Sari la conținut

Mirciulika

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999

Mirciulika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sper sa postez bine si sa nu supar pe nimeni. Va salut si bine v-am gasit! Indraznesc sa vin si cu bune la voi pe forum in speranta ca vom gasii ceva ajutor. Mai jos este un linck catre club 4x4 care pun la cale o actiune umanitara la care este binevenit sa participe oricine. va multumesc anticipat. http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=23&t=4899
  2. Va salut, Din cate observ...in mare parte acest accident este apropoape musamalizat, din cate imi amintesc nenea cu ochelari de soare vorbea cu politisti spunandu-le pe numele mic, fiecaruia dintre ei. De aici concluzia mea ca acea persoana era politist, prea putin probabil era sa ii cunoasca pe toti. Din cauza simplului fapt ca accidentul s-a intamplat in spatele meu, nu am reusit sa vad din ce masina a coborat acel "politist" dar am impresia ca a coborat din masina condusa de Dl Ivana. Nu mult dupa accident l-a anuntat pe Ivana ca el trebuie sa plece dar o sa se intoarca. parerea mea: Clar este politist si poate este ruda cu Ivana. De aici si musamalizarea accidentului. Pentru Arlequin chiar imi pare rau si l-am asigurat in mai multe randuri de ajutorul meu. Ma mandresc cu tara noastra din ce in ce mai mult, pacat ca aceasta mandrie este sucombata de scarba si greata.
  3. Satanistu' tata, aici sant! Scuze ca am lipsit, tocmai aprindeam o candela pt tine si dadeam un acatist de noroc si sanatate pt tine. Mai stiti careva despre starea lui Arlequin?
  4. Salut! Se gaseau la un moment data ARO cu motor de toyota sau peugeot, unu d-ala trebe si in jurul masini sudata o sina de tren sau tranvai. Despre casco, ca om este de ajuns sa ai 132 kile si 1.80? daca da, io ma bag.
  5. Salut. Poate asta ajuta. http://asociatiamotociclistilor.ro/contact.php Cum se mai simte Arlequin?
  6. Exact asta spuneam si eu, pe botul acelui peugeot si chiar pe centru, se vede clar urma de codita a motorului si la logan nu este urma de roata sau ceva de genul ci decat urme vagi de vopsea care dupa parerea mea sunt de la rezervorul motorului, de aici tragand concluzia ca motorul a lovit loganul dar in nici un caz a intrat in el cu roata. A fost luat din spate, scos de pe traectorie si impins lateral in logan. Cat despre soferul Peugeot care nu recunoaste, nu am cuvinte... La fel si despre focusist care a franat sa arate ca are si el bilute, deranjat fiind de un claxon al renaultului care a indurat pret de 2-3-4 km flash-urile si claxoanele lui. Succes Arlequin si insanatosire grabnica!
  7. Acum cateva ceasuri am vorbit cu Arlequin, e busit omu', cica i-au dat sa ia calmante de a inceput sa-l intepe inima. In rest e ok doar ca e plin de dureri si e hotarat sa apeleze la justitie.
  8. Probabil din cauza modului de exprimare al meu nu ai inteles. De fapt nu ma mir ca nu ai inteles, dar ca sa nu ramai fara raspuns, am terminat 4 clase, si ma stradui sa trec de examenul de capacitate. Multumit? Propun sa revenim la subiectul acestui topic si sa incercam sa nu ne mai calcam pe bataturi, pana la urma incercam sa ajutam un om si sa-l sustinem. Daca nu se poate asa ceva va rog sa incercati alt topic sau alt forum. Incercati un forum despre Batman sau vedeti daca exista unu pe cartoon network sau ceva de genul. Apropos Satanistu' io acolo am invatat sa scriu, daca nu-ti convine mergi mai departe si nu te mai chinui sa citesti ce scriu eu.
  9. Din ce in ce mai trist, De ce nu s-a putut sa mergeti la el acasa? Parerea mea este ca trebuie insistat. Macar v-a spus unde lucreaza? De unde sti ca nu vrem sa mergem cu un avocat acolo? De ce trebuie intodeauna sa insinuati ca trebe rupta o gura....este foarte adevarat ca este de rupt gatul Dar pentru ca suntem baieti cu cap o sa mergem acolo sa aflam cine a fost cu masina in ziua respectiva si dupa asta invitatia la o discutie cu un avocat de fata. Plus ca soferul il stiu clar daca-l vad si la fel si el pe mine. La fel am zis si mai devreme cuiva ca iau 4-5 prieteni si spunem Tatal Nostru gandindu-ne la el si omu a luato ca-l omor sau ca-i rup gura. Era o gluma vis-a-vis de porecla Satanistul. Mai oameni, chiar nu va ganditi decat la dinti sparti?
  10. Traiasca!!!!!! :lol: Super tare sefu.... multumim
  11. Nu am spus ca-ti sparg fata omu. Am spus ca am sa-ti spun Tatal Nostru impreuna cu 4-5 amici care era o gluma vis-a vis de porecla ta "satanistul" Si despre ajutorul fata de Arlequin chiar o sa-l aiba din partea mea si chiar daca nu am puterea sau posibilitatea sa fac mare lucru. Scopul intrebarii mele de mai sus este aflarea lucrurilor ce se pot face pentru el in asemenea conditii. Este vorba de informatie, un om informat bine valoreaza cat 10 oameni prost informati.
  12. Am dat declarati si inca primu' Problema este ca nu am nici un exemplar a ceea ce am scris eu. Alta problema este ca eu am vazut din fata ..l-am vazut pe cel care a franat si pe om in aer etc ...nu am vazut cine cum sau lovit. Dupa declaratie cand ne-am apucat sa mutam motorul si masinile am vazut si loganul si peogeot-ul ... declaratia mea nu cred ca are cum sa-l ajute.
  13. Sa moara Cici! Tamaia o aduc to io! Bai copii, lasand gluma de-o parte, ce ne facem cu omu asta ? Voi aveti idee ce se poate face in cazul in care politia a aliberat autorizatie de reparatie in cazul in care Arlequin nu a incheiat declaratia? Ideea este ca ala cu pejoul isi face masina si nu va mai fi nici o urma decat cele de pe motor, care in cazul in care motorul a fost incredintat propietarului parerea mea este ca e greu sa mai faci expertiza sau alte dastea.
  14. Trebuie facut ceva pentru ca se incearca musamalizarea accidentului. Odata ce au eliberat acea autorizatie de reparatie ....clar Hai mai sefu ca un Tatal Nostru nu te omoara te face mai bun si mai intelegator
×
×
  • Creează nouă...