Sari la conținut

acidutzu

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de acidutzu

  1. Dragi colegi de drum, ati fost toti niste parteneri buni si ... nu sunt suparat pe nimeni - a fost foarte bine. Insa ma refeream in mod special la nobike pentru ca desi nu ne cunoasteam a stat pe langa mine cand era drumul mai greu si imi cam epuizasem resursele fizice si psihice. De la Madalin stiam ce sa astept si nu m-a dezamagit deloc. Tura urmatoare?!?
  2. Super plimbare. Cam grea pentru putina mea experienta dar tocmai asa se invata mersul pe 2 roti. Cristi - super partener de drum.
  3. Ati plecat cu discutia de la un accident in care a fost implicat si un tigan. Dupa cum se stie la orice accident ambele parti implicate puteau sa evite accidentul, cel putin teoretic. Deci vina nu poate sa fie 100% atribuita uneia dintre parti. Incearca sa-ti asumi 1% macar din vina producerii acestui accident si sa vedem apoi unde ati ajuns. Se fac alegeri pentru Fuhrer? Pornim al patrulea Reich? Toti cunoasteti si tigani cinstiti, de treaba, dar cu toate astea sa-i omoram pe toti. Stiu! O sa facem doar o rezervatie de tigani care sa spele masini, sa ne cante cand ne imbatam si sa spele scarile unde locuim. Mai ganditi-va un pic.
  4. Imi permit sa ma bag si eu in discutie si sa am o alta opinie. Sa nu pierdem din vedere faptul ca un om (copil?) a fost accidentat chiar daca a fost sau nu din vina lui. Eu cred ca aveai mari sanse sa ti-o iei chiar daca evenimentul se intampla in alta locatie decat satul de "indieni". Multe comunitati sunt unite si daca lovesti pe unul din ei sar toti. In plus motociclistii au o imagine proasta si asta stim cu totii "nebuni, vitezomani". Plus ca daca erai in localitate, in curba cu 60Km la ora nici politia nu cred ca o sa-ti de-a dreptate. Asa ca solutia in asemenea cazuri este sa nu te opresti acolo, sa mergi direct la politie, te intorci cu politia, insisti sa ii faca verificari medicale ca sa nu te trezesti dupa aceea cu citatie la proces. Iar batalia cu o comunitate care isi apara membrii nu cred ca este recomandata.
  5. Felicitari tuturor! Este minunat sa auzi de romani care muncesc din greu sa isi indeplineasca visul si fac sa auda lumea de noi ca oameni tenace. Pacat de slaba lui mediatizare la televiziunile romanesti dar asta face si mai mare meritul echipei care a reusit o astfel de performanta cu asa putina sustinere.
×
×
  • Creează nouă...