Sari la conținut

highway

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    SV
  • Carnet moto din
    dintotdeauna
  • Numar Moto
    SV 11+99 NGR
  • Club
    N.G.R.

highway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din Suceava plecam vineri la 18:00 de la benzinaria MOL unde se bea si o cafea gratis daca ai pus mai mult de 10 l. Asfalt Uscat ! Mai multe detalii aici https://www.facebook.com/events/1420713758235707/
  2. De ce ai face toate astea ? Doar s-o cauti cu lumanarea. Nu e nimic destept in toata chestia asta... Dimpotrivă ! » Post actualizat in 19 Sep 2014 20:20 Scz ! Era o replica pt ZZ TOP.
  3. Din Suceava se pleaca la 9 de la Clubhouse NGR. R.I.P. Attila. » Post actualizat in 19 Sep 2014 10:32 Draga ZZTOP ! In satele uitate din Moldova oamenii au frica de Dumnezeu si exista acel bun simt care, din pacate, se pierde odata cu civilizarea... Daca te-a fugarit cineva cu furca inseamna ca l-ai calcat rau pe bataturi !
  4. Oricum ai da, 150 km pe ora este o viteza de croaziera foarte mare dat fiind ca mai bine de jumatate din drum este virajat, chiar serpentine. Doar pe autostrada sa poti merge asa, dar e pacat de peisajele acelea sa o iei pe autostrada. Intre Split si Dubrovnik sunt vreo 200 de km pe coasta. Absolut bestial ! Calculele pe care le-ai facut le gasesc... optimiste. La 2-3 zile de mers mai baga o zi de pauza. Ori va trageti sufletul daca sunteti in grafic, ori trageti ca sa recuperati.
  5. Atasam si o harta , pentru cei ce vin de departe ....
  6. Ca si organizatori, am fost pe la spital si... ce sa spun... nu e neaparat bine, pe de alta parte putea fi mult mai rau. Baiatul a fost la 10-15 min de asi pierde viata din cauza hemoragiei interne. Tipului care a provocat accidentul, de la amiaza i s-a atras atentia, atat lui cat si prietenilor cu care a venit, i s-au luat cheile de la motor de 3 ori, iar la momentul accidentului avea firele puse pe direct. Cu siguranta ar fi trebuit dat afara de la Motorfest de la prima avertizare. In acelasi timp ne dezicem de manelele de dimineata, dar, a fost o manifestare ostentativa a unor baieti care, probabil, inca nu inteleg ideea motociclismului. Ne pare rau de neplaceri, dar se pare ca nu sunt suficiente doar regulile Bunului Simt, iar interdictiile contravin libertatii de care TREBUIE sa se bucure MOTOCICLISTUL.
  7. Atat graitam din Suceava: tuica, sarmalute, placinte poale-n briu... La razboi, mai incolo...
  8. highway

    nu sunt romani?

    Holla! Din cate am inteles de pe forumuri, in 2012, in iunie se face o mega intrunire in nordul Spaniei a detinatorilor de intruder. Nu ca n-as vrea unul, dar vreau sa ajung in Spania cu ce am...
  9. Peisaje ca in Elvetia si un pic de smerenie ce are menirea sa curete sufletul gasesti doar in Bucovina. Basca in perioada asta, pana pe 15 august este in desfasurare o actiune care se numeste Pelerini in Bucovina. Un grup de ciclisti au strabatut drumul de la Viena pana la Humor si de aici sunt cateva trasee de pelerinaj absolut spectaculoase catre cateva obiective turistice deosebite. Ca au importanta culturala, sau religioasa tu hotarasti. Ceea ce pot sa-ti garantez este ca vei pleca de mai bogat... macar cu o experienta. Nu ai de unde sa sti pana nu incerci. Cauta pe net si vei intelege despre ce vorbesc. Asfalt uscat !
  10. Peisaje ca in Elvetia si un pic de smerenie ce are menirea sa curete sufletul gasesti doar in Bucovina. Basca in perioada asta, pana pe 15 august este in desfasurare o actiune care se numeste Pelerini in Bucovina. Un grup de ciclisti au strabatut drumul de la Viena pana la Humor si de aici sunt cateva trasee de pelerinaj absolut spectaculoase catre cateva obiective turistice deosebite. Ca au importanta culturala, sau religioasa tu hotarasti. Ceea ce pot sa-ti garantez este ca vei pleca de mai bogat... macar cu o experienta. Nu ai de unde sa sti pana nu incerci. Cauta pe net si vei intelege despre ce vorbesc. Asfalt uscat !
  11. Super tura, super poze si multumim pt ca a-ti tras si pe la Humor...
  12. Bicaz(stanga)-Poiana Largului, peisajul e mirific. Drumul...se merge, dar cam stai cu ochii pe el... Din Bicaz la dreapta este Piatra Neamt, Tg. Neamt, drum excelent. Depinde cat de obositi sunteti de pe drum...
  13. Prima la stanga, a doua la dreapta, faci sensul giratoriu complet si mai intrebi... Imi cer scuze in numele celor care s-au dat la fund. O harta as pune-o tot de pe net, dar mai bine facem trseul pe care vrei sa mergi in functie de timpul pe care-l ai la dispozitie, de km pe care esti dispus sa-i faci, de vreme, de oboseala etc. Facem traseul atunci, pe loc, cu atat mai mult cu cat mai vor si altii sa mearga prin zona...
  14. As veni eu dar sunt deja in Suceava. Am facut des drumul asta si cu doua opriri, pe la Adjud si Bacau, si este OK. Aproape de Falticeni(la Spataresti) la LukOil in intersectie iesi de pe DN 85(care o ia la dreapta) si mergi inainte spre Humor. In 30 de min ai ajuns.Drumul este superb.
  15. Nu s-ar pune problema ca v-ati rataci, doar ca petrecania va fi... intensa, dar la nevoie avem destui oameni care sa va si conduca.
×
×
  • Creează nouă...