Sari la conținut

snick08

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de snick08

  1. snick08

    Accident Omv Baneasa

    asa zisa "martora" mai zicea la un moment dat sai dam casca jos k se sufoca sau ceva de genu. dar iam explicat "distinsei doamne", politicos desigur, k este o cretina din moment ce gandeste astfel.
  2. snick08

    Accident Omv Baneasa

    Fieru' tot fier pana la urma. bine k esti ok!!!
  3. snick08

    Accident Omv Baneasa

    Motociclistul mergea foarte incet in jur de 50-60km/h intrucat era in treapta a doua de viteza, iar acul turometrului s-a blocat la 4500rpm. L-am vazut chiar inainte de accident si chiar mergea incet. Parerea mea este ca doamna/domnisoara nu s-a asigurat destul de bine. Ca de obicei vina motociclistului!!!
  4. accident la omv baneasa in jurul orei 15, astazi 28.08. Nu este ranit grav insa din cauza k i se sparsese ecranul la telefon nu am putut da de nici un prieten de-al lui. Daca il cunoaste cineva il cheama Catalin si are un Suzuki gsxr 600 negru model nou. Numarul de inmatriculare se termina in KTA. L-au luat cei de la Smurd la spital. Din pacate nu stiu mai multe detalii. Motorul inca mai e acolo si din cate am inteles o sa-l ia politia daca nu vine altcineva sa-l ia.
  5. Am tot auzit ca o motocicleta se mai poate cobori cat de putin prin schimbarea unor piese la amotizorul spate sau ceva de genu. Din cate am inteles asemenea piese se gasesc pe louis.de Stie cineva mai multe? Mai interesa f mult pt k stau km pe varfuri si mi-ar imbunatati f mult echilibrul dc as putea sa-l mai las 1-2cm
  6. Am un CBR600rr din 2003 si de cateva zile nu imi mai indica nivelul la combustibil in sensu' ca se plimba in continuu liniutzele dinspre mijloc inspre extreme. Nu imi indica nici doar cu contactu pus, nici pornita ea stand p loc si nici in mers. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...