Sari la conținut

OvsG

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    26.01.2007

OvsG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ma lasi ? nu ai cum sa mergi mai tare de 50 la ora prin oras? cat imi dai pt fiecare filmare facuta de mine cu motociclisti care fac slalom printre masini, calca linia continua,sau care merg cu viteze fulgeratoare? intr-adevar, am si eu un coleg care nevinovat a patit-o rau si ma doare pt el, iar pe soferul orb l-as agata de "bile" in primul cuier... am zis acum si mai zic de cate ori am ocazia... sunt si soferi dobitoci, dar si motociclisti inconstienti. urasc ambele categorii. cei care merg cu nu stiu cate sute la ora asta e... si-o cauta. nu accept texte de genu' "esti imbecil daca nu aproximezi viteza..." nu sunt imbecil, imbecil e ala care merge cu 1xxkm/h prin oras si cu 2xxkm/h in afara. e chear asa greu de inteles ca vitezele astea sunt pt circuie ? stiu, o sa zici ca nu-s circuite, asta e... sa stii ca nu am radar instalat pe masina. daca nimeni nu isi ia motor sa merga cat de cat normal atunci sa-si asume riscurile. a, si apropo, nu sunt pieton si nici biciclist, am B-ul de vre-un an jumate (am facut ~35.oookm fara inicdente) si C+E e in curs dar numai dupa BAC. cu asta inchi tot ce am avut de zis in acest topic si pe acest subiect. s-auzim de bine !
  2. pai voi, cu campania voastra, ii bagati pe toti soferii in categoria de soferi care nu acorda prioritate motocicletelor pt ca majoritatea chiar nu acorda prioritate, deci am si eu dreptul sa zic ca voi motociclistii mergeti CU MULT peste limita legala si sunteti cel putin la fel de inconstienti ca acei conducatori auto care nu acorda prioritate. zic asta din cauza ca majoritatea covarsitoare (peste 80% consider eu) dintre motociclisti se cred pe circuit sau se cred regii soselelor mergand pe linia de pe axul drumului... E pacat ca nu se constientizeaza riscul, atat din partea conducatorilor cu categoria B,C,D pe carnet cat si din partea celor cu categoria A. Mare pacat @daniells in care parte nu am dreptate ? asfalt uscat !
  3. RIP condoleante familiei Milka pt multi ai fost un exemplu in aceasta viata, sper ca si de data asta sa ramai un exemplu, exemplu din pacate negativ, dar sper ca o data ce tu ai plecat acolo sus, noi, cei de jos sa intelegem ca viteza ucide. Ca motociclist daca circuli cu 200km/h un conducator auto poate sa se uite in retrovizoare si pana cand intoarce privitea din oglinda in spre inainte sa iasa din coloana cu, sa zicem, 100km/h tu vii de departe cu o viteza muult prea mare pt drumurile noastre si se intampla atatea nenorociri, de asemenea se poate intampla ca un conducator auto care iasa de pe un drum fara prioritate sa te vada la departare si sa considere ca are timp sificient sa execute manevra pe care o doreste, dar ia in calcul viteza maxima care e permisa pe drumul in cauza, nici de cum nu ia in calcul vitezele fulgeratoare cu care circula multi dintre motociclisti. e foarte mare pacat ca la 22 de ani sa parasesti pe toata lumea, pe cei dragi, familia, casa, tot din cauza vitezei. degeaba face-ti voi campania asta cu "si motociclistii sunt in trafic", pt ca daca circulati la fel nu o sa aibe aproape nici un efect. milka, de acolo de sus, fa-i sa inteleaga !
×
×
  • Creează nouă...