Sari la conținut

sir_dragos

EX+
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sir_dragos2000

sir_dragos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. va multumesc tuturor si va doresc sa traiti si voi sentimentul sa plecati cu motoreta din curtea vanzatorului cu 0 km la bord. pretul? mai ieftin ca in alte parti. ...plus multe , multe chestii atractive...(cum ar fi reviziile tehnice GRATUITE!). dar sa nu mai spui la nimeni . daca esti interesat..PM.
  2. multumita domnului Elf...m-am facut de o noua partenera de drum si peripetii! PS! apropo Elfule...e bine asa...dar daca era gratis era si mai bine!
  3. am auzit la National Tv de un accident pe schitu magureanu..o fata motociclista si o masina care a iesit fara sa se asigure. accidentul cica s-ar fi petrecut duminica seara sau noaptea. multa sanatate daca este adevarat!
  4. nu incerc sa apar pe nimeni..dar pun si eu o intrebare: la o cursa de motogp...sau de F1...daca se intampla ceva ...o motocicleta..sare o roata la masina...si se intampla o tragedie...este pilotul de vina? nu vorbim despre faptul ca acolo exista reguli de protectie etc... si chestia asta era o cursa organizata ..pastrand proportiile!
  5. e mare distanta de la DN1 pana la locul unde este organizat evenimentul?
  6. ma bucur sa aud de tine! sigur dam berea (sau macar ceva lichid)pe gat!
  7. apropo de berceni...eu o sa plec sambata la 10 de la fantana arteziana de la Nitu Vasile. putem sa ne intalnim si la AGIPUL de la Big. daca este cineva interesat mesaj pe aici...daca nu...fortza fie cu voi!
  8. JET DE AICI...nu stii ce vorbesti! unde erai tu cand se facea petitia impotriva accidentului lui Alex? el a venit si ne-a ascultat! probabil iti mancai bomboanele!
  9. am auzit si eu la stiri acum....cica nu ar fi asa grav...dar poate fi praf in ochi. ar fi frumos ca in zilele urmatoare sa ne strangem cativa si sa mergem la ellias. nu cred ca or sa ne de-a drumul la poarta...dar sigur vor fi acolo reporteri si vor face un reportaj..3 secunde de turatie la motoare si gata..si poate o sa ajunga la Tariceanu. o plimbare de sustinere pentru un motociclist accidentat. plus ca, atunci cand ere petitia si a venit la arc...s-a aratat interesat de problemele noastre. ar fi frumos si poate un plus la imaginea noastra.
  10. eu zic ca f este o alegere buna..are si putere, este si comoda, pozitia nu prea sport! am mers cu ea si zic ca este ok! acum tu alegi..cel mai bine incaleca fiecare model si vezi cu care te simti tu mai impacat! daca vrei oferta concreta..am un f4i de vanzare! numai bine si fa o alegere buna, care sa te satisfaca!
  11. incearca sa intelegi ce am vrut sa spun!
  12. TERMINATI CU PROSTIILE! prieteni sau nu, amici, cunoscuti sau doar frati de pasiunea pe 2 roti...ESTE UN TOPIC PENTRU UN SUFLET DINTRE NOI CARE S_A DUS! vreti sa da-ti vina pe soferul masinii, pe motociclist si sa discutati, pe orice ton vreti, deschide-ti un topic nou si vorbim acolo. AICI HAI SA PASTRAM,IN AMINTIREA CELUI CARE S_A DUS DINTRE NOI, DOAR NISTE GANDURI BUNE SI POATE RUGAMINTEA DE A NE VEGHEA, ACOLO DE SUS, PE NOI CEI RAMASI AICI. PS. nu este obligat nimeni sa scrie RIP si alte minuni daca nu vrea. dar daca se vrea...haide-ti sa pastram macar o nota de liniste. va rog...
  13. probabil ca este model mai nou..cineva spunea ca era un gsx r din 2000...nu cred ca in anul ala se punea faza automat la cheie!
×
×
  • Creează nouă...