Sari la conținut

dannel

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008

dannel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Odata pornit,motorul nu are nicio problema.Merge frumos,fara intreruperi,urca in ture liniar,este "calm" pana pe la 7-8mii de ture,dupa care "se dezlantuie" ca sa zic asa.O sa ii skimb bujiile, si dak nici atunci nu scap de problema asta o sa ii fac si un test de compresie,dsi nu cred ca asta sa fie problema, mai ales ca pana sa dea frigu pornea fara probleme.
  3. Nu stiu nici yo ce sa mai zic.Acum ca s`a racit afara mi`e din ce in ce mai greu sa o pornesc si cu socul.
  4. dannel

    Xzr 400

    Stai linistit,nu era Sorin.Era un alt baiat care sta in apropiere de Sorin.
  5. Trag socul doar cand motorul este rece,altfel nu.Problema este ca indiferent de situatie,cald,rece cu sau fara soc,motorul nu porneste fara sa il ajut eu cu putin gaz.
  6. dannel

    Xzr 400

    Se pare ca lucrurile merg pe drumul cel bun.Soferul a fost de acord cu pretentiile motociclistului ,iar astazi urmeaza sa afle si suma pe care o va primi de la asigurare.
  7. dannel

    Xzr 400

    Cred ca isi va skimba radical parerea cand va vedea devizul de plata de la service.. scuze..mergge infect netu` asta
  8. dannel

    Xzr 400

    Cred ca isi va skimba radical parerea cand va vedea devizul de plata de la service..
  9. dannel

    Xzr 400

    Cred ca isi va skimba radical pozitia cand va vedea devizul de plata de la service
  10. dannel

    Xzr 400

    Cred ca isi va skimba radical pozitia cand va vedea devizul de plata de la service
  11. deci..de unde sa fie problema asta cu pornitul?
  12. dannel

    Xzr 400

    Motociclistul este bine acum,doar cu o durere suportabila la picior.Astazi in jurul orei 4 se va prezenta la politie,unde se va intalni cu soferul jeep`ului (care s`a interesat aproape zilnic de situatia lui). Multumim celor care au dat ajutor la fata locului si celor care au facut posibila gazduirea motocicletei pana am ridicat`o.
  13. Totusi nu inteleg de ce.Pana acum am avut un zx4r din 94 cu 40.000 de km si pornea pefect.Doar la prima pornire trebuia sa trag socul,in rest nu aveam treaba. Cei care aveti model 2001-2002 aveti aceeasi problema?
  14. daca trag socul si ii dau putin gaz porneste,dar nu mi se pare ok sa trag socul si cand motorul este cald..asta mi`a dat mie de gandit.
  15. Salut, Am si eu,ca si majoritatea dintre voi o Yamaha R6,model 2001-2002.Sunt foarte multumit de ea,doar ca o data cu scaderea temperaturilor,porneste foarte greu. Sa fie ceva normal avand in vedere ca este pe carburatie si este stiu faptul ca motoarele pe carburatie pornesc mai greu la temp scazute?sau sa fie alta problema?Voi v`ati confruntat cu o astfel de problema? Mentionez ca motorul are 25.300 km,daca are vreo relevanta. Multumesc, si astept in masura in care puteti sa ma lamuriti si pe mine,daca si voi ati mai avut prob asta.
×
×
  • Creează nouă...