Sari la conținut

Pissu

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pissu

  1. Asa este, mai baieti ! Toti v-ati luat motoare pentru a simti adrenalina, dar ganditi-va ca asta va poate costa viata ! Nu stiu cati dintre voi ati fost in afara tarii. Grecia si Italia sunt pline de motociclisti. Si acolo le place sa mearga cu viteza, dar ei nu merg decat pe autostrazi cu peste 120 km/h, unde sunt cate 3-4 benzi de circulatie pe sens si soferii sunt obisnuiti cu motociclistii. In orase si pe DN-uri sunt cuminti, respecta viteza si sunt foarte atenti in trafic. In orase ei doar isi tureaza motoarele, le place sa faca zgomot, ca de multe ori te uiti cu teama sa nu te ia din mers, pe tine ca pieton, dar nu au mai mult de 50-60 km/h. Incercati sa respectati traficul si usor o sa vedeti ca veti fi si voi respectati ca motociclisti. In masina ai mai multa siguranta, te mai protejeaza tabla, dar pe motor !!!... Ganditi-va bine, nimeni nu va vrea raul, nimeni nu va uraste pentru ca sunteti motociclisti, sunt doar indignati ca nu constientizati pericolul la care va expuneti. Asa-i, sunt si soferi inconstienti care nu se uita in oglinzi cand fac manevre laterale, dar voi nu la ei trebuie sa va ganditi, ci la voi, caci viata voastra e in pericol. NU ASTEPTATI SA VA OCOLEASCA CEILALTI, FERITI-VA VOI, DACA VRETI SA TRAITI !
  2. DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA, DANY ! Ai lasat atata durere in urma ta ! Stiu ca plangi acolo unde esti si ca-ti pare rau ca ne-ai lasat... NU TE VOM UITA NICIODATA! Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase si pentru ca ati fost alaturi de familia lui. Sunt matusa lui Dany, sora tatalui sau. Ati facut un gest extraordinar la inmormantare si nu avem cuvinte sa va multumim. Un singur lucru as putea sa va spun: e superba viata de biker... DAR NU AVEM DRUMURI IN ROMANIA PENTRU ASA CEVA ! Aveti grija fratilor ! Luati aminte din nenorocirea noastra. Ati vazut parintii si logodnica lui Dany ! Ganditi-va la familia voastra si, mai ales, la voi, la tineretea voastra ! E pacat,... mare pacat !
  3. DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE TINE, DANY ! Sunt matusa lui, sora tatalui lui Dany. Nici nu stiu cum sa va multumesc pentru frumoasele ganduri. Aveti grija de voi! Ati vazut cata durere a lasat in urma. Ganditi-va la familia voastra si la durerea lor... si ganditi-va ca sunteti tineri si trebuie sa va bucurati de viata !

×
×
  • Creează nouă...