Sari la conținut

enemy

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1996

enemy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cauza accidentului a fost viteza combinata cu neacordare de prioritate. Motorul venea de pe str. Dreptatii din directia Orsova catre Iuliu Maniu si nu a acordat prioritate la intersectia cu Bd Uverturii. A intrat intr-o Solenza care circula regulamentar, proiectand-o intr-o Dacie papuc parcata pe trotuar. Motociclistul si pasagerul au fost proiectati peste Solenza, motociclistul a ajus pe trotuar iar pasagerul a aterizat pe un VW Golf. Se pare ca pasagerul e cat de cat in regula (era constient cand l-a luat salvarea). Despre motociclist nu pot sa ma pronunt... cred ca avea hemoragie interna (in curgea sange din gura) si nu era constient. Purta geaca ,manusi si casca (din cate am vazut, era intreaga numai ca ii sarise viziera). Pasagerul avea o casca tip "open face" si nu am vazut sa poarte echipament de protectie. Poze:
  2. Man tot respectul (in sfarsit vad si eu pe unu care nu da vina pe conservari )! Sanatate maxima si ai grija!
  3. In cazul in care sunt adevarate, nu vad motive pentru care sa-ti spargi manusile pe fata lui/ei. Ai avea puterea sa recunosti ca nu te-ai uitat/nu ai stat pe banda ta/ai mers tare?... Daca NU sunt adevarate acuzatiile, fa ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine. Bate-l daca ai impresia ca se rezolva ceva. Nu o sa se rezolve nimic. Iti garantez. Poate doar o sa te racoresti un pic pe moment. Si poate o sa te alegi cu dosar penal pentru vatamare corporala...
  4. TOT ceea ce zici tu e logic si de inteles. Mai ales din partea mea care mi-am luat la randul meu portia de cazaturi (unele provocate de mine, altele provocate de altii). Cat despre partea cu batalia ... Putem continua discutia asta si pe forum, si la bere, si in poligon si oriunde vrei tu numa' faza asta n-o s-o inteleg niciodata... Eu sunt o persoana mai calma din fire si de fiecare data incerc sa rezolv o problema fara sa ajung ultimul argument - pumnii. In momentele alea ai mai multe sanse sa strici decat sa indrepti ceva... Inca o data zic: vezi mai intai cu cine stai de vorba. Argumetele tale (atentie in trafic, constientizare ca exista si motocilisti, faptul ca un/o conservar/a a gresit etc.) pot sa intre in capul cuiva si printr-o discutie nu numai cu forta. Acum sa nu iti inchipui ca iti spun sa ii iei la pupaturi pe toti care te vor mai tranti/incomoda de acum incolo (sper sa nu mai fie cazul). Socoteala e simpla: daca ai cu cine discuta, discuta - sigur o sa inteleaga; daca e un tzaran gheolban care nu stie nimic altceva in afara de el si sosea... ALA intra si in mine nu numai in tine. Dar asta nu il lua la bataie decat DUPA ce vezi ce scoate pe gura. Si oricum nu o sa-i schimbi mentalitatea cu o casca in gura...
  5. Mai asa e... Sunt multi nesimtiti cu masini care nu se uita pe unde merg. Si care mai fac si gura cu toate ca sunt vinovati. Aia intredevar si-o merita. Si eu am boala pe ei pentru ca asa cum va incomodeaza pe voi si va trantesc asa ne incomodeaza si pe noi ceilalti conservari (ca fapt divers pe nevasta-mea nu am auzit-o injurand DECAT la volan). Dar oare poti sa-i bati pe toti? Mai intai asculta ce are de zis omul in apararea lui si vezi daca si-a dat seama ce a facut. Sunt oameni carora li se intampla la un moment dat moment, care chiar isi dau seama ca au gresit si de la momentul ala vor fi mai atenti FARA sa le trebuiasca corectii fizice aditionale. Si sunt oameni pe care poti sa-i bati de o suta de ori ca nu rezolvi nimic. Ba mai rau ii inversunezi impotriva motociclistilor...
  6. Sefule nu se poate discuta cu tine nici macar asa... la o distanta safe. Soferul a fost vinovat. Asta o recunosc. Si poate o recunostea si el daca avea timp. Stii si ca nu e bine sa bati oamenii pe strada. Foarte bine! Dar tu in continuare sustii sus si tare ca o sa iei la poceala pe toti care te vor incomoda de acum incolo. Atunci nu-mi ramane decat sa imi doresc sa nu te mai incomodeze nimeni, niciodata. Sau cei care te vor incomoda de acum incolo, si la care vei sari la bataie sa te puna la punct asa cum trebuie (asa cum trebuie = sa te tavaleasca un pic astfel incat sa te gandesti inainte sa dai. Nu dupa.) Sanatate, toate cele bune si mai mult discernamant!
  7. Si ala cu masina/motorul din spatele meu?...
  8. Am inteles din prima unde erai si ce s-a intamplat. Si te-am crezut. Mai putin cu viteza. Oricum nu are relevanta pentru ca era in limite legale presupun. Altfel nu scapai doar cu maneta de frana rupta. Cu toate ca nu am experienta ta sunt de acord. Numai daca promiti ca nu sari la bataie.... Asta ma dezamageste cel mai tare. Cand n-o sa mai poti sa dai cu pumnul sau cu piciorul ce-o sa faci? Daca ar fi sa ma iau dupa ce citesc pe forumul asta ar trebui sa merg in asa fel incat daca dau pe unul dintre voi jos macar sa-l dau astfel incat sa nu poata riposta... Si totusi n-o fac. O sa fiu la fel de atent la voi la voi cum am facut-o si pana acum. In schimb nu mai tin electrosocul in torpedou ci l-am mutat la indemana - linga schimbator. Just in case... Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa-l folosesc.
  9. enemy

    Accident Autostrada

    Insanatosire grabnica! Doamna ce a patit? Situatia ta e cam incurcata avand in vedera ca nu ai casco... Daca nici respectiva nu are de unde sa-ti dea banii nu-ti ramane decat s-o dai in judecata dar cam fara sanse de succes... Mai ales la cum se misca legea in Romania. In cel mai bun caz ai putea sa castigi procesul si sa-ti plateasca o rata lunara timp de cativa ani, pana recuperezi paguba. Subiectiv vorbind si eu la fel as face. Din punct de vedere obiectiv insa nu-si prea are rostul bataia de cap... Numai bine!
  10. Dar ea te-a injurat sau a tipat la tine? Si-a notat numarul tau... OK; si tu puteai sa il notezi pe al ei... Acum sa nu ma intelegeti aiurea... Conservarul din problema lui Carja (imi inchipui ca despre H3llriderr este vorba) A GRESIT. A provocat un accident. Si cand spun asta scot din discutie viteza lui H3llriderr. Deci pentru ASTA trebuia pedepsit. Dar NU cum a facut-o H3llriderr. Cu ASTA nu am fost de acord. Cum ar fi sa pui frana pe fata, sa prinzi o coaja de penene aruncata de un alt conservar cu cateva minute inainte (da, recunosc! mi s-a intamplat in fata primariei de pe Banu Manta - iti arat semnul de la picior ), sa te dezechilibrezi si sa spargi din greseala oglinda unuia 2m pe 2m si acesta sa se dea jos la tine si sa-si faca singur dreptate? Aici trebuie sa ajungem? Nu-i de-ajuns ca si-asa ne omoaram intre noi?
  11. Raspuns NU. Dar daca dau peste H3llriderr si imi arde un bocanc si o manusa in figura inainte sa apuc sa deschid gura? Nici nu-mi imaginez ce se intampla daca era sotia mea la volan... Accept invitatia ta cu placere si poate facem schimb. Tu cu conserva si eu cu mobra Dar numai duminica!
  12. De aceea zic: aveti grija de voi inainte sa inceapa ceilalti s-o faca!
  13. Am urcat si eu pe motor si mi-am luat si eu trantele de rigoare DIN VINA MEA. Nu am milioane de kilometri pertecuti in sa dar m-am fript si eu la teava de esapament incercand sa repar mobra pe marginea drumului. M-am udat si eu pana la piele cand am prins ploaie si mi-au intrat si mie muste in ochi cand mergeam cu viziera ridicata din cauza ca muream de cald... Regret sincer ca m-am lasat de sportul asta fara sa sparg si eu o fatza... LE. Fara nici o legatura cu topicul asta... Dati si voi un search dupa "din vina mea" si vedeti ce rezulta.
  14. Bunik=tata lu' mama... De curiozitate am facut un experiment cand veneam spre casa: tineam masina constant la 30 km/h si ma infigeam brusc in pedela de frana. Rezultat: la 30 km/h opream in aprox 3,5 m de cand calcam frana pana la "full stop". Am facut experienta de trei ori si de fiecare data mi-am luat reper Dacii parcate pe marginea drumului. Puneam frana la "inceputul" reperului (masina) si comparam locul unde m-am oprit cu lungimea totala a unei Dacii (aprox 4,3 m). NICIODATA nu am depasit toata masina. Am incercat o data si de la 40 km/h si mi-a iesit o distanta aproximativa de franare de 4,5 m. Ok! Hai sa dublam distanta pentru ca vorbim de motociclete si au cu 2 roti mai putin decat masina. Deci sa zicem ca unei motociclete ii trebuiesc 9 metri sa opreasca de la 30 km/h. Acum; presupun ca H3llriderr s-a uitat la vitezometru inainte sa pice si acesta indica 30 km/h. Bun. Asta inseamna in realitate cam 25km/h (intotdeauna este o diferenta intre viteza reala si cea indicata de vitezometru. Din cate am inteles, la motociclete aceasta diferenta esta lasata in mod deliberat mai mare). La 25 km/h se parcurg 7.9 m/s. Sa mai presupunem ca timpul lui de reactie (de cand boul idiotul criminalul oligofernul zdreanta de conservar i-a taiat calea pana s-a hotarat sa puna frana sau sa culce mbra) a fost de o secunda. Asta inseamna ca a parcurs 7.9m. Plus cei 9 metri necesari pentru franare rezulta 16.9 m. Hai sa zicem 20 m. Deci H3llriderr in 20m a "reusit" sa culce un motor de la 25 km/h (reali) - 30 km/h (pe bord). Care motor in virtutea inertiei, avand o masa foarte mare (192kg moto + 100kg ocupant si echipament + 15 kg combustibil = 307 kg)s-a mai si rotit cu 180 de grade. Super meserias! Cine-mi da si mie un motor sa incerc? Poate imi iese si mie din prima! Hellriderr: conservarul TI-A TAIAT CALEA CU INTENTIA CLARA DE A TE DA JOS DE PE MOTOR SI DE A TE OMORI!!! Este foarte bine ca ai avut prezenta de spirit si l-ai linistit inainte sa-si duca treaba la bun sfarsit! Multa cinste si mult respect din partea mea!
  15. Sunt un conservar imputit si tot timpul vinovat, care pana acum era cu ochii in 14 dupa voi. In 10 ani de cand conduc v-am salvat cururile nesimtite (si aici ma refer in special la cei gen H3llriderr) de n ori rupand pedala de frana (de doua ori cu pretul jantelor si basculelor mele). H3llriderr daca omu avea intentia sa te dea jos de pe/cu tot cu motor nu mai oprea sa vada ce ai. Daca doamne feri' mi se intampla si mie de acum incolo, nici eu n-o sa mai opresc...No offence dar ma ingrozesc citind aici. Nu numai ca te lauzi ca i-ai dat un bocanc si un carbon dar mai sunt animale care te aproba... Bunik-miu a avut un preinfarct si a tras dreapta de urgenta pentru ca NU MAI PUTEA. Trebuia sa fii acolo sa-l trimiti pe lumea cealalta pentru ca ti-a rupt maneta de frana. Sau poate nu ai "evoluat" inca la femei si batrani...
×
×
  • Creează nouă...