site. Multe salutari si tie!

  3. Felicitari baieti pt site-ul TDM, o initiativa necesara dupa atata timp zic eu, multe salutari celor care ma cunosc si celorlalti mai noi care nu ma stiu inca. Dupa cum stiti nu prea am mai activat pe aici si nici nu m-am prea motorizat in ultimul sezon pt ca aveam ceva ganduri necurate, dar inca sunt TDM-ist si Bandit's Toy este apta de lupta, sper ca sezonul asta sa va revad pe cat mai multi dintre voi ! Inca o data MULTE MULTE SALUTARI !!

    MIRCEA

  4. A mai patit-o cineva, stiu cine, stiu unde, e pe topicul asta mai la inceput

    Erau furtunele inversate

    Eu am patit asta si am ramas in pana prostului de vreo doua ori , pina mi-am dat seama ce se-ntampla ! :rusinica:

     

    Salut.

    O întrebare dacă se poate:

    Mă gândesc să-mi cumpăr un TDM 850 ca și primă motocicletă. Fac o prostie? e prea mare/puternică/greu de controlat?

    În principiu aș folosi-o mai mult prin oraș.

    Menționez că am 1,80 m și aprox 77 kg dacă are vreo importanță.

     

    Nu este o motocicleta de incepatori asta este clar, pentru asta e mai practica o Transalp din aceeasi categorie ,(mai usoara, mai putin "nervoasa")si asta pot sa ti-o spun dupa ce am facut si eu aceeasi greseala ca si altii si am sarit direct la TDM ca incepator, este o motocicleta puternica , tine "pasul" cam cu oricine, este grea, centrul de greutate sus, greu de manevrat pe loc, mai ales daca nu ajungi bine jos de pe ea,dar in acelasi timp inveti sa nu faci manevrele care nu le stapanesti bine in anumite situatii si te indragostesti de ea cu timpul , cand vezi ce poate si ca nu te lasa in cele mai nasoale situatii indiferent de anul ei de fabricatie.

    Ca si incepator, nu-ti recomand sa sari la ea, dar daca totusi intri printre noi sa stii ca nu o sa ai motive sa te plangi de acest "calut" care nu exceleaza pe nici un plan, dar in acelasi timp poate satisface gusturile oricarui motociclist indiferent de pretentii.

     

    Cu respect

    Banditul !

     

    P.S. By the way , Eu imi vand calutul, probabil ca voi reveni printre voi dupa ce-mi voi satisface moftul de a trece pe HARLEY si imi voi lua tot un TDM din generatia Dakar Winner.

    post-37709-0-68751400-1308002491_thumb.jpg

  5. Va salut pe toti si-mi cam pare rau ca nu m-am repezit si eu pina acolo.

    Bravo baieti, frumoasa tura, cat mai multe tot asa !!! :baldy:

     

    ...dar se vinde jucaria Banditului, Yamaha TDM 850, :rusinica:

     

    Motorul este \"gata de lupta\", pregatit de drum, dar nu i-am mai facut ITP-ul pt ca vreau sa-l schimb cu ceva mai mare. Pt. cei interesati , la cerere fac si ITP-ul . Kitt de lant in stare OK, pe fata etriere de R1 pt o mai buna eficienta, placute de frana cu 1000 de km pe ele (noi) ,cauciuc spate 98%, fata mai merge un pic.La pretul asta vine echipata cum apare in poze, cu trei cutii.

    Pret 1500 sau 1700 cu tot cu cutii si suporti, nu-i ieftin dar nici moca nu-l dau, cui ii place sa ma contacteze !!

     

    Tel. 0766464498

    mircea1970@gmail.com

    Mircea

    post-37709-0-95500200-1307367622_thumb.jpg

    post-37709-0-43315900-1307367629_thumb.jpg

    post-37709-0-96831700-1307367636_thumb.jpg

    post-37709-0-05192500-1307367784_thumb.jpg

    post-37709-0-69365900-1307367796_thumb.jpg

  6. multumesc Cristi, sper sa mai primesc si celelalte poze de pe la ceilalti !

    Mesaj completat

    multumesc Cristi, sper sa mai primesc si celelalte poze de pe la ceilalti !

  7. ohoho banditule, credeam ca ai incalecat pe un varadero si te-ai dus in tarile calde :)

     

    Hi, Hi, Hi !!! Mi-ar fi placut mie asa ceva dar cu parere de rau inca nu tine figura (e criza inca in Romanica) :)

    Din pacate am disparut din motive mai tehnice si nu de placere, calare pe vre-un "Varadero Alb " si sa dispar in zare ca-n filmele western clasice ! :P

    Multe salutari Cavalere !!

  8. Salutare lume !!! Ce mai faceti oameni buni ?? :) Am avut ceva probleme cu calculatoru de-aia am disparut atata timp !!! Imi cer scuze!!

    Am o rugaminte la voi, am cam pierdut toate pozele care le aveam pe hard-disk-uri (care au murit cu brio) si nu mai am nici o poza de pe la intalnirile cu voi asa ca va rog sa incarcati pe Transfer.ro pozele care le aveti voi sa pot sa le recuperez cumva, raman dator pina la urmatoarea intalnire cand eu o sa vin cu berea !! Multumesc anticipat !! :P

    Mesaj completat

    La greci TDMul tine si de motocicleta de cocalareala, cum mai sunt supersportivele pe la noi si asa se explica pozitionarea numarului. Si ca tot veni vorba de greci, clar sunt mai curentati... Anul trecut, la un moment dat se adunasera pe autostrada din nord (dinspre Svilengrad) cred ca vreo 200 de motoare lejer, opriti undeva pe langa o benzinarie. Politie langa ei, parea ceva organizat... iar baietii mai trageau liniute incolo-incoace, ridicat pe-o roata, 250+ kmh, vrum vrum etc.

    Mesaj completat

     

    Intr-adevar, e o anvelopa trail / soft enduro etc. si e mai street decat K60ul. Nu am intentia sa fac offroad cu mobra, vreau doar sa pot razbi prin anumite portiuni. Daca reusesc asta si pot sa merg decent si pe asfalt, ma declar super multumit. Pe spate as baga un K60 Scout, care pare o anvelopa f desteapta si sper sa imi dea un plus de tractiune in noroaie.

     

    Misto gume ti-ai tras Linx-ule sa le folosesti sanatos , Eu am pe spate MT80 si sunt foarte multumit de el, ii caut perechea pe fata acum, o sa vezi ca prind bine cand mai intri prin noroaie , chiar daca nu neaparat te urci cu motoru pe munti, mai ajungi pe macadam ud sau mocirlos cand motoru fara gume bune aluneca in stanga si in dreapta( am patit-o eu si la Szarmiszegetusa cand aveam cauciucuri de sosea ) nu prea sunt de viteza dar poti trage putin peste suta cu ele fara probleme (cam 130) desi am mers cu el mai tare de atat, mi-a cam fost mila sa-l 'chinuiesc' asa pe asfalt la viteze mari !

  9. Salutare tuturor!

    Am trecut si eu pe aici ca sa transmit toate cele bune TDM-istilor!

    Nu prea am mai avut timp sa intru pentru m-am mutat datorita serviciului si nu am avut net.

    Acum poate reusesc sa mai intru mai des (am la serviciu conexiune)

    Numai bine!

     

    Salutari Cristi , nu ti-e dor de Romania ? Ca nici noua nu ne e !!!! :P

  10. Asa ca, asfalt uscat la toti ca vremea e buna, fata de ce a fost saptamana asta in zona oradea-cluj-brasov...

    Va salut pe toti.

     

     

    Da, cam nasoala vremea, abia m-am intors si eu dintr-o tura de vreo mie de km(Sfantu Gheorghe-Miercurea Ciuc-Toplita-Durau-Bicaz-Vatra Dornei- Bistrita-Targu Mures-Tarnaveni-Blaj- Medias-Sighisoara-Brasov si acasa) si aproape 80% din timp ori a plouat ori a fost ceata prin munti (in pasul Tihuta nu vedeam la 10 metri), dar TDM-ul si-a spus cuvantul inca o data si afacut fata cu brio pe tot drumul indiferent de conditiile de drum si atmosferice. Am crezut ca numai eu sunt nebun de sunt pe drumuri pe vremea aia si o vreme chiar nu am intalnit nici un motorist dar dupa ce ne-am apropiat de Targu mures au mai aparut vreo doi ;) .Oricum , concluzia e ca deja se simte ca se apropie sfarsitul de sezon si daca pleci pe mai multe zile e bine sa verifici starea vremii din-nainte pentru perioada respectiva.

     

    Asfalt uscat la toata lumea (si vremea mai calda , ca mie mi-au cam inghetat toate alea)!

    :)

  11. dragi copii nenea Fotok maine dimineata porneste din RESITA (nu ma intrebati ce caut acolo :lol:), spre .....daca dati un telefon la 0747555971 si imi dati idei... le accept cu placere ;) oriunde :D

     

    Bafta si sa ne vedem sanatosi.

     

    ps: serios vorbesc. nu stiu unde sa ma dau cu mobra. apropo, cineva e din resita? trebuie sa imi schimb cauciucul si sambata nu stiu pe unde. eventual sa il centrez.

     

     

    Hello, domnu Florian ! Daca tot esti pe acolo pe jos, de ce nu te duci catre cazanele Dunarii, Portile de fier, Baile Herculane ? :laugh:

  12. Banditule, peste 2 saptamani as vrea sa va vad la o bere in Sfantu. Pe tine, pe Tibi si pe Andrei(Ganea). Bineinteles, daca sunteti liberi. Ajung pe la cumnatul meu ca sa schimb cablul de ambreiaj si m-am gandit ca e o ocazie buna sa ne vedem si sa ma revansez pentru disparitia de la intalnire. Bafta si asfalt uscat!

    P.S.: Poate veni oricine vrea, bineinteles.

     

    Super, te asteptam pe la noi, suna-ne cand stii ceva sigur ! :laugh:

  13. nu prea m-a indemnat inima sa iau chinezaria mai ales ca vinzatorul avea afara vreo 5 sparte, rupte, etc ...

    nou arata Ok insa avea afara unele care aratau jalnic; de ce le-o fi tinut acolo, nu stiu, probabil sa le faca de ris :( ...

    ma si gindeam ca o montez si dupa o ating de un perete cind vin acasa, sau cine stie pe unde si-mi plezneste ... sau o ciocaneste vre-un copil mai cu initiativa pe strada si gata ....

     

    problema cu cel din link e ca are prindere monolok iar eu am placa monokey ...

     

    am cautat sh insa n-am gasit .. n-oi fi cautat destul, probabil ...

    si 200 de euro imi cam tremura mina sa dau pe o cutie ... probabil ca o sa dau intr-un final, ca e trebuincioasa !

    si o sa iau kappa ca-i mai ieftina decit surata mai cu nume !

     

    ia incearca de aici, preturile sunt bune si calitatea Shad este buna: shad top case si side case-uri

  14. cauciucul meu a fost 150 ron nou dar cu un dop, probabil cum l=a pus l-a si gaurit sau a avut un por din constructie pt ca avea inca mustati pe suprafata de rulare si-si face treaba excelent comparativ cu michelin-ul care l-am avu si era de tot rahatu pe macadam.

    post-37709-1279362962_thumb.jpg

    post-37709-1279362975_thumb.jpg

    post-37709-1279362985_thumb.jpg

    post-37709-1279362995_thumb.jpg

    post-37709-1279363004_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...