Sari la conținut

sesu

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sesulici

Profil

  • Sex
    Female
  • Carnet moto din
    2005

sesu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Yeah, right! Tot mi-e greu sa cred ca e chiar asa de ...corecta! Fiecare om are o doza de egoism in el. Unii mai mica, altii mai mare... dar exista. Si egoismul asta, te face ca macar o data (sofer fiind) sa te pui "avariat" daca nu gasesti locuri de parcare pe o raza de niste metri buni de locul unde ai treaba. Si daca tot nu esti omul... atunci esti din categoria celor ce incurca in trafic in alt mod: prin modul de a conduce, prin reactiile intarziate, prin neatentie..etc Eu cred ca daca esti un sofer ager, faci greseli mai putin grave si esti instare sa le eviti mai usor. Bineinteles, exista si exceptii, ca peste tot. ...Parerea mea!
  2. Mda... am vazut accidentul de ieri seara (la TeVe) intr-o localitate de langa Cluj Napoca, in care un motociclist a fost omorat (gatul rupt) de unu' care nu s-a asigurat. Crunta imaginea cu motociclistul proiectat pe usa soferului!!! Da bun, face puscarie... si cu ce il aduce pe nefericit inapoi, asta? Cum spuneam: "Imi pare rau.. ca ai murit! Eu is bine sanatos.. fac un pic de puscarie" Vinovati: Ambii soferi! Soferul Peugeutului a intors pe linie continua iar motociclistul rula cu 140 - 150 km/h in localitate. Hai sa vedeti atitudinea unui alt motociclist: "Acum 10 min am vazut la prima un accident terifiant: un motociclist pe ceva monstru de viteza Yamaha R6(se pare ca mi se confirma ca-s cele mai ucigashe motociclete de viteza ) a intrat intr-un NENOROCIT si TAMPIT (altfel nu-i pot zice) normal sofer de 'Pejou' 407 de culoare gri care a vrut sa intoarca fara sa se asigure .Motocicleta era de culoare galbena si parca personalizata cu ceva inscrisuri cu negru.Motociclistul purta si echipament si casca(shoei parca).....dar degeaba, la ce vit o avut (cica vo 140-150 nu-s sigur) a murit cica pe loc .....a fost proectat partial in masina. Accidentul a avut loc intre orele 12-14 (pe atunci am auzit vo 30-40 min sirene de politie si salvare eu fiind in dealul din cart. dambul rotund) uite un link cu mai multe informatii: http://citynews.ro/Accident-cu-victima-in-Baciu-UPDATE-2-+8732 Motociclistul se numea Remus Maier. Odihneasca-se in pace!!!" In afara de ODIHNEASCA-SE IN PACE! No comment! Da impresionant grady_moon, dar esti cumva din provincie? Pentru ca in Bucuresti nu cred ca faci asa ceva, oricat te-ai stradui! (nu everyday) Oricum, felicitari daca e asa.
  3. "Cine ne loveste? Majoritatea accidentelor implica o masina care nu respecta prioritatea de trecere. Cel mai frecvent, masina viraza la stanga prin fata motocicletei." E clar! Cine a scris articolul e doar "baicăr". Nu am nimic cu baicarii, dar ce pot sa spun este ca DE CELE MAI MULTE ORI ESTE VINA BAICARULUI nu a soferului pe 4 roti. De ce? Pentru ca ei uita cum e sa fie soferi pe 4 roti (sau nici macar nu stiu ca nu au permis pt cat . Am patit-o des cu motociclisti teribilisti, care, din dorinta de a face misto de o tipa la volan, isi risca viata singurei. Cum e sa te uiti in oglinda... (in special in orase), nu vezi pe nimeni venind si cand te hotarasti sa tragi de volan, ups! pui la pamant un motociclist? Pai cand te infiintezi cu 300 la ora langa mine, cum sa nu te pun jos? Eu zic ca si tu ca motociclist tii la viata ta si te asiguri ca ala din masina te-a vazut. Ai ghicit, am doar B-ul..dar am prieteni cu motoare, oameni pe care ii numesc CONSTIENTI, pentru ca intai au condus masini si apoi motociclete. Stiu la ce riscuri se expun.. chiar stiu! Apreciez curajul si invidiez adrenalina de care au parte motociclistii, dar, cu tot respectul... ASIGURATI-VA VOI INAINTE DE A SE ASIGURA CEL DIN MASINA CA EVITATI UN POSIBIL ACCIDENT!!!! Sunt prea multi tampiti la volanele unor masini destul de puternice (desi, dupa mintea mea, peste 50% nu merita permisele) incat sa imi fie frica cu masina pe langa ei, d-apai cu motorul! Fiti mai prudenti! Ala in masina zice "imi pare rau", voi va rugati pentru vietile voastre. Mi-am facut cont aici special ca sa va spun asta si va multumesc pentru timpul acordat. Aveti grija de voi! ...Si vine vara!
×
×
  • Creează nouă...