Sari la conținut

highway

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de highway

  1. Din Suceava se pleaca la 9 de la Clubhouse NGR. R.I.P. Attila.


    » Post actualizat in 19 Sep 2014 10:32

    "De altfel nu le cerem nimic tiganilor decat sa respecte legea."

     

    gata, te duci tu acolo cu 2 mii de bikeri si toata tiganimea din Sanzieni va respecta legea ca la carte, niciun tiganoi nu va mai fura din curtile oamenilor, isi vor plati taxele si impozitele si te vor respecta pe tine in trafic.....

     

    vise frumoase!!

     

    doua optiuni: educi tiganimea incepand de la gradinita, ori killthemall! prin educatie se poate. am vazut tigani cantareti de jazz, tigani care lucrau la circ, in teatru,bucatari prin restaurante.... care aveau un comportament mai decent decat majoritatea romanilor.educatia te obliga. nu prea ai cum sa canti la pian si sa iesi noaptea la furat si killarit de bikeri.

     

    tiganoii de la Sanzieni fac parte din popor. taranime...te duc in Moldova prin niste sate uitate. 100% romani. se comporta identic, poate chiar si mai rau.romani adevarati, ies cu sapele la camp la 12 ziua direct din birt, si se taie cu coasa in mijlocul drumului. fapt 100 % adevarat. si exemple sunt multe.

    Draga ZZTOP ! In satele uitate din Moldova oamenii au frica de Dumnezeu si exista acel bun simt care, din pacate, se pierde odata cu civilizarea... Daca te-a fugarit cineva cu furca inseamna ca l-ai calcat rau pe bataturi !

  2. Oricum ai da, 150 km pe ora este o viteza de croaziera foarte mare dat fiind ca mai bine de jumatate din drum este virajat, chiar serpentine. Doar pe autostrada sa poti merge asa, dar e pacat de peisajele acelea sa o iei pe autostrada. Intre Split si Dubrovnik sunt vreo 200 de km pe coasta. Absolut bestial ! Calculele pe care le-ai facut le gasesc... optimiste. La 2-3 zile de mers mai baga o zi de pauza. Ori va trageti sufletul daca sunteti in grafic, ori trageti ca sa recuperati.

  3. Ca si organizatori, am fost pe la spital si... ce sa spun... nu e neaparat bine, pe de alta parte putea fi mult mai rau. Baiatul a fost la 10-15 min de asi pierde viata din cauza hemoragiei interne. Tipului care a provocat accidentul, de la amiaza i s-a atras atentia, atat lui cat si prietenilor cu care a venit, i s-au luat cheile de la motor de 3 ori, iar la momentul accidentului avea firele puse pe direct. Cu siguranta ar fi trebuit dat afara de la Motorfest de la prima avertizare. In acelasi timp ne dezicem de manelele de dimineata, dar, a fost o manifestare ostentativa a unor baieti care, probabil, inca nu inteleg ideea motociclismului. Ne pare rau de neplaceri, dar se pare ca nu sunt suficiente doar regulile Bunului Simt, iar interdictiile contravin libertatii de care TREBUIE sa se bucure MOTOCICLISTUL.

  4. Holla! Din cate am inteles de pe forumuri, in 2012, in iunie se face o mega intrunire in nordul Spaniei a detinatorilor de intruder. Nu ca n-as vrea unul, dar vreau sa ajung in Spania cu ce am...

  5. Peisaje ca in Elvetia si un pic de smerenie ce are menirea sa curete sufletul gasesti doar in Bucovina. Basca in perioada asta, pana pe 15 august este in desfasurare o actiune care se numeste Pelerini in Bucovina. Un grup de ciclisti au strabatut drumul de la Viena pana la Humor si de aici sunt cateva trasee de pelerinaj absolut spectaculoase catre cateva obiective turistice deosebite. Ca au importanta culturala, sau religioasa tu hotarasti. Ceea ce pot sa-ti garantez este ca vei pleca de mai bogat... macar cu o experienta. Nu ai de unde sa sti pana nu incerci. Cauta pe net si vei intelege despre ce vorbesc.

     

    Asfalt uscat !

  6. Peisaje ca in Elvetia si un pic de smerenie ce are menirea sa curete sufletul gasesti doar in Bucovina. Basca in perioada asta, pana pe 15 august este in desfasurare o actiune care se numeste Pelerini in Bucovina. Un grup de ciclisti au strabatut drumul de la Viena pana la Humor si de aici sunt cateva trasee de pelerinaj absolut spectaculoase catre cateva obiective turistice deosebite. Ca au importanta culturala, sau religioasa tu hotarasti. Ceea ce pot sa-ti garantez este ca vei pleca de mai bogat... macar cu o experienta. Nu ai de unde sa sti pana nu incerci. Cauta pe net si vei intelege despre ce vorbesc. Asfalt uscat !

  7. Ma ajutati si pe mine cu un ghidaj ca sa ma descurc? nu vreau sa ma ratacesc si sa consum benzina de aiurea. :D

    Prima la stanga, a doua la dreapta, faci sensul giratoriu complet si mai intrebi...

     

    salutare

     

    daca nu ma injuri (ca desi s-au laudat cativa de acolo ca ne vedem .etc s-au dat la fund) - poti sa mi dai pe mail sau ..unde ti e ok , harta postata ? *( ma intereseaza una cat mai deliata cu manastirle din zona ) . multumes si sa ne vedem la intrunire.( daca tootul e cum vreau eu , vineri sunt acolo)

    respecte

    Imi cer scuze in numele celor care s-au dat la fund. O harta as pune-o tot de pe net, dar mai bine facem trseul pe care vrei sa mergi in functie de timpul pe care-l ai la dispozitie, de km pe care esti dispus sa-i faci, de vreme, de oboseala etc. Facem traseul atunci, pe loc, cu atat mai mult cu cat mai vor si altii sa mearga prin zona...

  8. Salut,

     

     

     

    Merge cineva din Bucuresti la acest eveniment?

    eu as vrea sa ajung si poate ne organizam sa mai taiem din monotonia drumului.

     

     

     

    Dimitrie

    As veni eu dar sunt deja in Suceava.

    Am facut des drumul asta si cu doua opriri, pe la Adjud si Bacau, si este OK.

    Aproape de Falticeni(la Spataresti) la LukOil in intersectie iesi de pe DN 85(care o ia la dreapta) si mergi inainte spre Humor.

    In 30 de min ai ajuns.Drumul este superb.

  9. Inca o intrebare, unde este complexul Arinul pozitionat in localitate incit sa credeti ca ne ratacim? Din vizitele anterioare in zona nu stiam ca este asa de mare orasul.

    Nu s-ar pune problema ca v-ati rataci, doar ca petrecania va fi... intensa, dar la nevoie avem destui oameni care sa va si conduca.

  10. De cazare nu trebuie sa-ti faci probleme. Obiective de vizitat? Depinde unde stai cu fata... Intr-un traseu de munte (pe la Palma) si cam 250 km ai vreo 8-10 manastiri: M. Voronet,Humorului,Moldovita,Sucevita,Putna,Dragos Voda(Radauti),Patrauti(prima construita de Stefan)Dragomirna(una din cea mai inalta din tara pt.ca Anastasie Crimca,cel care a ctitorit-o a avea un defect de vedere) si ai ajuns in Suceava.Aici ai Cetatea de Scaun,M Sf.Ioan,Baruri,Mall-uri etc...

  11. Mi-o face un atelier de strungarie,o trateaza in Vaslui sau Bucuresti, dar piesa se face in pereche cu cealalta pe care calca.Pinionul este conic si dintii sunt in arc de cerc; asta inseamna ca e naspa de facut.A spus ca chiar daca ii iese sunt sanse mari sa faca zgomot.Desi imi ia numiai 650 de RON mi-a recomandat sa iau piesa originala care se vinde doar in ansamblu.

    Mesaj completat

    un strungar sau dc e sa dai 1000 euro sa o iei e stupit. E un tip in craiova care are un dragstar 650 fara acte(el sustine ca are) Motorul a fost lovit si recuperat de la asigurari dar merge bine pentru ca l-am vazut. Are ceva bube dar consider ca dc ramai fara variante mai bine vorbesti cu el si iei motorul de la el si macar mai ai ceva piese decat sa dai banii aiurea. Sper sa iti fi fost de folos

    Tipul din Craiova este dispus sa-si vanda drag starul?

  12. am pus topicul aici sus pt ca va ramine la vedere tot timpul si va fii usor de accesat pt oricine,nu va mai fii nevoie sa caute prin forum dupa posturi cu custom painting

     

    va salut

    si astept cit mai multe poze cu lucrarile voastre

     

    L&R

    roby

    Am de placat cu crom niste piese pt un drag star.Nu stiu unde se cromeaza.Am mare nevoie de ajutorul vostru.Va foarte multumesc!

  13. Ahoi!

    Sper ca pe viitor sa mai reusim sa facem iesiri mai mari!Urmeaza una in partea de VEST a tarii ca EST-ul o sa-l rezolvam acuma :)

    Oricum o sa fii bine venit ca si cei care o sa mai doreasca sa vina!Pozele o sa urmeze ulterior! :(

     

     

    Ahoi!

    Esti bine venit daca esti dispus sa vii!Oricum nu facem diferente pentru ca majoritatea suntem incepatori!

    Te-am trecut pe lista :moto: !Oricum nu te speria ca nu o sa fim multi, iar cu mersul in grup te obisnuiesti repede!

     

     

     

    No oameni buni va rog sa ma cautati zilele astea pe telefon 0744 47 53 53 (nu am casuta vocala) asa ca sunati linistiti!

     

    DECI REPET 0744 47 53 52

     

    Cei care vor sa se alature in zilele de traseu sa ma caute dimineata si seara ca in timpul zilei am sa fiu pe traseu si s-ar putea sa nu raspund la telefon!Si va rog sa o faceti cat mai posibil pe data de 15 mai 2008 ca sa pot stabili repere!

    Multumesc Anticipat!

     

    Acuma pun o lista RE RE RE.......actualizata cu participantii:

     

    IceLord 10 zile

    Kinzo 2004 10 zile

    cichician 10 zile + pasagera!

    Boaba_bw 10 zile (In principiu!)

    Enescu Mircea 10 zile Bun Venit

    crazyahmed Presupun ca 10 zile (plus one girl)

    dr_moleu 8-9 zile (pana la Bucuresti)

    Shamok 5 zile

    motanu' negru 2-3 zile (primul weekend)

    Bruja Andrei 2-3 zile (primul weekend)

    Zsak 2-3 zile (primul weekend) (Exorcist)

    RYAD 2-3 zile (primul weekend)

    Pal_chop 2-3 zile (primul weekend)

    yogi 2-3 zile (primul weekend)

    Oldmaxbucuresti 2-3 zile (primul sau al doilea weekend - plus 2 prieteni"( Catalin cu un virago 535 si prietena lui Mihaela pe un virago 250")

    chaby_date 2-3 zile Zona Harghita (primul weekend)

    83CAG 2 zile (primul weekend) plus un prieten pe motor!

    iboboc pe 24.05

    Qaz Cat esti dispus sa vii?

    dark_alinutza Posibil sa participe la sfarsit

    Pegasus (nu mai participa)

    beculetz16 (nu mai participa)

    Tzh (nu mai participa)

    Philip_HD (nu mai participa)

    metalstian (nu mai participa)

    Rusky_81 (nu mai participa)

    mas oyama (nu mai participa)

     

    Acuma pun poze cu tura pe care am facut-o in data de 12 mai 2008 (adika azi Gheorgheni-Bicaz-Bicaz Baraj-Poiana Largului-Boresc-Toplita-Gheorgheni)

    Salve ! Mai vii prin Bucovina? Daca da,iti recomand alt traseu decat Cimpulung Moldovenesc-Gura humorului. Drumul e prost si n-ai peisaje.

×
×
  • Creează nouă...