Sari la conținut

1Bandit

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/pages/Silver-Dragons-RC/649278045084489?fref=ts
  • Yahoo
    mircea1970@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sf. Gheorghe, Covasna
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 850
  • Numar Moto
    ARE !
  • Club
    "Silver Dragons RC"

Informații profil

  • Interests
    Asfaltul uscat !!!

1Bandit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intrunire Moto si Festival Rock din Secuime. II. Szeklerland Biker Meeting and Rock Festival 26-29 iun. 2014
  2. Ai vopsit-o frumos, s-o folosesti sanatos si fara probleme asa cum n-am avut nici eu! Dar mergeau si autocolantele cu yamaha taiate la cutter-ploter din culoare argintie ,sub lac, cum le-a avut pe cele negre.Pe fondul ala albastru ar arata bestial.
  3. Bineinteles ca stiam de forum, chiar si de forumul pornit de tine Nicule, dar acum ma refeream strict la site-ul tdm romania care sper sa devina Home-ul TDM-istilor asa cum trebuie si cum este normal, nunumai un forum gazduit de alt site. Multe salutari si tie!
  4. Felicitari baieti pt site-ul TDM, o initiativa necesara dupa atata timp zic eu, multe salutari celor care ma cunosc si celorlalti mai noi care nu ma stiu inca. Dupa cum stiti nu prea am mai activat pe aici si nici nu m-am prea motorizat in ultimul sezon pt ca aveam ceva ganduri necurate, dar inca sunt TDM-ist si Bandit's Toy este apta de lupta, sper ca sezonul asta sa va revad pe cat mai multi dintre voi ! Inca o data MULTE MULTE SALUTARI !! MIRCEA
  5. Eu am patit asta si am ramas in pana prostului de vreo doua ori , pina mi-am dat seama ce se-ntampla ! Nu este o motocicleta de incepatori asta este clar, pentru asta e mai practica o Transalp din aceeasi categorie ,(mai usoara, mai putin "nervoasa")si asta pot sa ti-o spun dupa ce am facut si eu aceeasi greseala ca si altii si am sarit direct la TDM ca incepator, este o motocicleta puternica , tine "pasul" cam cu oricine, este grea, centrul de greutate sus, greu de manevrat pe loc, mai ales daca nu ajungi bine jos de pe ea,dar in acelasi timp inveti sa nu faci manevrele care nu le stapanesti bine in anumite situatii si te indragostesti de ea cu timpul , cand vezi ce poate si ca nu te lasa in cele mai nasoale situatii indiferent de anul ei de fabricatie. Ca si incepator, nu-ti recomand sa sari la ea, dar daca totusi intri printre noi sa stii ca nu o sa ai motive sa te plangi de acest "calut" care nu exceleaza pe nici un plan, dar in acelasi timp poate satisface gusturile oricarui motociclist indiferent de pretentii. Cu respect Banditul ! P.S. By the way , Eu imi vand calutul, probabil ca voi reveni printre voi dupa ce-mi voi satisface moftul de a trece pe HARLEY si imi voi lua tot un TDM din generatia Dakar Winner.
  6. Inca o data felicitari baieti !!!!!
  7. Va salut pe toti si-mi cam pare rau ca nu m-am repezit si eu pina acolo. Bravo baieti, frumoasa tura, cat mai multe tot asa !!! ...dar se vinde jucaria Banditului, Yamaha TDM 850, Motorul este \"gata de lupta\", pregatit de drum, dar nu i-am mai facut ITP-ul pt ca vreau sa-l schimb cu ceva mai mare. Pt. cei interesati , la cerere fac si ITP-ul . Kitt de lant in stare OK, pe fata etriere de R1 pt o mai buna eficienta, placute de frana cu 1000 de km pe ele (noi) ,cauciuc spate 98%, fata mai merge un pic.La pretul asta vine echipata cum apare in poze, cu trei cutii. Pret 1500 sau 1700 cu tot cu cutii si suporti, nu-i ieftin dar nici moca nu-l dau, cui ii place sa ma contacteze !! Tel. 0766464498 mircea1970@gmail.com Mircea
  8. Salutari fratilor ! ia uita-ti ce frumusete :
  9. Multam Andrei ! Incerc sa-mi recuperez pozele ! Suna-ma cand esti liber, poate bem o bere !!
  10. Multam Andrei ! Incerc sa-mi recuperez pozele ! Suna-ma cand esti liber, poate bem o bere !!
  11. Multam Andrei ! Incerc sa-mi recuperez pozele ! Suna-ma cand esti liber, poate bem o bere !!
  12. Multam Andrei ! Incerc sa-mi recuperez pozele ! Suna-ma cand esti liber, poate bem o bere !!
  13. multumesc Cristi, sper sa mai primesc si celelalte poze de pe la ceilalti ! Mesaj completat multumesc Cristi, sper sa mai primesc si celelalte poze de pe la ceilalti !
  14. Hi, Hi, Hi !!! Mi-ar fi placut mie asa ceva dar cu parere de rau inca nu tine figura (e criza inca in Romanica) Din pacate am disparut din motive mai tehnice si nu de placere, calare pe vre-un "Varadero Alb " si sa dispar in zare ca-n filmele western clasice ! Multe salutari Cavalere !!
  15. Salutare lume !!! Ce mai faceti oameni buni ?? Am avut ceva probleme cu calculatoru de-aia am disparut atata timp !!! Imi cer scuze!! Am o rugaminte la voi, am cam pierdut toate pozele care le aveam pe hard-disk-uri (care au murit cu brio) si nu mai am nici o poza de pe la intalnirile cu voi asa ca va rog sa incarcati pe Transfer.ro pozele care le aveti voi sa pot sa le recuperez cumva, raman dator pina la urmatoarea intalnire cand eu o sa vin cu berea !! Multumesc anticipat !! Mesaj completat Misto gume ti-ai tras Linx-ule sa le folosesti sanatos , Eu am pe spate MT80 si sunt foarte multumit de el, ii caut perechea pe fata acum, o sa vezi ca prind bine cand mai intri prin noroaie , chiar daca nu neaparat te urci cu motoru pe munti, mai ajungi pe macadam ud sau mocirlos cand motoru fara gume bune aluneca in stanga si in dreapta( am patit-o eu si la Szarmiszegetusa cand aveam cauciucuri de sosea ) nu prea sunt de viteza dar poti trage putin peste suta cu ele fara probleme (cam 130) desi am mers cu el mai tare de atat, mi-a cam fost mila sa-l 'chinuiesc' asa pe asfalt la viteze mari !
×
×
  • Creează nouă...