Sari la conținut

Mo Weed

INACTIV
  • Număr conținut

    901
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei_teleleu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Club
    n-ai sa vezi

Mo Weed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. la multi ani ma liviule, sa cresti mare si voinic si sanatos!!! vin cu intarziere, dar stii cum e: daca nu acum, atunci cine?
  3. merci frumos mai baieti, sunteti niste scumpi cu prima ocazie cu care ne vedem si bere, si iarba...
  4. nu frate gresit, se interpreteaza aiurea, ideea era ca io de mic am un simt fabulos in nasuc, drept urmare, in impostaza de fata ma scarpinam in varful degetului!
  5. ba, bicicleta n-am cei drept dar nici muci...cred ca daca mi-as lua una as avea parte si de-ailalta! acu ce sa zic, nu stiam ca sunt conditii de participare, nu scria nicari...mes excuses bafta
  6. bah, nu imi aduc aminte daca s-a mai intamplat vreodata, dar imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum acilea de vreo luna...treaba e ca gaytarul ala m-ar fi aranjat de minune avand in vedere ca am stat in casa ca cocolaru toata ziua de sambata... mai da-ti ba si voi un telefon cand se intampla actiuni d-astea negandite...haosul imi place niculae, cand te-au expulzat astia ma??
  7. ori piftie...ori toba Cum e vremea la targoviste? ca la pucioasa mai mult ploua decat ninge, deci vreme numai buna de lectura?
  8. dragilor... Sarbatori Fericite, tot ce va doriti si un an nou de mare exceptie! Hai, v-am pupat
  9. in week endu asta nu iesim si noi la o tura? un transfagarasan ceva?
  10. nu mi-e ma! tie? ninge in sumatra?
  11. intru aici dupa vreo doua saptamani de absenta si ce vaz... au inceput barfele de iarna...ce dragut citeam asa, observand inconfundabilitatea personajelor: liviu e agresivul de serviciu, sebi e amabilul, gixx-ul e nou dar vad ca se integreaza in spiritul sado metenpsihotic al gastii iar zair...nu intelegi neam ce vrea sa zica! hai sarbatori fericite!
  12. mai baieti...foarte frumos, ne-am simtit excelent multzamiri organizatorilor si celor care au pus umaru la intalneala anului va pup 4 beri frumosi
  13. dap, m-ai pierdut urari de bine tuturor!
  14. prin sarbatorit te referi la roman? sau mai e si altul?
  15. iote conflictu draq...eu cred ca e teapa de 1 decembrie parerea mea: nu e nici un secret, cine trebuie sa stie...stie...si locul si ora si detaliile organizatorice...etc. deci, ne vedem acolo
×
×
  • Creează nouă...